Merhaba Stardaisy
Umarim bu sefer hersey yolunda gider ve bebisini alir gelirsin. Cok zor bu donemler allah hepimizin yardimcisi olsun ben yaslandigimi hissediyorum bu donemde :):) Ama seni ornek alacagim ben hep simdi tup bebek yapilirsada ilkinde tutacak gibi dusunuyorum bunlarada hazirlikli olmak lazim. Guclu olup azimle devam edecegiz eninde sonunda bizimde olacak. Stardaisy bana onionparsley@hotmail.com adresinden ulasabilirmisin sana birseyler sormam lazim ozelden. Ama benim henuz ozel mesaj hakkim yok malesef
Merhaba Stardaisy,
Isallah bu sefer guzel haberler alirsin.Bize de umut olursun..Ne kadar da yakinmis tedavin..Hayirlisiyla, iyi haberlerle doneceksin isallah!!!
Hangi Hastanede tedavi olacaksin? Bizi de bilgilendirebilir misin?Bende aralikta istanbulda tedavimi yaptiracagim ancak, hangi hastane olacagina karar veremedim.
Merhaba Pembemsiseker, ne guzel bir nick bu boyle... Amin canim umarim cok guzel olacak. bizleri birbirimizden baska kimse anlamaz aslinda.. zor bir yol ama bak burada hepimiz bulustuk.. Birbirimize moral verip guc katacagiz. sana bunlari yazarken o kadar pozitif ve guzel duygular hissediyorum. inan hersey cok guzel olacak. ok ben sana mail atacagim birazdan.
Merhaba Sirinreza, insallah canim guzel haberler hepimize gelsin. evet tedavi yakin ve cok heyecanliyim. daha evvelkilerde hic bu kadar olmamisti. ilk defa bir an evvel gidip bebisimle donme moduna girdim. Hayirlisi olur insallah. Canim ben Florance Nightingale, doktor Nuri Delikara ile tedavi olacagim. Daha evvel cok arastirip Umut tup bebek'de denedim. bu son 3 aydir yogun arastirmalar sonucu burayi buldum. deneyimlerimi paylasirim . Sseninde tedavin hayirli olsun. daha bayagi zamanin var.. hazirlik yapiyormusun? vitamin, spor ???
Kizlar,
Ben kendimi oyle bir kaptirdim ki bugun ikiz gebelik ile ne bulduysam okudum nette. Yastan dolayi bana 2 embriyo transferi olacak ya onlarin ikisi de tutunacak ya butun gun ikiz bebek bakimini okudum:)))
Ciddi ciddi dusunuyorum acaba tek transfer mi cift mi yaptirsam diye, anlayacaginiz dereyi gormeden pacalari sivadm ben 
Yok canim ya ne esim ne ben icmiyoruz ama ben onunlada ilgisi olmadigini dusunuyorum kimileri var kari koca gunde iki paket deviriyorlar bir suru cocuklari var bu isler cok karisik ya. Ben sunu anladimki ertelemek planli hamilelikler cok zor. Bakin hep sorun yasayanlar erteleyip planli hamilelik bekleyenler bizde 4 sene bekledik neyi beklediysek :):) Sandikki hemen isteyince olacak. Boyle planli yapiyorsun ya birde surekli dusunuyorsun olmuyor olmadikca strese giriyorsun bunaliyorsun ondan sonra olacaksada olmuyor simdi ugras dur :)
okumaya da devam et..surekli positive seyler dusun, oku ki kendin de positive ol...
pembeseker, sizin belli bir sorununuz var miydi? sizde yaslar kac? 4 sene bekledik dedigine gore ileri degil yasin...
Stardaisy hosgeldin bu arada... insallah bu sefer basarili olacak deneme...pgt denilen yontemi arastirdiniz mi?
benim de 10 dpo, negative tabi ki...cinler tepeye dogru tirmanmaya basliyor yavastan:))))
Gunaydin Stardaisy,
Bebek isteyenler icin olan multivitamin ve folic acid kullaniyorum.Buradaki ilk tup bebek denememde kilom normal goruldu ancak, tedavi sonrasi kilo aldim..Spor yapmaya baslayacagim..
Esimde Vitamin kullaniyor ve keci boynuzu pekmezi tuketiyor.Kahveyi cok azalttik.Balik tuketiyoruz bol bol...Isallah faydasini goruruz..
Isallah tedavin basariyla sonuclasin arkadasim.
Sevgiler,
okumaya da devam et..surekli positive seyler dusun, oku ki kendin de positive ol...
pembeseker, sizin belli bir sorununuz var miydi? sizde yaslar kac? 4 sene bekledik dedigine gore ileri degil yasin...
