- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
Ispat senin KALBİN arkadaşım. Ispat edince ne olacak? Acun Ilıcalı falan mı eşin tazminat mı alacaksın?İnanmıyorum tabi ki... aptal değilim. Ailem biraz beklemem gerektiğini elbet yakalanacığını ve kendi rezil olacağını söylüyorlar. Ben ispat edemiyorum sürekli inkar ediyor.
Anlamadığım masaj salonunda aldatılmak alakalı şeymi? Ay biraz safça oldu ama Hani diğeri çok kötü tabiki de.madem bosanmayacaksınız neden sureklı esınızın telını kurcalayıp yakalayıp yuz goz oluyorsunuz
bosanmayacak kısıler barı kurcalamasın yuz goz olmasın bılmıyorum duymadım gormedım desın , en azından kadın bunca sey yapıyorum herseye eyvallah dıyor kabul edıyor demesın genıs demesın barı . barı kendınıze bunu yaptırmayın
Boşanırsan asla evlenme bidaha kimse mükemmel değil çünkü her erkek meyilli olabilir aldatmayaDeliricem belki ama Allaha bıraktım elbet bi çıkış yolu olacak. Meyilli olduğuna herkes iinanıyor ama yapmadım etmedim diyince... bu sefer bana kaldı herşey öyle berbat haldeyim ki yaşayan anlar. Allah kimseye yaşatmasın. Artık herkes ayni seyi yasiyorda tum kadinlar sakliyor gibi hissediyorum. Sanki ayrilsam baskasiyla evlensem gene aynisi olacak gibi bu hayat boyle en azindan belki anlar duzelir ya diger daha kotu cikarsa... o kadar cok söz varki kafamda...
Sevmiyorum tabi ki. Karışık olmam bi üst yorumda anlattım. Bi öncekinde 3 ay annemde kaldım. Bu olaydada madem öyle dönmeyecektin geri diyorlar. Bekle elbet çıkacak foyasi diyorlar.
Merhaba, Eşimle devamlı sorunlarımız var zaten. Sürekli iş bahanesiyle dışarıda. En son telefon haritasından baktım mutlu son masaj salonuna gitmiş, ilk baş kesinlikle gitmedim dedi sonra benim kesin orda olduğuna emin olduğum için, gittim ama ben girmedim arkadaş girdi dışarda bekledim dedi... 6 ay öncede bir kadınla evine gitmek hakkında birlikte olacaklarına dair mesaj yakaladım. 3 ay annemde kaldım. Önce erkek arkadaşımla şakalaştım dedi.. sonra gitçektim ama gidemedim dedi... hala aynı evde yaşıyorum bu adamla nefret ediyorum ama çok karmaşık durumdayım...
Hastalik kapacaksiniz. Uzak durun. Birlikte olmayin.2 çocuğum var
Deliricem belki ama Allaha bıraktım elbet bi çıkış yolu olacak. Meyilli olduğuna herkes iinanıyor ama yapmadım etmedim diyince... bu sefer bana kaldı herşey öyle berbat haldeyim ki yaşayan anlar. Allah kimseye yaşatmasın. Artık herkes ayni seyi yasiyorda tum kadinlar sakliyor gibi hissediyorum. Sanki ayrilsam baskasiyla evlensem gene aynisi olacak gibi bu hayat boyle en azindan belki anlar duzelir ya diger daha kotu cikarsa... o kadar cok söz varki kafamda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?