İngilterede yaşayan anneler!!!Yardım!!!

Sorularınızı direk konunuzda sorarsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz.

Farzedin ki çocpumuzla birlikte ingilterede sokakta kaldınız? Önceden orada yaşıyordunuz fakat bir süre yoktunuz geri gittniz ama gidecek eviniz yok çocuklarınız oranın vatandaşı ancak siz türk vatandaşısınız nasıl bi yol izlemelisiniz?
Direk councile mı gitmeli gitseniz ne yaparlar?

7senedir orada yaşadım ancak bu tip olaylarda nasıl bir yol izlenir bilmiyorum
Konsolosluk ne yapar mesela ve benim korkum en kötüsü çoxuklarımı elimden almaları hani madem evin yok işin yok çocukları biz alıyoruz hinayemize gibi
Sokakta kalmanizdan iyi degil mi? Cocuklarinizin babasi nerede?

Onu terkedeceğim evimi terkedeceğim
Esinizden bosanacaksiniz sonucta degil mi? Bu durumda haklariniz olacak,cocuklarinizin da haklari olacak. Korkmayin,hic bir yerde bosanan ciftlerin cocuklarina el koyup da anneyi sınırdısı etmezler. Darp vs var ise mutlaka polise basvurun.

Esinizden bosanacaksiniz sonucta degil mi? Bu durumda haklariniz olacak,cocuklarinizin da haklari olacak. Korkmayin,hic bir yerde bosanan ciftlerin cocuklarina el koyup da anneyi sınırdısı etmezler. Darp vs var ise mutlaka polise basvurun.
Ben türk batandaşıyım ancak otrma iznim var tabi ki
Yaknıca bir senedir ülkede değildim evi taşıdık ama çok pişman oldum benim düzenim vardı sonuçta alışkın olduğum yer huzurum orda kaldı şimdi geri dönmek istiyorum ama havaalanından çıktığımda nereye gideceğim ne yapacağım bilmiyorum herşeyi kendim yap ak istiyorum kimsenin kapısına gidipte yardım edin lütfen demek istemitoeum

Merhaba ben ingileterede yasiyorum bir kac senedir burdayim ama cok bilgim yok.
Gelir gelmez bir council evine basvurabilirsiniz ama genelde cok gec cikiyo
Ev tutarsaniz maddi durumunuz yetersizse devlet karsilar housing benefit universal credite basvurabilirsiniz

Merhaba ben ingileterede yasiyorum bir kac senedir burdayim ama cok bilgim yok.
Gelir gelmez bir council evine basvurabilirsiniz ama genelde cok gec cikiyo
Ev tutarsaniz maddi durumunuz yetersizse devlet karsilar housing benefit universal credite basvurabilirsiniz
Otda yaşadığım sürede son sene aslında universal credit alıyordum ancak açık açık sorduğum şu elinde küçük çoxukla havaalanından çıkıp direk councile mı gitmem lazım düşünün tanıdığınız kimse yok teksiniz hemen ev zaten tutamaSınız ki tutacak oaranız da yok

Otda yaşadığım sürede son sene aslında universal credit alıyordum ancak açık açık sorduğum şu elinde küçük çoxukla havaalanından çıkıp direk councile mı gitmem lazım düşünün tanıdığınız kimse yok teksiniz hemen ev zaten tutamaSınız ki tutacak oaranız da yok

İyi de madem paran pulun yok neden gitmekte bu kadar ısrarcısın? Annesin artık, kendinden önce çocuklarını düşünmen lazım ki bu yaptığın düşündüğünü göstermiyor.

Councile gitseniz bile direk size kalcak yer verirler mi bilmiyorum ama sanmiyorum.
Eger ki hayatinizi burda kurmak istiyorsaniz yavas yavas baslicaksiniz ilk once mecburen bir tanidigin yaninda veya otel de kalmak zorundasiniz :/

Ben türk batandaşıyım ancak otrma iznim var tabi ki
Yaknıca bir senedir ülkede değildim evi taşıdık ama çok pişman oldum benim düzenim vardı sonuçta alışkın olduğum yer huzurum orda kaldı şimdi geri dönmek istiyorum ama havaalanından çıktığımda nereye gideceğim ne yapacağım bilmiyorum herşeyi kendim yap ak istiyorum kimsenin kapısına gidipte yardım edin lütfen demek istemitoeum
Siz sadece yetkililere basvurun. Onlar yol gosterir. Kimse cocuklariniza el koyamaz bu kosullarda

Farzedin ki çocpumuzla birlikte ingilterede sokakta kaldınız? Önceden orada yaşıyordunuz fakat bir süre yoktunuz geri gittniz ama gidecek eviniz yok çocuklarınız oranın vatandaşı ancak siz türk vatandaşısınız nasıl bi yol izlemelisiniz?
Direk councile mı gitmeli gitseniz ne yaparlar?

Twitter kullanıyorsanız İngilterede yaşayan ve dediğiniz gibi anne olan bir kullanıcı tanıyorum, ona mesaj atabilirsiniz. Kullanıcı adını özelden yazarım dilerseniz, burada ifşa etmiş olmayayım kadını.

Back
X