Stardaisy hosgeldin bu arada... insallah bu sefer basarili olacak deneme...pgt denilen yontemi arastirdiniz mi?
benim de 10 dpo, negative tabi ki...cinler tepeye dogru tirmanmaya basliyor yavastan:))))[/QUOTE
Merhaba Etlidolma, hosbulduk canim... insallah canim olacak.. yok arastirmadim pgt'yi. basari orani daha mi yuksek oluyor pgt ile?
simdi bildigim pgt ile genetik olarak ayriyetten calisilip en iyi spermler seciliyor sanirim...sen onceki mesajlarda birseylerden bahsetmistin, ben de acaba genetiksel sorun mu var diye dusunmeden edemedim...tup bebek basligi altinda pgt yontemi ile tup bebek deneyenler seklinde bir baslik vardi, oraya bir goz at istersen...okumaya da devam et..surekli positive seyler dusun, oku ki kendin de positive ol...
benim de 10 dpo, negative tabi ki...cinler tepeye dogru tirmanmaya basliyor yavastan:))))[/QUOTE
Merhaba Etlidolma, hosbulduk canim... insallah canim olacak.. yok arastirmadim pgt'yi. basari orani daha mi yuksek oluyor pgt ile?
Sirinreza'cim ah o kilolar yokmu o kilolar.. her tup bebek denemesinde 5-6 kg aldim. sonrasinda rejim kilolar gitti.. sonra yine tedavi ve gelsin kilolar. simdi yine kilolarini verdim ve gidiyorum. aldigimiz hormonlar yuzunden alinan kilolari vermekte normalde alinan kilolara gore oldukca zor oluyor. ama napalim zorluk bu olsun ama yeter ki degsin cabalarimiza. pekmez cok iyi, sende yesene... bende gunde 3-4 cup nescafe icerdim simdi 2 tane ve 1 fincanda Turk kahvesi iciyorum. Balik omega -3 acisindan cok iyi ama ben pek yemiyorum..
aslinda hep bildigimiz ama pek uygulamadigimiz yiyecekleri soyluyorlar mesela; ceviz... kuru erik...incir.... findik... hepsini cok severim
Sirinreza'cim ah o kilolar yokmu o kilolar.. her tup bebek denemesinde 5-6 kg aldim. sonrasinda rejim kilolar gitti.. sonra yine tedavi ve gelsin kilolar. simdi yine kilolarini verdim ve gidiyorum. aldigimiz hormonlar yuzunden alinan kilolari vermekte normalde alinan kilolara gore oldukca zor oluyor. ama napalim zorluk bu olsun ama yeter ki degsin cabalarimiza. pekmez cok iyi, sende yesene... bende gunde 3-4 cup nescafe icerdim simdi 2 tane ve 1 fincanda Turk kahvesi iciyorum. Balik omega -3 acisindan cok iyi ama ben pek yemiyorum..
aslinda hep bildigimiz ama pek uygulamadigimiz yiyecekleri soyluyorlar mesela; ceviz... kuru erik...incir.... findik... hepsini cok severim
Merhaba Stardaisy,
Ah canim sorma hic..Bu ilaclar mahvetti bizi..Birde ben transfer oncesi hep yedim, transfer sonrasi surekli evdeydim ve yararli diye bir cok sey tukettim ancak olmadi..Birde negatif almanin psikolojik etkisiyle bol bol agladim..Hic dikkat etmedim.(cok cukulata yedim) :))
Simdi kilolari verme zamani benim icinde..Yazda geldi de Londraya daha ugramadi..Simdi hergun yuruyus yapiyorum ancak kosmam lazim..Turk Kahvesini cok severim..Ozel bakir cevzem bile var ama sadece haftasonu esimle beraber iciyoruz..
Findik,fistik (ama kavrulmamis) yiyelim tabii..Omega 3 var..
sirinim sen esin icin arstiriyorsun daha cok degil mi? simdi ben esime zin ve l-arginine veriyorum. bir de l-carnitine'e baslayacagim. bunlar zaten 3 ay icinde depolanacak, yani etkisini uc ay sonra gostermeye baslayacak...
ve bu kuruyemisleri ozellikle kabuklu alip kendiniz ayirin. cunku asil vitaminler bunlarin yaginda ve acilmis kuruyemislerde maalesef azaliyor...
Etlidolamcim,
Hep esim icin bakiniyorum iste..Bende bazen incir yiyorum ve bir multi vitaminim var onu kullaniyorum..
Bizimkisi duzelse biraz belki dogal yolla olur..Daha Turkiyeye gitmeye zaman varken herseyi deneyelim istiyorum
senin hic TR'de calismisligin yok mu? belki sigrotadan faydalanabilirsin 900 gun prim odediysen falan...
2700 gunum var benim..Ama uzun zamandan beri calismiyorum..Ailem tekrar baslatalim diyor da..Bu gunumun faydasi olur mu ??
Pek zannetmiyorum
olur tabi olmaz mi? tekrar baslat sen, yalniz kac yillik evlisiniz, dha dogrusu TC nikahi ya da ingiliz nikahina konsolosluk onayi kac yillik? en az uc yil olmasi gerekiyor...eger bu da tamamsa oldu bu is...yalniz iki kere devlette asilama olman gerekiyor tup bebege gecmen icin..soyle olabilir, esin bir hafta TR de kalir, uc gun arayla iki kere sperm verir dondurtursunuz hepsini, sen de iki uc ay TR de kalirsin, artik mecbur fedakarlik yapcaksin......tup bebege verecegin parayi, sigorta primlerine odersin ufak ufak, bir yandan da emekliligin isler...sen yeter ki sartlari sagla, care cok...ahhh, ben senin yerinde olcaktim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?