- 9 Mart 2022
- 8.306
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.304
- 148
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Bende göğüs ağrısı hiç olmuyor yine yok zaten az önce test yaptım yine negatifBenimde adet zamanı olan belirtiler var göğüs hassasiyeti arada giren kasık batmaları az da olsa akıntılar bunlar adet döneminde de oluyor
Bende yaptım ve negatif erken gebelik testiydiBende göğüs ağrısı hiç olmuyor yine yok zaten az önce test yaptım yine negatif
Döner inşallah ilk 3 dakika da aşırı silik çizgi gördüm ama güvenemiyorum silik çizgilereBende yaptım ve negatif erken gebelik testiydi
Bu testte sanki bazen silik çıkarıyor ama bilemedim inşallah vardır canım bugün 10. Gündü varsa eğer yarın en geç pazar günü silikte olsa çıkması gerekirDöner inşallah ilk 3 dakika da aşırı silik çizgi gördüm ama güvenemiyorum silik çizgilere
Freely marka ama memnun kalan da çok varBu testte sanki bazen silik çıkarıyor ama bilemedim inşallah vardır canım bugün 10. Gündü varsa eğer yarın en geç pazar günü silikte olsa çıkması gerekirinşallah hamileyizdir.idrarda önemli dimi benim ki baya acıktı oysaki iki saat kadar bekledim ama
Bende içmediğim halde su gibi beyazdı acaba o da etkiliyormu sabah yapmak daha iyi de sabah yine yaparım inşallah silikte olsa görürüzFreely marka ama memnun kalan da çok varbenim baya sarı ki ben çok su içtim
Sabah ilk idrarla yapmak daha iyi ben çok sabırsızlandığım için yaptım çünkü hazımsızlık çok var gaz sıkışması yaşıyorum afadersin kabız olursun da rahatsız eder ya o durumdayım bugünBende içmediğim halde su gibi beyazdı acaba o da etkiliyormu sabah yapmak daha iyi de sabah yine yaparım inşallah silikte olsa görürüz
Bende meraktan ya ama daha erken sanki dimi?Sabah ilk idrarla yapmak daha iyi ben çok sabırsızlandığım için yaptım çünkü hazımsızlık çok var gaz sıkışması yaşıyorum afadersin kabız olursun da rahatsız eder ya o durumdayım bugün
Burda son güne kadar negatif görüp adet günü pozitif görenler çok var o yüzden her şey olabilir kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruzBende meraktan ya ama daha erken sanki dimi?
Yaaa gercektenmiiiBurda son güne kadar negatif görüp adet günü pozitif görenler çok var o yüzden her şey olabilir kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz
Evet hiç denk gelmedin miYaaa gercektenmiii
Yok canım yaaa ama insana moral oluyor böyle şeyler benim daha önce düşükler olmuştu genelde yumurtlamadan sonra 10. gün testte silikte olsa çıkardı en geç 11.gün oyüzden biraz moralim bozuldu ama bakalımEvet hiç denk gelmedin mi
Hayırlısı olsun olmazsa da üzülmeyelim vakti vardırYok canım yaaa ama insana moral oluyor böyle şeyler benim daha önce düşükler olmuştu genelde yumurtlamadan sonra 10. gün testte silikte olsa çıkardı en geç 11.gün oyüzden biraz moralim bozuldu ama bakalım
Öyle canım hayırlı haberlerle inşallah test yaparsan benide etiketleHayırlısı olsun olmazsa da üzülmeyelim vakti vardır
Ben bundan çok yaptım ümitlendirmek gibi olmasın ama kuruma çizgisi bile görmedim inşallah senin vardır hayırlısıylaDöner inşallah ilk 3 dakika da aşırı silik çizgi gördüm ama güvenemiyorum silik çizgilere
Etiketlerim canım sende yaparsan etiketle beniÖyle canım hayırlı haberlerle inşallah test yaparsan benide etiketle
Ben zamanın da yaptım çıkartmıştı bu testinde sahtesi varmış ona denk gelmişim, bir grup var orda bu testen memnunlardı da bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah yanıltmaz göz yanılması değildirBen bundan çok yaptım ümitlendirmek gibi olmasın ama kuruma çizgisi bile görmedim inşallah senin vardır hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?