olabilir :) Siz de mi bu iki dili öğrenemek istiyordunuz ?Buradan mı iliteşim kuralım?Ayrı bir konu üzerinden mi yoksa mesajlaşarak mı konuşalımingilizce ve korece çalışabiliriz.mesela birbirimize ödev verelim hergün 10 kelime ezberleyelim ve her hafta bir tense öğrenelim.birlikte çalışınca daha etkili olur diye düşünüyorum
evet canım 1.olarak ingilizce 2.olarak korece istiyorum fransızcanın telaffuzu harika ama ben cesaret edemem fransızca düşünmem.kaç yaşındasın canım? skypen varda ordan çalışabilriz.olabilir :) Siz de mi bu iki dili öğrenemek istiyordunuz ?Buradan mı iliteşim kuralım?Ayrı bir konu üzerinden mi yoksa mesajlaşarak mı konuşalımayy heycan yaptım nedense
Kizlar burada geyik bolumunde ingilizce bir topic acilsa ve kural sadece ingilizce yazmak olsa nasil olur?
olabilir :) Siz de mi bu iki dili öğrenemek istiyordunuz ?Buradan mı iliteşim kuralım?Ayrı bir konu üzerinden mi yoksa mesajlaşarak mı konuşalımayy heycan yaptım nedense
evet canım 1.olarak ingilizce 2.olarak korece istiyorum fransızcanın telaffuzu harika ama ben cesaret edemem fransızca düşünmem.kaç yaşındasın canım? skypen varda ordan çalışabilriz.
Arkadaslar bircok oneriyle gelmisler. Her birine katiliyorum. Farkli bir sey onermem gerekirseElbette olur, o konuda ben sorun yaşamıyorum yardımcı da olurum ama konuşma konusunda koca bir sıfırım malesef.Neyse, verilen önerileri dikkate alıp, en kısa sürede çalışmalara başlıyorum.
Hanımlar merhaba,
Sorunum basit. İngilizce konuşamıyorum.
Bir dönem kursa gittim, konuşma dersleri vardı, az biraz toparladığımı sanıyordum ama yanılmışım.
Şuan dışarıdan konuşma derslerine katılmak için yüksek bir meblağ istiyorlar, bende oraya gitmek istemiyorum.
Başka bir kurs buldum, ücretleri makul, muhtemelen başlayacağım. Konuşma kulübü diye bir yer. Ama beni yönlendirebileceğiniz İstanbul sınırları dahilinde uygun fiyatlı ve kısa sürede çözüm almamı sağlayacak kurs, ya da herhangi bir yöntem varsa çok mutlu olurum.
Yurt dışına gitme imkanım yok. Kendi çabamla, küçük bir bütçeyle kısa sürede ilerletmem lazım. Diğer konularda sıkıntım yok, üniversitede eğitim dili İngilizceydi zaten. Yorumlarınızı, önerilerinizi, fikirlerinizi bekliyorum.
canım ben kendi kendime çalışıyorum.sen hangi amaçla öğreneceksin?
Internetten yabancilarla konusmak cok gelistiriyor gunluk dilinde ingilizceyi, sahsen ben oyle gelistirdim, interentten buldugum yabancilarla skypeta sesli yazili konusarak cok gelistirdim, herkese oneririm
great idea!!!! :)Kizlar burada geyik bolumunde ingilizce bir topic acilsa ve kural sadece ingilizce yazmak olsa nasil olur?
Benevet canım 1.olarak ingilizce 2.olarak korece istiyorum fransızcanın telaffuzu harika ama ben cesaret edemem fransızca düşünmem.kaç yaşındasın canım? skypen varda ordan çalışabilriz.
skype kullanmıyorum canım :) 16 yaşındayım sen ? o zaman ilk İngilizceyle başlayalım ve bir konudan iletişim kuralım bence kabul edersen hemen açıorum konuyu.Ordan ezberleyeceğimiz konuları belirler çalışacağımız grammer konuları da belirlerizevet canım 1.olarak ingilizce 2.olarak korece istiyorum fransızcanın telaffuzu harika ama ben cesaret edemem fransızca düşünmem.kaç yaşındasın canım? skypen varda ordan çalışabilriz.
Bol ingilizce altyazili tv seyretmeni tavsiye ederim. Konusma dinlemeyle paralel gidiyor. Sonrada duydugun seyleri kendin tekrar et mesela. Kisa surede yanliz ne kadar sonuc alirsin bilemem.Hanımlar merhaba,
Bir dönem kursa gittim, konuşma dersleri vardı, az biraz toparladığımı sanıyordum ama yanılmışım.
Şuan dışarıdan konuşma derslerine katılmak için yüksek bir meblağ istiyorlar, bende oraya gitmek istemiyorum.
Başka bir kurs buldum, ücretleri makul, muhtemelen başlayacağım. Konuşma kulübü diye bir yer. Ama beni yönlendirebileceğiniz İstanbul sınırları dahilinde uygun fiyatlı ve kısa sürede çözüm almamı sağlayacak kurs, ya da herhangi bir yöntem varsa çok mutlu olurum.
Yurt dışına gitme imkanım yok. Kendi çabamla, küçük bir bütçeyle kısa sürede ilerletmem lazım. Diğer konularda sıkıntım yok, üniversitede eğitim dili İngilizceydi zaten. Yorumlarınızı, önerilerinizi, fikirlerinizi bekliyorum.
Hanımlar merhaba,
canım bence konuşmak çocukluktan gelen bir şey. Sonradan öğrenince biraz sıkıntılı olabiliyor.Hanımlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?