Canm bir bilgim yok ama hematoloji doktoru bnada innohep 5000 1+1 önerdi ne oluyorsa bir artı bir suan hamile olabilirm bugn regl günümdu olmadım henüz eğer varsa bndemi bulamayacm yani bunu
Aa bnada hep böyle olur zatn nerde zor var o bulurŞu an sadece 0,5 0,7 ve 0,9 ml lik leri var piyasada 20.000 lik başkada bir şekli yok. Abdi İbrahim firması ithalatını durdurmuş.. Bence hemen doktorunla konuş yerine ne alabileceğini sor ancak şunu bilki 24 saat etkili tek heparin bu başka yok ülkede, clexane 12 saat etkili..
0,5 liği için şöyle her 1 ml de 20.000 ünitelik etken madde var 0,5 ml de toplamda 10.000 ünite ediyor eğer sana 5000 lik verdiyse doktor her 0.1 ml de 2000 ünite etken madde olduğuna göre senin ilacı 0,25 ml uygulaman gerekecek o zaman.. (çok mu karışık anlattım?) iğnenin üzerinde ayrıntılı dozajları var doktoruna böylede sorabilirsin..Aa bnada hep böyle olur zatn nerde zor var o bulurbu clexena 12 saatte bir vurulsak olmuyormu acaba. Bide bu 0.5 dedign 5000lik olmuyormu yada onu kullansak fazlası gelir ? Yarn bir gebelik testi yapaymda varsa çarşamba günü giderm doktoruma
Yok yok çok iyi anladm çok sağolun. Bakalm artk kendisi ayarlar bu etkinlik suresini söyleyeceğim sonuçta hematoloji doktoru bunu önerdiğine Gore vardır bir bildiği..0,5 liği için şöyle her 1 ml de 20.000 ünitelik etken madde var 0,5 ml de toplamda 10.000 ünite ediyor eğer sana 5000 lik verdiyse doktor her 0.1 ml de 2000 ünite etken madde olduğuna göre senin ilacı 0,25 ml uygulaman gerekecek o zaman.. (çok mu karışık anlattım?) iğnenin üzerinde ayrıntılı dozajları var doktoruna böylede sorabilirsin..
Farklı bir ilaç önerisi olursa bilgi verirseniz sevinirim çünkü muadilini bulamadım... Bende arayacağım bu aradaYok yok çok iyi anladm çok sağolun. Bakalm artk kendisi ayarlar bu etkinlik suresini söyleyeceğim sonuçta hematoloji doktoru bunu önerdiğine Gore vardır bir bildiği..
Tmm cnm haberlesirz sen hangi şehirde yaşıyorsun ?Farklı bir ilaç önerisi olursa bilgi verirseniz sevinirim çünkü muadilini bulamadım... Bende arayacağım bu arada
Canım ben izmirdeyim.Ben clexane 0,4 kullanmıştım daha önce o yüzden bu sefer değiştirdik. İnnohepi bulursun ama 0,35/0,45 10.000 liğiini bulamazsın.0,5 ml 20.000 liği var onunda yarısını yapıyorum innohepin.Canım doktor bna clexane 0,4 vereckmis innohep bulamazsın hem bu daha iyi dedi
Hangi şehirdedin?Evet canm yarn tekrar bakack hgcde artışa sonra igneyr başlayacak bakalm ya doktor iğneyi akşam coraspini sabah kullanirsin ikisi bir olunca clexan 0.4 yeterli olur dedi fazlası da iyi olmaz kanama yapabilir dedi doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum .. bir farkları yok dedi bna ama bilemiyorum . Suan akintm var kahverengi sabahı beklemem lazm arts olursa ona gore progestan igne faln verecekkk
K.maras canmHangi şehirdedin?
hadi bakalım hayırlısı olsun... Güzel haberler duyarsın umarım...K.maras canm
İnslh canm benm senin doktorun hemen başladimi ?hadi bakalım hayırlısı olsun... Güzel haberler duyarsın umarım...
Aspirin bnde kullanıyorum inslh yarnda hayirlisiyla baslarz progestan ve iğneyeevet progestan ve innohep e hemen başladık aspirin zaten neredeyse 1 senedir kullanıyorum.
Noldu canım durumlar nasıl?Aspirin bnde kullanıyorum inslh yarnda hayirlisiyla baslarz progestan ve iğneye
Canm unutmuşum seni ya çok şükr beta artışı çok iyi iğneyi aldm geldm doktor vurdu bugn gosterdi progestan iğnesini ve tabletide verdi akintimda kesildi zatn sabahtan beri yok çok şükür :) senin nasıl gidiyo iğnelerNoldu canım durumlar nasıl?
Benimde iyi sürekli iğne vurulup duruyorum hergün. pruluton mu vuruluyorsun progestan iğnesi?Canm unutmuşum seni ya çok şükr beta artışı çok iyi iğneyi aldm geldm doktor vurdu bugn gosterdi progestan iğnesini ve tabletide verdi akintimda kesildi zatn sabahtan beri yok çok şükür :) senin nasıl gidiyo iğneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?