- 6 Ekim 2019
- 293
- 806
- 23
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
Aldatan kadin cok. Erkekler bu işi tek basina yapmiyor. Ne kadar gunaha girdiginizin farkinda misiniz genelleme yaparak?Boşanırsan asla evlenme bidaha kimse mükemmel değil çünkü her erkek meyilli olabilir aldatmaya
Mutlu son masaj salonu normal masaj değil... ben sadece masaj derken, kocam ada girdi ben girmedim seni aldatmadim diyorsa kesin bi halt yenmis ki aldatmadim diyor masaj yaptirmadim degil...Anlamadığım masaj salonunda aldatılmak alakalı şeymi? Ay biraz safça oldu ama Hani diğeri çok kötü tabiki de.
Ayrilsam babam beni birakmaz. Calistirmazda bakar o parasi olmasa bile.Yapabiliyorsan adami evden at.en guzeli bu cocuklarin duzeni bozulmamış olur, 2 cocukla annenin evinde rahat etmeyecegini biliyorum.durumun paran varsa ailenin yaninda kucuk bir ev kiralayip cocuklarinla yasayip calisabilirsin.hic paran yoksa adamin arabasi evi varsa sattir yarisini al kendine bir hayat kur.o pislikte Allahindan bulsun
nasil anlatsam insan 2 cocukla annesinde de olsa rahat edemiyor.cocuklar evi dagitir, kirar, döker bilirsin.ve bu düzensizlik icinde insan eski düzenini evlilik hayatini özler.ama kendi evin düzenin olursa o adami aramazsin diye düşünüyorumAyrilsam babam beni birakmaz. Calistirmazda bakar o parasi olmasa bile.
Evet ama bu zor, zaten ailem birakmaz beni ben istemesemde ayri kalacagim desemde birakmazlar.nasil anlatsam insan 2 cocukla annesinde de olsa rahat edemiyor.cocuklar evi dagitir, kirar, döker bilirsin.ve bu düzensizlik icinde insan eski düzenini evlilik hayatini özler.ama kendi evin düzenin olursa o adami aramazsin diye düşünüyorum
hala aynı evde yaşıyorum bu adamla
Doğru diyorsun kuzumda, şuan hala onunla evliyim. Nasıl davranacağımıda kestiremiyorum. Konuşmuyorum konuş diye kızıyor konuşuyorum çok konusuyon diye kızıyor. Dengesiz yani... çok tepki koyarsam şiddete başvuruyor.Tamam boşan demek kolay olabilir, şartlarınız boşanmaya uygun olmayabilir ya da cesaret erteleyebilirsiniz hadi bunu anladım ama birlikte bari olmayın hastalık kapacaksınız, evet Allah korusun Allah korur ama önce siz kendinizi koruyacaksınız... hem gereğini yapmayıp Allah'a bırakmak olmaz ki
hemen bosan demek olmaz ama seninkinin elle tutulur bir yani yok.onun icin ailenin yanina dön.bir duzen oturttur, bagrina tas bas gerekirse.cocuklar buyudukce calisirsinda baska evede gecersinEvet ama bu zor, zaten ailem birakmaz beni ben istemesemde ayri kalacagim desemde birakmazlar.
Yok Canim ben degilim bende bu konuyu gordum ayni seyleri yasamisiz. Ama ben degilim ayni seyi görünce dedim ayni yalanlar hep ayni.. adamların kafa ayni calisiyor.Cikmazdayim
Selam hanimlar. Bir onceki konumu asagiya ekledim. Esim bana iceri girmedigini disarida bekledigini soyledi. Baska birilerini goturmus oyle soyluyor. Bende kendileri gidemiyorlarmi diye sordugumda, sarhoslardi o yuzden ben goturdum cok arami iyi tutmak istedigim kisilerdi dedi. Bana sarildi...www.kadinlarkulubu.com
Bu kişi sensin galiba dimi
Bu konuda okuduğum en mantıklı yorum. Hala orada yaşanacaksa, birlikte devam edilecekse kesinlikle yüz göz olunmamalımadem bosanmayacaksınız neden sureklı esınızın telını kurcalayıp yakalayıp yuz goz oluyorsunuz
bosanmayacak kısıler barı kurcalamasın yuz goz olmasın bılmıyorum duymadım gormedım desın , en azından kadın bunca sey yapıyorum herseye eyvallah dıyor kabul edıyor demesın genıs demesın barı . barı kendınıze bunu yaptırmayın
arkadasım ınsallahla masallahla olmaz bu ısler. turlu turlu kısılerle ılıskı yasayan erkekler hastalık kapar ve esıne de bulastırır cok partnerlı kısılerın yasadıgı cınsel hastalık bellıYa kapmam inşallah rabbim firsat vermesin inşallah boyle biseye
bukadar dramatıklestırmeye gerek yok cunku, sahsen benım basıma boyle bırsey gelse su rezıl herıfle daha fazla hayatımı curutmeyecegıme sevınıyorum zararın neresınden donsem kar allahın sevgılı kuluymusum karsıma cıkardı da gordum ayıbını derdımDeliricem belki ama Allaha bıraktım elbet bi çıkış yolu olacak. Meyilli olduğuna herkes iinanıyor ama yapmadım etmedim diyince... bu sefer bana kaldı herşey öyle berbat haldeyim ki yaşayan anlar. Allah kimseye yaşatmasın. Artık herkes ayni seyi yasiyorda tum kadinlar sakliyor gibi hissediyorum. Sanki ayrilsam baskasiyla evlensem gene aynisi olacak gibi bu hayat boyle en azindan belki anlar duzelir ya diger daha kotu cikarsa... o kadar cok söz varki kafamda...
Suan tek korkum hastalik kapmis olmak diger dediklerinizde dogru ama boyle bisey yaptiysa bilmem lazim benim cocuklarim var bu hastaliklar kolay hastaliklar degil...Evliyim. Eşimle problemler yaşamıştım annemin evine gittim eşim ne aradı ne sordu. Abim yengem annem bir oldular eşimi ailesini aradılar. Eşim aramadı beni yine gideli 4 gün olmuştu annem gece 11 de eşimi aradı dedi ki 'böyle olmaz ya gel al ya da sizin bileceğiniz iş ama çocuk var(hamileyim)' eşim geldi aldı. Sonra arkamdan demiş ki kendi arattı. Neyse annem eşimi aradığında anladım ki gidecek kapım yok. Mecburum buraya. (Belki çocuğum büyüdüğünde çalışırım ayrı ev falan orası ayrı) bazen telefonunu karıştırım ama şey derim kendi kendime hemen bir şey yakalarsam yüzüne vurma yüz göz olma gidecek kapım yok sahip çıkanım yok. O yüzden bakmayın kardeşim gidecek yeriniz yoksa karıştırmayın şu telefonları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?