merhaba canım istersen sana ingilizce anlatabilirim ama nasıl olucak bilmiyorum bayağı bir altyapım var zaten aralık sonuna ingiltereye yerleşiyorum orda kursum hazır ama biraz hatırlamak amaçlı çalışıyorumHanımlar merhaba,
Sorunum basit. İngilizce konuşamıyorum.
Bir dönem kursa gittim, konuşma dersleri vardı, az biraz toparladığımı sanıyordum ama yanılmışım.
Şuan dışarıdan konuşma derslerine katılmak için yüksek bir meblağ istiyorlar, bende oraya gitmek istemiyorum.
Başka bir kurs buldum, ücretleri makul, muhtemelen başlayacağım. Konuşma kulübü diye bir yer. Ama beni yönlendirebileceğiniz İstanbul sınırları dahilinde uygun fiyatlı ve kısa sürede çözüm almamı sağlayacak kurs, ya da herhangi bir yöntem varsa çok mutlu olurum.
Yurt dışına gitme imkanım yok. Kendi çabamla, küçük bir bütçeyle kısa sürede ilerletmem lazım. Diğer konularda sıkıntım yok, üniversitede eğitim dili İngilizceydi zaten. Yorumlarınızı, önerilerinizi, fikirlerinizi bekliyorum.
1 yıl hazırlık okudum, 4 yıl akademik dili İngilizce olan bi bölümde okudum, sonra da kursa gittim. :)
Tek sıkıntım konuşmak. O da şöyle, dışarda yabancı insanlarla karşılaştığımda onlarla konuşabiliyorum ama resmi ortamlarda konuşamıyorum. :S Çok sağlam pratik yapmam lazım. Hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim. Tek tek denicem hepsini.
merhaba canım istersen sana ingilizce anlatabilirim ama nasıl olucak bilmiyorum bayağı bir altyapım var zaten aralık sonuna ingiltereye yerleşiyorum orda kursum hazır ama biraz hatırlamak amaçlı çalışıyorumkelime konusunda iyiyimdir ama günlük 200 kelime garanti öğretebilirim :)
bilmiyorum ki :)Nasıl yapcaz onu :)
bunu bende merak ettım nasıl ogretıyorsunuz 200 kelımebilmiyorum ki :)
Nasıl yapcaz onu :)
bilmiyorum ki :)
şöyle söyleeyim ben günlük kendime 200 kelime beliriyorum mesela bu günlük kullandıkların sıfatlar zarflar fiiller isimler olarak ayırarak tabi ki bir kelimeyi bütün anlamlarıyla aynı kelime karşına 5 6 kere çıktığında ister istemez bunu zihin kaydediyor bu şekilde öğrenme hızın artıyor tabi ki eğer öğrenmek istiyorsan en küçükten başla 200 diyorum bu başlangıç için değil eğer alt yapın yoksa ben 200 ile başladım . kelimeleri renkli kağıtlara bir yüzüne ingilizce diğer tarafa türkçe anlamını yazarak yapabilirsin bunları bir kavanoza veya kutuya at ve tombala gibi işte seçerek çalış . önce eğer evde çalışıyorsan kitapla mesela çözdüğüm örnekte bilmediğim kelime varsa onları da çıkarıp ekliyorum bu şeklide fark etmeden öğreniyorsun bilemediğin kelimenın anlamına bakıp tekrar kavanoza at her bilemediğin kelime için tekrarla. anlatamadım pek ama :) renkli kağıtlar kullan mutlaka aradaki farkı anlarsın bunlar beynimizi kandırma yöntemleri hocam öğretmişti :)bunu bende merak ettım nasıl ogretıyorsunuz 200 kelıme
Benim bu kadar yoğun bir kursa ihtiyacım yok ama ihtiyacı olanlar ilgilenebilir elbette. Ama bu tip kursları yeterli bulmuyorum malesef ve fiyat çok yüksek. :SBakırköy Dilko İngilizce Kursu Devri 3.400 TL
Derslere yabancı ve türk hocalar giriyor speaking sınıfları var etütler (grammar tekrarları) var ve gelmediğiniz eksik olduğunuz konular için hocalardan birebir ders alabiliyorsunuz size uygun saat ve günde birebir yapılıyor hepsi ücretsiz istediğiniz seviyeden başlayabiliyorsunuz 4 kur hakkınızı istediğiniz seviyelerde kullanabilirsiniz 2.400 TL peşin 1.000 TL taksit yapılabilir toplamda 3.400 TL kursu başka kursumun saatleriyle çakıştığı için dondurdum devam edicektim ama planlarımda değişiklikler oldu satmaya karar verdim 2kur aldım ve hocaları çok sevmiştim çok sıcak kanlılar yardımcı oluyorlar sınıfça whatsapp grubu açmıştık hocalarımızla ingilizce sohbetler ediyorduk düşünen varsa sorularını cevaplayabilirim
Dikkatimi cekti.. uni ye gitmis biri nasil ingilizce bilmez?! Ya egitim sistemi berbat yada uni herkese acik...
bu yorumu cok artniyetli buldumDikkatimi cekti.. uni ye gitmis biri nasil ingilizce bilmez?! Ya egitim sistemi berbat yada uni herkese acik...
bu yorumu cok artniyetli buldum
Yorumları nasıl okudunuz gerçekten anlamadım. Tekrar açıklamaya da üşendim.[/QUOTE
yorumlari gayet iyi okudum ...aciklamada beklemiyorum .....ortaokul lise uni ....bence bu yeterince aciklayici.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?