- Emoji Skoru
- 14.652
- Puanlar
- 248
Progestan 50 mg bi iğne 3 günde bir vurulacakmisim.. seninki ??Benimde iyi sürekli iğne vurulup duruyorum hergün. pruluton mu vuruluyorsun progestan iğnesi?
Ben sabah akşam progestan 200 atıyorum. Ayrıca 5 günde bir de pruluton 500 iğne depo progestan iğnesi vuruluyorum.Progestan 50 mg bi iğne 3 günde bir vurulacakmisim.. seninki ??
Himm seninkiler yüksek doz canm bnm progestan kapsül 100mg ve sadece yatarken aliyorumBen sabah akşam progestan 200 atıyorum. Ayrıca 5 günde bir de pruluton 500 iğne depo progestan iğnesi vuruluyorum.
Haklisin canım Rabbim yüzümüze baksın inslh bu kez sağ saglim kucağımiza aliriz bebeklerimizi :)))Evet 4. Olunca böyle verdi doktor ne yapalım katlanıcaz artık..
Nasıl gidiyor ?Haklisin canım Rabbim yüzümüze baksın inslh bu kez sağ saglim kucağımiza aliriz bebeklerimizi :)))
İyi simdilk canm keseyi gorduk 2 hafta sonra kalp atışları için gidecegm. Snde durumlar nasıl.Nasıl gidiyor ?
Hadi hayırlısı.. 2 hafta sonra kontrol var şimdilik normal gözüküyor bakalım.İyi simdilk canm keseyi gorduk 2 hafta sonra kalp atışları için gidecegm. Snde durumlar nasıl.
Ne guzl Allah ım korusun bebislerimiziHadi hayırlısı.. 2 hafta sonra kontrol var şimdilik normal gözüküyor bakalım.