gaziyi yazarken cok dusunsun. gercekten belki onlarin tarafindansinizdir ama ben uyarmak istedim. arkadaşım gitti ve her gün agliyor. cok fazla baski var. oje bile suremiyorum herkes yicek gibi bakıyor diyor. gaziyi bi arastirin derim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba bayanlar
kardeşim bu yıl tercih yapacak sayısaldan iyi bir sıralaması var
üniversiteyi ankarada okumak istiyor
türkçe tıp fakültesi olmazsa ingilizce yazıp yazmamak konusunda kararsız.
gazi ingilizce tıp mı, yoksa izmirde dokuz eylül türkçe tıp mı?
öğrenciler, yada yakını olanlar
artısını eksisini bilenler lütfen yardımcı olur musunuz?
ingilizcesi nasıl derseniz iyi bir anadolu lisesinden mezun, lise 2 de sırf ingilizce için kursa gitti bir yıl boyunca baya da ilerletti
ama hem latince tıp dili, hem ingilizce tıp dilini bir arada götürmek nasıl birşeydir aceba?
alinti yapamıyorum kusura bakmayin. ben cok yakindan sahidim goz yaslarina. belki siz onlarin gozune batacak sekilde giyinmiyorsunuzdur bilmiyorum gercekten ama saci boyali diye baski gordugunu de biliyorum. oyle bir iki kisilik bi durum degil. baski cok fazla var. ben uyarmak istedim cunku sıkıntı çıkması muhtemel
Ben de fndka katılıyorum, çok abartılıyor bu konular. Gazide okuyan bir lise sınıf arkadaşım vardı, kız sevgilisiyle beraber yaşıyodu, facede falan elinde biralı resimleri dolaşıyordu. 4 sene okudu hiç de sorun yaşamadı. Hem mümkün mü ya koskoca üniversite ojeli kızlara baskı yapacak.
size burada yalan soyleyecek halim yok. sizin eli birali arkadasiniza o denk gelmistir benim arkadasima baska biri. siz arkadasinin baski görmediğini söylerken dogru söylüyorsunuz ama ben arkadaşımı anlatırken yalan, oyle mi?
Özür dilerim bu kadar sert tepki vermenize gerek yok, yanlış anlaşıldım. Siz kendinizden değil bir arkadaşınızdan bahsediyorsunuz ben de onun abartmış olabileceğini söylemek istedim. Tanımam etmem sizi neden yalancı diyeyim ki?
merhaba bayanlar
ingilizcesi nasıl derseniz iyi bir anadolu lisesinden mezun, lise 2 de sırf ingilizce için kursa gitti bir yıl boyunca baya da ilerletti
ama hem latince tıp dili, hem ingilizce tıp dilini bir arada götürmek nasıl birşeydir aceba?
gaziyi yazarken cok dusunsun. gercekten belki onlarin tarafindansinizdir ama ben uyarmak istedim. arkadaşım gitti ve her gün agliyor. cok fazla baski var. oje bile suremiyorum herkes yicek gibi bakıyor diyor. gaziyi bi arastirin derim.
Canım seni yalancı çıkarıyor gibi olmasın ama ben inanmıyorum öyle şeylere. Abartıyorlar. Arkadaşına dangalağın teki denk gelmiştir. Ben de gazi mezunuyum asla görmedim öyle şeyler.
Doktor bir arkadaşım söylemişti, tıp okuyacaksa biri ingilizce okumalı diye. Her gün yeni bir sürü makale yazılıyor ve hepsi ingilizce, kendini geliştirmek istiyorsa konuya hakim olması lazım. Ama kardeşinizin hedefi aile hekimi olurum bir sağlık ocağında bana yeter diyorsa kasmaya da gerek yok.
Arkadasim cerrahpaşa da ingilizce tıp okuyor, şikayeti yok dilden yana. Zaten sizinde dediginiz gibi tıp dili latince oldugu icin ingilizce okadar zorlamiyor tıpta. Türkçedense ingilizce ilerisi icin daha avantajli.
alinti yapamıyorum kusura bakmayin. ben cok yakindan sahidim goz yaslarina. belki siz onlarin gozune batacak sekilde giyinmiyorsunuzdur bilmiyorum gercekten ama saci boyali diye baski gordugunu de biliyorum. oyle bir iki kisilik bi durum degil. baski cok fazla var. ben uyarmak istedim cunku sıkıntı çıkması muhtemel
ben ozur dilerim ama sizin tepkiniz daha sertti. abartiyor mu abartmiyor mu bilemem ama kimse yok yere goz yasi dokmez boyle bi konu icin. gitmedim gormedim ama benim duydugum bu. konu sahibini de sadece uyarmak istedim. yoksa gaziye ne kadar gidilmezse ben bunun icin prim almayacagim yani.
merhaba bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?