- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi ciceklimor
-
Yok yahu gece hayati beni acmiyor zaten o bar gezmesi vb icin fazlaca yasliyim
Ben muhabbet edeyim, guzel aksam yemegi, hos bir kafede kafe iceyim veya kokteyl iceyim severim. Dedikodu yapmayi, cene calmayi magaza gezmeyi seviyorum :)))Valla bayiklik havada yeminle.
Hahahha, İnan bu sorunun cevabını İngilizler bile bilmiyorHazır uk yaşayanı bulmuşken sorayım :) brexit tarihi = abden tamamen çıkma mı? Yani ekimden sonra uk abden tamamen ayrılmış mı oluyor yoksa bu bir aşama mı? Net bir bilgi edinemedim birkaç gündür, kimi diyor ki bir süre daha eu member olacak aşama aşama üyelikten ayrılma gerçekleşecek. Yapacağım bir başvuru için bu konu önemli de o yüzden soruyorum :)
Eşim IT alanında çalışıyor contractor olarak. Bende onun dependant’ı olduğum için her hakdan faydalanabiliyorum. Çalışma iznim vs’m varBen de en son Ankara Antlasmasina basvuracagim galiba. Geciminizi nasil sagliyorsunuz peki, calisma izni veriyorlar mi?
İnşallah çekişmeli boşanırlarHahahha, İnan bu sorunun cevabını İngilizler bile bilmiyoro yönden çok karışık burası. 31 Ekim son mu, yoksa anlaşmalı bir ayrılık bi yapacaklar belli değil. Herşey anlaşmalı mı anlaşmasız mı ayrılık yaşayacaklarına bağlı.
Eşim IT alanında çalışıyor contractor olarak. Bende onun dependant’ı olduğum için her hakdan faydalanabiliyorum. Çalışma iznim vs’m var
İnşallah çekişmeli boşanırlar
Ben ve eşim Türk vatandaşıyız, maalesef ingiltereden başka çıkış yolumuz yoktu ve hala yokİstediğiniz yere taşının şu durumda sıkıntı çıkmaz bence. Göç zaten diğer tarafa, İngilizler Brexit olmadan AB ülkelerine kapağı atmak derdinde. Şu durumda kimse size niye geldin demez
Ben bu işi anlayamadım açıkçası, Avrupada tonla İngiliz yaşıyor. Haydi yalkah ülkenize siz artık Avrupalı değilsiniz diyip ittir mi edecekler?Bu iş bana baştan aşağı saçmalık geliyor
Velayet annede olacağına göre ittirin gidin desinler, onlardan boşalacak yeri de anında yeni mülteciler doldursunBen bu işi anlayamadım açıkçası, Avrupada tonla İngiliz yaşıyor. Haydi yalkah ülkenize siz artık Avrupalı değilsiniz diyip ittir mi edecekler?Bu iş bana baştan aşağı saçmalık geliyor
Aynen valla bende burdan kaçıp ülkeme yerleşeceğim yetti artık. Yiyecek önemliValla ablacım yiyecek hiçbir şey yokç sadece ben değil bizim işyerindeki 2 Türk abinin de midesi hep boş.....açız ablaaaaaaaaa
Aynen valla bende burdan kaçıp ülkeme yerleşeceğim yetti artık. Yiyecek önemli
yemeklerini kendin yapsana.Yemek yüzünden ülke mi birakilir.Bana maas ver ben gelip yapayim sana:)Sohbetim de iyidir.Sabah aksam yemek tariflarine bakiyorum.Su siralar issizim de.Valla ablacım yiyecek hiçbir şey yokç sadece ben değil bizim işyerindeki 2 Türk abinin de midesi hep boş.....açız ablaaaaaaaaa
Gel bana sana kebap da yaparim.Aynen yahu
Ne balık var, ne kebap ne de adam gibi yiyecek başka bir şey. Açlık kafama vurdu para mara kariyer gözümde değil
Göç baska turizm baska demisler ya , senin yorumlarini okuyunca anliyorum cerryBen anliyorum, yani kuzey ve bati Avrupa gercekten bayık. Herkes niye diye sorarken ben şıp diye anladımİnsanlar mal gibi gerçekten. Yani kimseyle konuşamıyorsun bile.
