İngilizce-çok acil yardım!

Bana da atabilirsiniz , yarım saat daha buradayım.

Firma tanıtımı, ürün tanıtımı ve bilgilerin yönetilmesi olarak üç ana bölümde düşünülüp tasarlanmakta olunan bu proje ile ilanların listelenebilmesi, ilanların ayrıntılı bilgileri ile incelenebilmesi, firmaya ait tanıtım bilgilerinin edinilebilmesi, firmaya ait iletişim bilgilerinin edinilebilmesi sağlanmıştır.

sizde bunu çevirebilirsiniz çok teşekkür ederim

This project that was considered and designed in three parts as firm advetising , product advertising and information management provided with the capabilty of listing the adverts , examining the adverts with their detailed information , acquiring the advetising information of the firms and accessing the contact information of the firms.

Umarım fazla hatam olmamıştır , terimleri pek iyi bilmeyince biraz karışık oldu galiba.
Yardımcı olabildiysem çok mutlu olurum.
Kolay gelsin size , umarım beğenir hocanız. :)

çok teşekkür ederim eğer vaktiniz varsa

Web sitesi dinamik bir yapıda oluşturulmuş ve web sitesinde yayınlanan birçok bilginin yönetici tarafından güncellenmesi sağlanmıştır. Tüm bu güncellemelerin sağlanabilmesi amacı ile veri tabanı kullanılmıştır. Yöneticinin veri tabanı işlemlerini gerçekleştirebilmesi için basit yapıda, arayüz niteliği taşıyacak bir web sayfası oluşturulmuştur. Bölüm III ‘te kullanıcıların web sitesini, yöneticinin, yönetim panelini nasıl kullanacağından ve nasıl veri girişi, değişikliği gerçekleştirebileceğinden bahsedilmektedir.

buda var

"firma tanıtımı" ile başlayan paragraf

It has been achieved to list the adverts of this project, to analyse the datas of the adverts, to be able to gain the advertising datas of company, to gain the communication datas of company via this project which has been considered and thought advertising the company and data management...

Son düzenleme:
canım özel mesaj atamıyorum 10dk dolmamış ben çıkmalıyım yapabildiğim kadar yaptım sadece son gönderdiğin paragraf kaldı...yardım edebildiysem ne mutlu bana dilerim güzel bir not alırsın ve bitirirsin ... ismimi sonra yazarım olmazsa da sen yürekten teşekkür et yeter...

üzgünüm topic'ini şimdi gördüm. Ben tercümanım, sana yardımcı olmak isterdim :31: gerçi arkadaşlar çoğunu halletmiş sanırım.

Web sitesi dinamik bir yapıda oluşturulmuş ve web sitesinde yayınlanan birçok bilginin yönetici tarafından güncellenmesi sağlanmıştır. Tüm bu güncellemelerin sağlanabilmesi amacı ile veri tabanı kullanılmıştır. Yöneticinin veri tabanı işlemlerini gerçekleştirebilmesi için basit yapıda, arayüz niteliği taşıyacak bir web sayfası oluşturulmuştur. Bölüm III ‘te kullanıcıların web sitesini, yöneticinin, yönetim panelini nasıl kullanacağından ve nasıl veri girişi, değişikliği gerçekleştirebileceğinden bahsedilmektedir.

paragrafım bu

çok teşekkür ederim eğer vaktiniz varsa

buda var

The web site has been formed in a dynamic structure and provided updating the lots of informations posted on web sites, by the admin. It has been used a database in order to achieve all these updates. A web page which is in simple structure and interface characteristics, has been formed for the admin can perform the data base process. In PArt -III, it is mentioned about how the users will use the web site and the admin will use the administrative panel and how they will realize the data input and alteration.

Çok özür dilerim , ben o saatte okula gitmiştim de , yeni görüyorum.
Arkadaşlarımız da yardımcı olmuş zaten , umarım yetişmiştir.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum acele ile çıktığımdan yazamadım beni büyük bir yükten kurtardınız yardımcı olan bütün arkadaşlar Allah ne dileğiniz varsa versin inşallah

Back
X