- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
Beklemedeyim şuanda ortalık çooook karıştı ne olaylar koptu... en son çok kötü bir olay olacakti o beni korkuttu beklemekle kalmak zorunda kaldım.yanı daha nesını yakalamanız gerek ılla yatagınızda bır kadınla basmanız sart mı aldatılmıs kabul etmek ıcın
neyse dedıgım gıbı aılenızı falan da ısın ıcıne katmıssınız . esınıze blof yapmayın ters teper. bosanmayacaksanız kurcalamayın
sızı korkutan o kotu olay neBeklemedeyim şuanda ortalık çooook karıştı ne olaylar koptu... en son çok kötü bir olay olacakti o beni korkuttu beklemekle kalmak zorunda kaldım.
Yaşadıklarıma dayanamayan ailemden biri kocama birşeyler yapmaya gelecekti zor ikna ettik yapmasın diye.sızı korkutan o kotu olay ne
Nasıl anlamadım?Bu konuyu açmiştınız dimi gene
e sızı tekrar aldatacagını bıldıgınız bır adamla yasamak daha tehlıkelı degıl mı ozaman sız uzuldukce o tehlıkelı sahsın siniride buyuyecekYaşadıklarıma dayanamayan ailemden biri kocama birşeyler yapmaya gelecekti zor ikna ettik yapmasın diye.
Aynen şuan o durumda gibiyimBoşanmak için ulvi bi mesaj mı bekliyon bacım
O kadarrr doğru söylüyorsunuz ki... bazen hemen boşanmayı ne olursa olsun demeyi düşünüyorum...e sızı tekrar aldatacagını bıldıgınız bır adamla yasamak daha tehlıkelı degıl mı ozaman sız uzuldukce o tehlıkelı sahsın siniride buyuyecek
dedıgım gıbı sız en ıyısı kurcalamayın kendınızı kandırmayın bosanmayacaksınız bıldıgınız yakaladıgınız ıkı olmus bılmedıgınız kac tane kımbılır barı yuz goz olmayın .
Sen ulvi mesaj beklemeye devm et kocanda mutlu sonla biten masajlara devam etsinAynen şuan o durumda gibiyim
2 çocuğum varrrŞu adamdan çocuk mocuk yapma da derdin 2ye katlanmasınn.
ıkı tane varmıs zatenŞu adamdan çocuk mocuk yapma da derdin 2ye katlanmasınn.
Bu yorumları göze alarak anlattım...Sen ulvi mesaj beklemeye devm et kocanda mutlu sonla biten masajlara devam etsin
Işte o yuzden ilkte donmeyecektin ozlemeyecektin diyorlar. Kakıldım kaldım burda.Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır. Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir der Paul Auster.
İnanmıyorum tabi ki... aptal değilim. Ailem biraz beklemem gerektiğini elbet yakalanacığını ve kendi rezil olacağını söylüyorlar. Ben ispat edemiyorum sürekli inkar ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?