İngilterede soyal hayat nasıl beğendiniz mi ? İnternette okudum İngilterede barda veya sokakta kafede vb yerlerde insanlar birbirleriyle konuşuyormuş mesela malum bu taraflarda tanımadığın biriyle konuşmak diye bir şey yok
Ben açıkçası daha güneye bir yere gitmek istiyorum, İspanya Portekiz gibi. Olmazsa da İstanbul diyorum, ailem deli misin maddi sartlarin kariyerin super diyor. Ote yandan bir noktadan sonra insani maddiyat degil, maneviyat, sosyal iliskiler daha cok mutlu ediyor ben de o noktadayim su anda burdan baydim yani. İnsanlar şaşırmış bu konuya ama inanın Türkler sosyallik arayan insanlar, İstanbulda büyümüş birini Batı Avrupa hayatı tatmin etmez. Bir muhabbet, dostluk, kankalık falan yok buralarda
İngilizler soğuk değil bence de ya ayaküstü muhabbeti seviyorlar markette bile şıp diye laf lafı açabiliyor yabancılarla. Bilmiyorum ben taraflıyım gerçi, gerçek bir İngiltere hayranı olarakBen anliyorum, yani kuzey ve bati Avrupa gercekten bayık. Herkes niye diye sorarken ben şıp diye anladımİnsanlar mal gibi gerçekten. Yani kimseyle konuşamıyorsun bile.
İngilterede soyal hayat nasıl beğendiniz mi ? İnternette okudum İngilterede barda veya sokakta kafede vb yerlerde insanlar birbirleriyle konuşuyormuş mesela malum bu taraflarda tanımadığın biriyle konuşmak diye bir şey yok
Ben açıkçası daha güneye bir yere gitmek istiyorum, İspanya Portekiz gibi. Olmazsa da İstanbul diyorum, ailem deli misin maddi sartlarin kariyerin super diyor. Ote yandan bir noktadan sonra insani maddiyat degil, maneviyat, sosyal iliskiler daha cok mutlu ediyor ben de o noktadayim su anda burdan baydim yani. İnsanlar şaşırmış bu konuya ama inanın Türkler sosyallik arayan insanlar, İstanbulda büyümüş birini Batı Avrupa hayatı tatmin etmez. Bir muhabbet, dostluk, kankalık falan yok buralarda
Türkiyedeki çoğu yakın arkadaşım Londraya yerleşti ve çok memnunlar beni de çağırıyorlar hattaMerhaba Kizlar,
Ben Finlandiyada yasiyorum ve esim burali yani Avrupa vatandasi. Maalesef burada yasamaktan hic memnun degilim ve uzun süredir tasinmayi istiyordum. Kuzenim ve bazi akrabalarim Ingiltere`de yasiyor bu yüzden Ingiltere ilk onceligimdi. Ama bildiginiz uzere Brexit gerceklesecek. Eskiden Bulgar pasaportlu tanidiklarimiz bile elini kolunu sallayarak Ingiltereye yerlesiyordu. Suan yasadigimiz yerden (Finlandiyadan) ev almayi dusunmustuk ama burada birkac sene daha yasamaya artik tahammülüm kalmadi. Eger esimi iki ay icinde tasinmaya ikna edemezsem burada 15 yilllik ev kredisi borcuna girecegiz, banka sozlesmesini imzalayacak. Esim evi almakta kararli ve gitmek konusunda gonulsuz ama reddetmiyor, ben ise onun daha kolay is bulabilecegini dusunuyorum, ne kadar kolay bilmiyorum sorum Avrupa vatandasi olup baska bir EU ülkesine yerlesenlere. Ingiltereye tasinmak suan icin ne kadar mantikli, biliyorsunuzki Brexit gerceklesecek? Eger esim is bulursa oturma izni rededilebilir mi? Ve Ingiltere`de Avrupali gocmenlere karsi irkcilik var mi?
Yardiminiz icin tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?