İnnovita gebelik testi hep silikmi çıkararır ?

Benimde adet zamanı olan belirtiler var göğüs hassasiyeti arada giren kasık batmaları az da olsa akıntılar bunlar adet döneminde de oluyor
Bende göğüs ağrısı hiç olmuyor yine yok zaten az önce test yaptım yine negatif

Eklentiler

• IMG20231013174014.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 307
Geçen ay adetime 6 gün kala yaptım bunları görünce de adete kadar hamileyim diye umutla gezdim.. sonuç negatif …

Eklentiler

• 48C6802F-15B7-4911-A3D6-694C4B6DF161.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 424
  • 3AC463C8-2FB4-4D5E-8C31-29FA4189DB0A.webp
    7 KB · Görüntüleme: 408
Bugünde adete 7 gün var ama hiç umudum yok belirtim de … yaptıgım testi atıyorum güler misin ağlar mısın :) geçen aydan sonra bir daha kanmam. İnşallah gönlüne göre olur arkadaşım inşallah

Eklentiler

• 483E5A68-1F2D-408F-9892-8EDFAA7913EA.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 427

Eklentiler

• IMG_20231013_180732.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 251
  • IMG20231013173907.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 219
Döner inşallah ilk 3 dakika da aşırı silik çizgi gördüm ama güvenemiyorum silik çizgilere
Bu testte sanki bazen silik çıkarıyor ama bilemedim inşallah vardır canım bugün 10. Gündü varsa eğer yarın en geç pazar günü silikte olsa çıkması gerekirinşallah hamileyizdir.idrarda önemli dimi benim ki baya acıktı oysaki iki saat kadar bekledim ama

Freely marka ama memnun kalan da çok var benim baya sarı ki ben çok su içtim

Bende içmediğim halde su gibi beyazdı acaba o da etkiliyormu sabah yapmak daha iyi de sabah yine yaparım inşallah silikte olsa görürüz
Sabah ilk idrarla yapmak daha iyi ben çok sabırsızlandığım için yaptım çünkü hazımsızlık çok var gaz sıkışması yaşıyorum afadersin kabız olursun da rahatsız eder ya o durumdayım bugün

Bende meraktan ya ama daha erken sanki dimi?

Evet hiç denk gelmedin mi
Yok canım yaaa ama insana moral oluyor böyle şeyler benim daha önce düşükler olmuştu genelde yumurtlamadan sonra 10. gün testte silikte olsa çıkardı en geç 11.gün oyüzden biraz moralim bozuldu ama bakalım

Hayırlısı olsun olmazsa da üzülmeyelim vakti vardır

İnnovita kullandım bende de yalancı çizgi çıkardı memnun kalmadım şuan laboquik kullanıyorum memnunum

Ben bundan çok yaptım ümitlendirmek gibi olmasın ama kuruma çizgisi bile görmedim inşallah senin vardır hayırlısıyla
Ben zamanın da yaptım çıkartmıştı bu testinde sahtesi varmış ona denk gelmişim, bir grup var orda bu testen memnunlardı da bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah yanıltmaz göz yanılması değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…