canım ben kendi kendime çalışıyorum.sen hangi amaçla öğreneceksin?Hanımlar merhaba,
Sorunum basit. İngilizce konuşamıyorum.
Bir dönem kursa gittim, konuşma dersleri vardı, az biraz toparladığımı sanıyordum ama yanılmışım.
Şuan dışarıdan konuşma derslerine katılmak için yüksek bir meblağ istiyorlar, bende oraya gitmek istemiyorum.
Başka bir kurs buldum, ücretleri makul, muhtemelen başlayacağım. Konuşma kulübü diye bir yer. Ama beni yönlendirebileceğiniz İstanbul sınırları dahilinde uygun fiyatlı ve kısa sürede çözüm almamı sağlayacak kurs, ya da herhangi bir yöntem varsa çok mutlu olurum.
Yurt dışına gitme imkanım yok. Kendi çabamla, küçük bir bütçeyle kısa sürede ilerletmem lazım. Diğer konularda sıkıntım yok, üniversitede eğitim dili İngilizceydi zaten. Yorumlarınızı, önerilerinizi, fikirlerinizi bekliyorum.
Merhaba sana bir önerim olucak.Kendim denemedim ama bir youtuber'' Öğrenmek istediğin dili konuşarak video çekebilirsiniz'' demişti.Bu şekilde hem konuşma pratiği yapıp hemde çektiğin videoyu sonra izleyerek yanlışlarını tespit edip düzeltebilirmişiz.Bana mantıklı gelmişti.Bir dene istersen :)Hanımlar merhaba,
Sorunum basit. İngilizce konuşamıyorum.
Bir dönem kursa gittim, konuşma dersleri vardı, az biraz toparladığımı sanıyordum ama yanılmışım.
Şuan dışarıdan konuşma derslerine katılmak için yüksek bir meblağ istiyorlar, bende oraya gitmek istemiyorum.
Başka bir kurs buldum, ücretleri makul, muhtemelen başlayacağım. Konuşma kulübü diye bir yer. Ama beni yönlendirebileceğiniz İstanbul sınırları dahilinde uygun fiyatlı ve kısa sürede çözüm almamı sağlayacak kurs, ya da herhangi bir yöntem varsa çok mutlu olurum.
Yurt dışına gitme imkanım yok. Kendi çabamla, küçük bir bütçeyle kısa sürede ilerletmem lazım. Diğer konularda sıkıntım yok, üniversitede eğitim dili İngilizce idi zaten. Yorumlarınızı, önerilerinizi, fikirlerinizi bekliyorum.
canım ben kendi kendime çalışıyorum.sen hangi amaçla öğreneceksin?
internetten yabancı arkadaş edin özellikle ingiliz , konuş onlarla ben öyle yapıyorumBen zaten genel anlamda hakimim. Üniversite de okuduğum bölümün eğitim dili İngilizce'ydi. Fakat konuşamıyorum. Yolda bazen yabancı insanlar yol soruyorlar, ya da yeni tanıştığım insanlar oluyor, onlarla çat pat konuşuyorum ama o kadar.
Son başvurduğum işte mülakatta ingilizce konuşalım dediler. Resmen dondum kaldım. Acilen hemde en acilinden bu sorunu çözmem lazım.
Internetten yabancilarla konusmak cok gelistiriyor gunluk dilinde ingilizceyi, sahsen ben oyle gelistirdim, interentten buldugum yabancilarla skypeta sesli yazili konusarak cok gelistirdim, herkese oneririm
Merhaba sana bir önerim olucak.Kendim denemedim ama bir youtuber'' Öğrenmek istediğin dili konuşarak video çekebilirsiniz'' demişti.Bu şekilde hem konuşma pratiği yapıp hemde çektiğin videoyu sonra izleyerek yanlışlarını tespit edip düzeltebilirmişiz.Bana mantıklı gelmişti.Bir dene istersen :)
interpals diye bir site.tavsiye ederimBende istiyorum. Detaylı anlatsana. :) Hangi siteden buldun bakayım :)
interpals diye bir site.tavsiye ederim
Dil öğrenmeye her zaman bi ilgim olmuştu aslında.İngilizceyi tüm Dünyada kullanabileceğimi düşünüyorum.Tüm insanlarla iletişim kurabilme fikri beni heycanlandırıyor :)Fransızca ise çok hoşuma giden bir dil Korecede öyle :) Aslında öğrenmek istediğim çok dil var ama önceliklerim bunlarcanım ben kendi kendime çalışıyorum.sen hangi amaçla öğreneceksin?
