ingilterede tup bebek yaptiranlar..deneyimlerimiz!!!!!

Ben de cok memnunum sizlerle tanismaktan.

Belki de gittin Istanbul'a , su an ordasin. Insallah hersey yolunda gider bu sefer , bebisinle beraber donersin.

Bizi habersiz birakma. Xxx

Mesajin icin cok tesekkurler. Tam yarin saattir "loading" mesaji aliyorum adini aratirken. Insallah olacak:)))

Ladym,

Bende heyecan ve kaygiyla Turkiyedeki olaylari izliyorum..Taksimimizde kalan son yesil alanimiz, gezi parkimiza sahip cikalim..Kapitalist, diktator hukumet sasirmis durumda!!!!!ulkemizin en guzel yesil ve bos kalmis alanlarina saldiriyorlar..AVM ne demek!!!Taksim zaten yeterince magaza ve AVM dolu.Bunlar yetmiyor mu????.Bunlar menfaatin, cikarin, paranin kolesi olmuslar..

Ben hala bulamıyorum ve ekleyemıyorum((( senın profilin public search acikmi???

Aynen katiliyorum!!! Bir de bu durumda Afrika gezisine cikiyor!!! Pes dogrusu!!! Insallah milletimiz uyanmistir en sonunda ...

Ben hala bulamıyorum ve ekleyemıyorum((( senın profilin public search acikmi???

Aynen katiliyorum!!! Bir de bu durumda Afrika gezisine cikiyor!!! Pes dogrusu!!! Insallah milletimiz uyanmistir en sonunda ...

Merhaba

Bende Londra'da yasiyorum ve bebek tedavisine baslamayi planliyoruz. Nasil sonuc aldiniz? Londra'da ki tedavilerinizden memnun musunuz?

Merhaba arkadaslar, bende Londra'da yasiyorum ve tedaviye baslayacagim. Konu biraz eski ama hala birileri var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…