İngilizce kursu mu çeyrek almak mı 🤣

Eğer yaşadığınız yerde ingilizce drama, ingilizce müzik gibi kurslar veya gruplar varsa hem daha eğlenceli olur. Hem de ödev yap geç olmaz, öğrendiklerini hemen o an kullanma fırsatı bulur. Çünkü en iyi dil öğrenme yolu maruz kalmaktır.

isten degil yaa yabanci koca buldum. evde konusuyorum
ingilizce yayinlar takip etmesi çok guzel. disney filmi falan izleyecekken de "turkcesi yokmus" diyin boyle izletin:) bence faydasini görürsünüz.
ogretmenle ders planini konuştunuz mu? ne sekilde öğreteceklermis? isim ozne yuklem v² falan gibi kurallarsa bence gitmese de zarari olmaz. ama (turkce bilse de bildiğini belli etmeyen) yabanci dilde bir hocayla sohbet- oyun - proje falan yapacaklarsa yarari olabilir.
cocuklar kendilerini sıka sıka konusuyorlar karşısındaki turkce bilmeyince :)
esinizin yurtidisi kampi falan dedigini simdi gordum. boyle imkanlariniz varsa ya da yabanci cocuklarla sosyallesebilecegi ortamlara girerse bu da cok iyi olur tabii ki

Haftada 6 saatle İngilizce öğrenilir mi bilmiyorum açıkçası ama eşim ilkokulda İngilizce öğrenmeye başlamış ben lisede öğrenmeye başladım. Aramızda gerçekten uçurum var.
Artık aileme kızacak yaşı geçtim ama bana yatırım yapmak yerine banka hesaplarına yatırım yaptıkları için biraz vizyonsuz buluyorum onları maalesef.

Eğitim önemli bu sene bende İngilizce için baya araştırma yaptım kızım 4. e geçti kreş zamanlarından beri basit düzeyde İngilizce öğreniyor ama tekrarı ve pratik olmayınca unutuyor ve her sene sıfırlanıyor bilgisi okullardada hele ki devlette verilen eğitim çok yetersiz. Bizim burada Amerikan kültür haftasonu 6 saat ders için sezonluk 30000 fiyat verdi bize ama saatler uymadı çünkü başka kurslara da gidiyor. Bende online dil platformlarını araştırmaya başladım şu an Filalingo yada Novakids üzerinde yoğunlaştım birde preply var onlardan deneme dersi aldırıp uygun olana kayıt ettireceğim dilin en önemli öğrenme kıstası dile maruz kalma o nedenle konuşma ağırlığı olması şart gramer zamanla öğrenilir. İsterseniz bu alternatifleri de değerlendirin ama çeyrek mi dil öğrenme derseniz bu yaşta beyin boş algılar açık ilgisi de varsa en uygun seçenek dil kursu olacaktır sadece iyi araştırın.

Buna gerçekten katılıyorum ben. Kolej ingilizcesi dedikleri şeyde aslında erken yaşta çok maruz kalmakla alakalı.
İsterse kendi öğrenir demek olmuyor. Erken yaşta öğrenenle asla bir olmuyorlar. Ben geçtiğimiz tatilde devlet okulundaki arkadaşın oğluyla benim oğlumun yabancı çocuklarla sohbet etmesinden farkı net gördüm.

memnun musunuz nova kidsten?
Açıkçası yaşı itibarıyla memnundum ama çok veli desteği gerekiyor ödevleri konu anlatımları ile uyumlu değil çok basit kalıyor oyunları falan çok iyi çok güzel kelime baya katkısı oldu oğluma ama dediğim gibi ilerleyemiyoruz gerçi sanki yuzyize kurs ne kadar ilerletecek de bakalım

İngilizce artık ikinci dilden bile sayılmıyor, şart direk. 3 yıl olacak yakında Almanya'da yaşıyorum abartısız metrodaki dilenci bile bizim üniversite mezunlarından güzel İngilizce konuşuyor. Yaşlısı da genci de iyi eğitimli Türk gencinden çok daha iyi. Altın gene alınır ama yaşı küçükken öğreneceği her bilgi ona ileride fazlasıyla döner. Ben de 35 yaşımda Almanca çalışmaya çalışıyorum ve olmuyor. En iyisi küçükken olabildiğince çocuğu dile maruz bırakmak.

peki dersler ne şekilde ilerliyor bu sistemde? çocuk anlamadığı noktada nasıl iletişim kurabiliyor benim kızımda başlangıç seviyesi sayılır standart başlangıç düzey kelimelere hakim aylar günler sayılar vs. konuşma kalıbı günlük düzeyde gerisi yok..

Ücretsiz dersi var alabilirsiniz, unite unite gidiyorlar

Anlamayınca çocuk zaten aval aval bakıyor öğretmen tekrar anlatıyor

Anasınıfına kaç yaşında başlamıştı oğlunuz? Benim oğlum şuan 2 buçuk yaşında ve bende erken öğrenmesini istiyorum

Şaka gibiler sanki asgari ücretli çalışanlar. Kızım 4yaşında İngilizce oyın grubuna gidiyor 1senedir çok çok katkısı oldu. 1senedir hiç onu İngilizce ye göndermeyimde altın alayım diye düşünmedim. Ayrıca kursuda 7bin lira.

anladım ben yalnızca bir hafta gidecek 6 saat ve 7b diye düşündüm. bu saçma gelmişti bir hafta 6 saatte ne öğrenecek diye. gönder gitsin çocuğa katkısı olmasa bile sosyalleşir aynı zamanda. bunlara da ihtiyacı var çocuğun 7b az bi para

Bana zamanında böyle bir yatırım yapılmadığı için aileme hep kırgınım. Çocukken öğrenilen dille yetişkinin bir olur mu hiç? O kurs ona temel atacak tabiki anadil gibi öğretemez o kadarcık saatle, üzerini siz tamamlamalısınız çizgi filmlerle, alıştırmak uygulamalarıyla vs.

Liseye ilk başladığımda sınıftaki Ted Ankara kolejlilerle hoca uzun uzun konuşmuştu. O halimi hiç unutmuyorum tenis maçı izler gibi bir ona bakmıştım bir ona
Hatta o zaman bir gün çocuğum olursa kendi yaşadığımı yaşamasını hiç istemiyorum diye düşünmüştüm bence dil bilmek insanı gerçekten hayata önden başlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…