- 3 Ocak 2021
- 5.341
- 1.835
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Bunlara bakar mısınız benimde artimed olumsuz yorumlar var gölge gibi renksiz çizgiler çıkıyor şaştım kaldim
Artimed için öyle diyorlarBunlara bakar mısınız benimde artimed olumsuz yorumlar var gölge gibi renksiz çizgiler çıkıyor şaştım kaldim
Artımed en uzak durulması gerek testlerin 1.si
Canım innovitada hep silik çıkıyor oda güvenilir değil. Başka marka alıp dene inşaAllahMerhaba kızlar ovalüsyon takibiyle bugün yumurtlamanın 10.günü innovita gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde silik çıktı ama görünür bir silik teste güvenemedim galiba yalanvı pozitif çıkardığı oluyormus varmı aynı şeyleri yaşayan
Canım aslında uyarısını yapmışlar alırken bende okumamıştım bir arkadaş attı bunu da gölgeyi dikkate almayın diyorlarMerhaba kızlar ovalüsyon takibiyle bugün yumurtlamanın 10.günü innovita gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde silik çıktı ama görünür bir silik teste güvenemedim galiba yalanvı pozitif çıkardığı oluyormus varmı aynı şeyleri yaşayan
Aşkında gölge gibi deil tam ama diğer pozitif kadar da deil gölge de ilk 10 dk da mı çıkıyormuşCanım aslında uyarısını yapmışlar alırken bende okumamıştım bir arkadaş attı bunu da gölgeyi dikkate almayın diyorlar
Biraz daha bekleyin belki geç döllenme olmuştur, evet bende çıkmıştı ilk 10 dakika daAşkında gölge gibi deil tam ama diğer pozitif kadar da deil gölge de ilk 10 dk da mı çıkıyormuş
Ama sonucunuz negatif miydiBiraz daha bekleyin belki geç döllenme olmuştur, evet bende çıkmıştı ilk 10 dakika da
bugün ovalüsyon testinde çatlamanın 10.günü erken gebelik testi negatif çıktı ya daha erken yada gebelik yok sanırımBiraz daha bekleyin belki geç döllenme olmuştur, evet bende çıkmıştı ilk 10 dakika da
Valla size şöyle söyleyim bende çizgi çıkartmayan tek marka awox gebelik testi oldu diğer bütün markalar bende çizgi çıkarttıAma sonucunuz negatif miydi
Erken olabilir biraz daha bekleyin bende dün yaptım negatifi gördüm beklemedeyim adetimi bugün 10.gün benimdebugün ovalüsyon testinde çatlamanın 10.günü erken gebelik testi negatif çıktı ya daha erken yada gebelik yok sanırım
Valla size şöyle söyleyim bende çizgi çıkartmayan tek marka awox gebelik testi oldu diğer bütün markalar bende çizgi çıkarttıya bende problem var ya testlerde
Sizde var görünüyor ilk kimyasal gebeliğin de çıktığı gibi baya silik çıkmış kan vermelisiniz
Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlarimSizde var görünüyor ilk kimyasal gebeliğin de çıktığı gibi baya silik çıkmış kan vermelisiniz
Bir belirtin varmı canımErken olabilir biraz daha bekleyin bende dün yaptım negatifi gördüm beklemedeyim adetimi bugün 10.gün benimde
Dün gece çok kötü sağ kasığıma ağrı girdi,adet ağrısı çektim,afadersin ishalde olmuşum başka belirtim yok ama adet belirtileri bunlar o yüzden heveslenmiyorum senin var mı ?Bir belirtin varmı canım
Benimde adet zamanı olan belirtiler var göğüs hassasiyeti arada giren kasık batmaları az da olsa akıntılar bunlar adet döneminde de oluyorDün gece çok kötü sağ kasığıma ağrı girdi,adet ağrısı çektim,afadersin ishalde olmuşum başka belirtim yok ama adet belirtileri bunlar o yüzden heveslenmiyorum senin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?