Londraya gitmeyi istiyor. Boşuna mı okudu burda 4 yıl üniversite, tüm kariyerini bir çırpıda silecek. Burda kendi branşında işe başlasa nasıl olur diye düşünüyorum ?
26 yaşında ve kendi bransında hıc calısmadı . Gec bir yas mı ?
Londraya gitmeyi istiyor. Boşuna mı okudu burda 4 yıl üniversite, tüm kariyerini bir çırpıda silecek. Burda kendi branşında işe başlasa nasıl olur diye düşünüyorum ?
4 sene boşuna mı okudu o zaman ? Alanında kariyer yapması daha iyi bence onun için. Masa başı bir işi oolur. Orada sürünmesinden korkuyorum kardesimin .Alaninda hic calismayan biri kariyerini bir cirpida nasil silecek? Is bile aramiyormus ustelik.
Birakin gitsin.
4 sene boşuna mı okudu o zaman ? Alanında kariyer yapması daha iyi bence onun için. Masa başı bir işi oolur. Orada sürünmesinden korkuyorum kardesimin .
Burda cok zor bence yurt disinda denesin sansiniLondraya gitmeyi istiyor. Boşuna mı okudu burda 4 yıl üniversite, tüm kariyerini bir çırpıda silecek. Burda kendi branşında işe başlasa nasıl olur diye düşünüyorum ?
Burda kariyer yapması mı cok zor? 26 yaş geç mi kariyerine başlaamsı için . Çok da başarılıydı derslerinde .Burda cok zor bence yurt disinda denesin sansini
İş tecrubesi var ama bakkal olarak, iletişim fakültesi mezunuhangi kariyeri silecek?
daha iş tecrübesi bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?