- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
hımm anladım abla :)Çok hassas oluyorlar,özel şampuanlar filan,birde aşıları var maalesef..
Özellikle bebek mamaları daha tavsiye ediliyor..
Belediyeler aşıları daha ucuza yapıyor,biz sonradan öğrendik orada yaptırmıştık aşılarını.
Yarı fiatına neredeyse..
İlk adeti biraz yoğun geçiyor bizimkinin 3 haftaya yakın sürmüştü,yılda 2 kere oluyor.
Sonradan azalmaya başlıyor biraz,etrafta çok batma gibi değil yani..
hımm anladım abla :)
eve gıtmek ıstıyorum yaa
tamam severim reesim atayım şimdi sanaBenim yerimede biraz hırpalasana sev azıcık
tamam severim reesim atayım şimdi sana
evet 8 yıldır beraber yasıyoruz ondan once baska cınsler debakmıstım en uzun omurlu bu olduKafasınada toka takıyordum çok şirin oluyordu.
Oyyyy şunun bakışına bak yaaa ne tatlı öyle,terrier demi cinsi..
ooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamammmmmmm bu nasıl guzel bırsey dır yarabbımmmm
biraz moralı bozuk galıba surat 5 karışooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamammmmmmm bu nasıl guzel bırsey dır yarabbımmmm
evet bide gittmiş teyzemın kızının evde bezi vardı onla bezlemısOyyyyy çok tatlııı bu yahuuu,bezmi var altında bununn
evet bide gittmiş teyzemın kızının evde bezi vardı onla bezlemıssonra çıkarmış ama yırtmış sanırım
aynen kesınsinir olmuştur da ondan parçalamıştır
aynen kesınisim bulmamız lazım yaaa
benımde aklıma Karamel geldi ilkten rengınden dolayı ama bılmıyorum kıLucky diyorum,şanslı olsun
benımde aklıma Karamel geldi ilkten rengınden dolayı ama bılmıyorum kıannem de İnci demiş , inci ne yaa dedım
evet tarçın da olabılırTarçında deniyor bunlara renginden dolayı.
evet tarçın da olabılırmia da hoşuma gidiyor aslında
karamel de aklım halaTarçın güzel olabilir,miada hoş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?