- Konu Sahibi lilith2013
Arkadaşlar daha önce konu acmistim maddi sikintim var diye.kendi kendime İngilizce mi epeyce geliştirdim ama herhangi bir sinavla tescillemedim.ek is olarak ne yapabilirim fikri olan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar daha önce konu acmistim maddi sikintim var diye.kendi kendime İngilizce mi epeyce geliştirdim ama herhangi bir sinavla tescillemedim.ek is olarak ne yapabilirim fikri olan var mi?
ingilizce şimdi kimin umrundaki zaten tofel seviyesinde olması lazım .En fazla küçük çocuklara ders verilebilir ,ufak çeviriler yapılabilir,cv ye de ingilizce biliyor diye yazılabilir![]()
Katılıyorum.İngilizce artık kimsenin umrunda değil,ortaokul çocukları bile şakır şakır ingilizce konuşuyor.Yabancı dilden sayılmıyor artık..
ben anadolu lisesi mezunuyum ,daha sonra ingilizce bölüm okudum ama evet aynen kimsenin umrunda değil ingilizce bilmek ,zorunlu olarak bilmen gerekiyor zaten ,ayrıcalığı yok ..Onun için üçüncü dili öğreniyorum ..Kısmet artık ..
tercümanlık veya şirketlerde çalışabilirsin benceArkadaşlar daha önce konu acmistim maddi sikintim var diye.kendi kendime İngilizce mi epeyce geliştirdim ama herhangi bir sinavla tescillemedim.ek is olarak ne yapabilirim fikri olan var mi?
Arkadasım şuam evde ders veriyor ortaokul ve lise öğrencilerine piyasanımda biraz altında veriyor dersi baya öğrencisi oldu.