İnkar eden eş...

Durumunuz zor.İnşallah kafanızı toplarsınız.

Daha önce yazıştığı kişi masaj salonundan mı? Sadece masaja gitmişlerse sıkıntı değil. Siz gitmesini istemezsiniz diye de saklamış olabilir. Genelde kadınlar istemez ben de istemem şahsen. Eğer vurup kapıyı gitmeyecekseniz böyle şeylerde gördüm demeyin iyice laçkalaşmaya başlar. Nasıl olsa seslenmiyor olayı olmasın.

Kocanız kabul edene kadar boşanmayacaksınız yani? İnkar ediyor olması sizin aldatıldığınız gerçeğini değiştirmez.

2 çocuk ne denir bilmiyorum ki.
sanırım mahkemede kullanmak için,tazminat v.s durumları için ıspatlamak istiyorsunuz.

evet 2 çocukla boşanmak zor.
evet 2 çocuğu Gül gibi karısı varken,
Sokakta gezen pisliğin olması..
Sabır diliyorum.
inşallah doğru kararı verirsiniz.

ayrıca her erkek kesinlikle aldatıyor diye bişey yok.
bildiğim kadarıyla benimki şuan öyle.
2 çocuğum var büyük konuşmak istemiyorum asla ama, yapamazdım.
bir anda gözden çıkarmak gibi aktif bir huyum var.

İnanmıyorum tabi ki... aptal değilim. Ailem biraz beklemem gerektiğini elbet yakalanacığını ve kendi rezil olacağını söylüyorlar. Ben ispat edemiyorum sürekli inkar ediyor.
Ispat senin KALBİN arkadaşım. Ispat edince ne olacak? Acun Ilıcalı falan mı eşin tazminat mı alacaksın?

Anlamadığım masaj salonunda aldatılmak alakalı şeymi? Ay biraz safça oldu ama Hani diğeri çok kötü tabiki de.

Boşan yazmak okadar kolay ki.. Haklısınız çok haklı boşan demekle eminim o kadın sevdiği, mutlu olduğu için değil belkide 2 çocuk varmış onlardan vaz geçmez ama onların sorumluluğunun üstesinden gelirimiyim düşüncesi. Eminim ki boşanmak istiyor konu sahibi sadece cesaret nasıl bir hayat bekliyor, tedirginlik karışıklık dediği bu bence. Kimse bilemez kimin ne yaşadığını Banada kızanlar olucak ama fikir verirken de adamın suçu kadında gibi değil de biraz daha ılımlı olmak için yazdım içimden gelen fikri. Allah yar ve yardımcınız olsun çünkü o adamdan nefret ettiğini biliyorum.

Boşanırsan asla evlenme bidaha kimse mükemmel değil çünkü her erkek meyilli olabilir aldatmaya

Sevmiyorum tabi ki. Karışık olmam bi üst yorumda anlattım. Bi öncekinde 3 ay annemde kaldım. Bu olaydada madem öyle dönmeyecektin geri diyorlar. Bekle elbet çıkacak foyasi diyorlar.

Doğru demişler. Gidip gidip geri döneceksiniz oturun oturduğunuz yerde kimsenin huzurunu boş yere bozmayın.

Bu adamdan uzaklaş. Yolu yol değil belli. Seni çok üzer...

Yapabiliyorsan adami evden at.en guzeli bu cocuklarin duzeni bozulmamış olur, 2 cocukla annenin evinde rahat etmeyecegini biliyorum.durumun paran varsa ailenin yaninda kucuk bir ev kiralayip cocuklarinla yasayip calisabilirsin.hic paran yoksa adamin arabasi evi varsa sattir yarisini al kendine bir hayat kur.o pislikte Allahindan bulsun

Kahkaha atarak yazdiklarini okudum. Sandalyeden dusecektim az kalsin.

Senin kocan karaktersiz diye butun erkekler mi karaktersiz ? Sen iyi bir adama sahip degilsin diye bizim de mi iyi bir eşimiz olamaz?

Nasil bir fantezi dunyan var cidden tam bir komedisin.

Benim de ilk esim aldatti. Bosandim ve yeniden evlendim.

Allah korkunuz olsa, herkes ayni seyi yasiyor sakliyor gibi iftira atmazdiniz erkeklere.

Gayet de işinde gucunde sadik efendi karakterli erkekler var. Kendinizi boyle teselli etmeniz komik.

Esinin defalarca aldattigi gün gibi ortada.

Ha bu arada zina erkege de kadina da günah. Sen esini degil aldatmak, ortada bir şüphe olsa dahi eşin namusunu temizleme bahanesiyle seni öldürürdü.

Allah akil fikir versin. Hastalik kapacaksin.Demedi deme .

Ya bosanamiycaksaniz bence araştırmayın ya..... Hem kendinizi hem beni hasta ediyorsunuz....

Karmaşık olacak birşey yok ki aldatıldığınızı siz de biliyorsunuz.Ayrıca malesef birkaç defa olmuş gibi de...
Yani yüzgöz olunmuş , reddi kabuldü derken ihanetin suç olması gibi bi ciddiyeti kalmamış aranızda.
Aklınızla alay edebiliyor hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…