Doğuma Hazırlık Inglesina Travel Set

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayda11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
507
0
46
İstanbul
Merhaba Hanımlar,

Inglesina Avio veya Zippy travel set almayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Kullanan veya araştıran arkadaşların olumlu olumsuz yorumlarına ihtiyacım var....Teşekkür ederim şimdiden :71:

Merhaba Hanımlar

Inglesina Avio veya Zippy travel set almayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Kullanan veya araştıran arkadaşların olumlu olumsuz yorumlarına ihtiyacım var....Teşekkür ederim şimdiden :71:

Bence Avio yerine Zippy free set al. Çünkü gerçekten kullanışlı gibi. Geçen gün yakından da baktım hakikaten puset de araba da çok hafif,araba çift yönlü kullanılıyor ve oturma ünitesi üstündeyken de tek elle açılıp kapanabiliyor.kapanınca baston şeklini alıyor taşıması kolay. biz de bu modeli almayı düşünüyoruz. keşke aktif olarak kullanan biri olsa da yazsa gerçkten kullanışlı mı diye.

Bence Avio yerine Zippy free set al. Çünkü gerçekten kullanışlı gibi. Geçen gün yakından da baktım hakikaten puset de araba da çok hafif,araba çift yönlü kullanılıyor ve oturma ünitesi üstündeyken de tek elle açılıp kapanabiliyor.kapanınca baston şeklini alıyor taşıması kolay. biz de bu modeli almayı düşünüyoruz. keşke aktif olarak kullanan biri olsa da yazsa gerçkten kullanışlı mı diye.

teşekkür ederim cevabın için... haftasonu gidip bir de arabayı yakından göreyim dedim, hem avioya hem de zippy'ye baktım... fakat oturma bölümleri arabadan kolayca çıkmıyor.... bildiğin söküyorsun, bin tane çıt çıt bağ ıvır zıvır... dersen ki ben oturma bölümünü sökeceğim, ana kucağını kullanacağım, bir sene sonra da ana kucağını atıp oturma bölümünü kullanacağım o zaman ok, özellikle avio'nun kumaşını çok beğendim.. fakat değişerek kullacaksan pratik değil.. ben ana kucağını arabayla bir yere giderken kullanırım, onun dışında oturma kısmını kullanırım diye düşünmüştüm ( 170 derece yatıyor neredeyse portbebe gibi ) ama malesef bana uygun değilmiş...
aynı mağazada peg perego'nun pliko compact travel seti vardı.. çok pratik, tek click ile puset çıkıyor, ana kucağı takılıyor, portbebesi takılıyor.. çok kolay açılıp kapanıyor... bir tek kumaşı biraz fazla sentetik gibi geldi ama bilemiyorum... var mı kullanan arkadaşlar? çok terletir mi acaba?

Back
X