haklısın aynılarıyla bend e karşılaşıyorum ama mutlaka iyi niyetli arkadaşça yaklaşanlar da var bende var öyle birkaç kişiTamam canım çok sağol. Daha önce denedim aslında bunu ama genel olarak farklı niyetle yaklaştılar bana ve karşılık vermeyince okey, nice to meet you, byy diyip kayboldular
haklısın aynılarıyla bend e karşılaşıyorum ama mutlaka iyi niyetli arkadaşça yaklaşanlar da var bende var öyle birkaç kişiTamam canım çok sağol. Daha önce denedim aslında bunu ama genel olarak farklı niyetle yaklaştılar bana ve karşılık vermeyince okey, nice to meet you, byy diyip kayboldular
canım dil öğrenmek insana farklı bir hava katıyor.ben yurtdışı öğretmenlik istiyorum.onun için istiyorum.ayrıca zevk alıyorum dil öğrenmekten istersen birlikte de çalışabiliriz.Dil öğrenmeye her zaman bi ilgim olmuştu aslında.İngilizceyi tüm Dünyada kullanabileceğimi düşünüyorum.Tüm insanlarla iletişim kurabilme fikri beni heycanlandırıyor :)Fransızca ise çok hoşuma giden bir dil Korecede öyle :) Aslında öğrenmek istediğim çok dil var ama önceliklerim bunlarSen neden öğrenmek istiyorsun canım ?
Dil öğrenmeye her zaman bi ilgim olmuştu aslında.İngilizceyi tüm Dünyada kullanabileceğimi düşünüyorum.Tüm insanlarla iletişim kurabilme fikri beni heycanlandırıyor :)Fransızca ise çok hoşuma giden bir dil Korecede öyle :) Aslında öğrenmek istediğim çok dil var ama önceliklerim bunlarcanım ben kendi kendime çalışıyorum.sen hangi amaçla öğreneceksin?
Kesinlike haklısın :) Yurt dışında belli sürelerde farklı ülkelerde yaşamak hatta mesleğimi yapmak istiyorum :) Tabi ki isterim ama nasıl yapıcaz :)haklısın aynılarıyla bend e karşılaşıyorum ama mutlaka iyi niyetli arkadaşça yaklaşanlar da var bende var öyle birkaç kişi
canım dil öğrenmek insana farklı bir hava katıyor.ben yurtdışı öğretmenlik istiyorum.onun için istiyorum.ayrıca zevk alıyorum dil öğrenmekten istersen birlikte de çalışabiliriz.
ingilizce ve korece çalışabiliriz.mesela birbirimize ödev verelim hergün 10 kelime ezberleyelim ve her hafta bir tense öğrenelim.birlikte çalışınca daha etkili olur diye düşünüyorumDil öğrenmeye her zaman bi ilgim olmuştu aslında.İngilizceyi tüm Dünyada kullanabileceğimi düşünüyorum.Tüm insanlarla iletişim kurabilme fikri beni heycanlandırıyor :)Fransızca ise çok hoşuma giden bir dil Korecede öyle :) Aslında öğrenmek istediğim çok dil var ama önceliklerim bunlarSen neden öğrenmek istiyorsun canım ?
Kesinlike haklısın :) Yurt dışında belli sürelerde farklı ülkelerde yaşamak hatta mesleğimi yapmak istiyorum :) Tabi ki isterim ama nasıl yapıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?