- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Kimyasalda beta önce düşer sonra adet olursun 1 hafta içinde yada beta ya çok hızlı artar yada aşırı derecede az artarKimyasal gebelik olduğunu nasıl anlarim
Amin canım inşallah evet ya hep silik çıkarıyor innovita tek başına güven olmaz ona oyüzden farklı markalarla da yapıyorum hep inşallah bu ay gebe oluruz sağlıklı bir şekildeBugünde adete 7 gün var ama hiç umudum yok belirtim de … yaptıgım testi atıyorum güler misin ağlar mısın :) geçen aydan sonra bir daha kanmam. İnşallah gönlüne göre olur arkadaşım inşallah
Sabah tekrarla inşallah koyulaşırBen zamanın da yaptım çıkartmıştı bu testinde sahtesi varmış ona denk gelmişim, bir grup var orda bu testen memnunlardı da bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah yanıltmaz göz yanılması değildir
Başka testim kalmadı elimde pazartesi adet günüm onu beklerimSabah tekrarla inşallah koyulaşır
Peki hayırlısı olsun inşallah hakkındaBaşka testim kalmadı elimde pazartesi adet günüm onu beklerim
Benimde normalde pazartesi yada Salı olmam gerekiyordu ama az önce lekelenme oldu muhtemelen adet oluyorumBaşka testim kalmadı elimde pazartesi adet günüm onu beklerim
Geçen ay benim de 3 gün erken geldi çatlamayı ateş yoluyla takip etmiştim çok şaşırmıştım ateş yanıltmazdı beni, az önce adet ağrılarım başladı benim de afadersin sulu beyaz akıntım geliyor eli kulağındadır 1-2 güne görürümBenimde normalde pazartesi yada Salı olmam gerekiyordu ama az önce lekelenme oldu muhtemelen adet oluyorumbu ay da kısmet olmadı..neden erken geldi anlamadım
Sanmam canım eğer yerleşme olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum çünkü daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım testte pozitif görüp ertesi gün olmuştuGeçen ay benim de 3 gün erken geldi çatlamayı ateş yoluyla takip etmiştim çok şaşırmıştım ateş yanıltmazdı beni, az önce adet ağrılarım başladı benim de afadersin sulu beyaz akıntım geliyor eli kulağındadır 1-2 güne görürüm
Belki yerleşme kanamasıdır takip edin
Hayırlısı böyleymiş üzülmeyin demicem üzülüyor insan ÇünküSanmam canım eğer yerleşme olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum çünkü daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım testte pozitif görüp ertesi gün olmuştu
Yaaa olur canım bu ay işte yani 16 Eylül de rahim filmi çekmiştim ozaman inositol e başladım ben normalde son bir senedir geç adet olmaya başladım hatta korktum menepoza mı giriyorum diye daha önce hormon testleri yaptırmamıştım yaptırdım değerlerim çok iyi çıktı amh 3 çıktı mesela yaşıma göre çok çok iyi çıktı adet düzensizleşmesinin sebebini doktor kilo almama bağladı son bir senede kilo alımım oldu işte böyle 35 45 50 günde bir adet olmaya baslamıştm bu ay rahim filmindenmi yoksa inositolden mi bilmiyorum hem yumurtlamam hemde adetim erken oldu yorumun nedir canımHayırlısı böyleymiş üzülmeyin demicem üzülüyor insan Çünkühakkımız da hayırlı olan buymuş birdaha ki ay pozitifleri görelim inşallah
Bu arada ben bu ay böğürtlen kökü kürünü yapıcam sende yapmak istersen tarifini atabilirim rahimi Güçlendirme özelliği var ve yumurta kalitesini artırıyor
İnositol işe yaramış gibi duruyor devam edin bence hsg de baya etkili ikisi kombo olmuş, kesinlikle kilo bütün dengeyi bozuyor evlendiğim 5 sene olacak yaklaşık 20 kilo almışım 55-60 kiloda hamile kaldım(kürtaj oldum)üstüne 10 kilo daha aldım ve bütün dengem şaştı boyuma göre kilom ideal bile çıksa vücudum bunu kabul etmiyor o kadar belki ediyor ki kilo ver diyor resmen, hatta bir doktorum kilo verdikçe hamile kalman kolaylaşır 5 kilo kadar vermeye çalış dedi hiç üstüne düşüpte kilo vermedim şuan 72kg çıkmışım bu ay kilo vermeye odaklıyım. Demem o ki 60 kg da 1 kere ovülasyon kullanarak hamile kaldım buna şans mı denir kiloyla alâkalımıdır bilmiyorum ama ben tamamen kiloya bağladım , 1 buçuk sene geçti hala hamile kalamadım 70 kiloylaYaaa olur canım bu ay işte yani 16 Eylül de rahim filmi çekmiştim ozaman inositol e başladım ben normalde son bir senedir geç adet olmaya başladım hatta korktum menepoza mı giriyorum diye daha önce hormon testleri yaptırmamıştım yaptırdım değerlerim çok iyi çıktı amh 3 çıktı mesela yaşıma göre çok çok iyi çıktı adet düzensizleşmesinin sebebini doktor kilo almama bağladı son bir senede kilo alımım oldu işte böyle 35 45 50 günde bir adet olmaya baslamıştm bu ay rahim filmindenmi yoksa inositolden mi bilmiyorum hem yumurtlamam hemde adetim erken oldu yorumun nedir canım
Bende canım evlendikten sonra 15 kilo aldım gittikçe arttı benimde 4 kimyasal bir tane de bos gebeliğim varİnositol işe yaramış gibi duruyor devam edin bence hsg de baya etkili ikisi kombo olmuş, kesinlikle kilo bütün dengeyi bozuyor evlendiğim 5 sene olacak yaklaşık 20 kilo almışım 55-60 kiloda hamile kaldım(kürtaj oldum)üstüne 10 kilo daha aldım ve bütün dengem şaştı boyuma göre kilom ideal bile çıksa vücudum bunu kabul etmiyor o kadar belki ediyor ki kilo ver diyor resmen, hatta bir doktorum kilo verdikçe hamile kalman kolaylaşır 5 kilo kadar vermeye çalış dedi hiç üstüne düşüpte kilo vermedim şuan 72kg çıkmışım bu ay kilo vermeye odaklıyım. Demem o ki 60 kg da 1 kere ovülasyon kullanarak hamile kaldım buna şans mı denir kiloyla alâkalımıdır bilmiyorum ama ben tamamen kiloya bağladım , 1 buçuk sene geçti hala hamile kalamadım 70 kiloyla
Çok geçmiş olsun genetik test verdiniz mi 4 düşük 1 boş gebelik fazla kayıpBende canım evlendikten sonra 15 kilo aldım gittikçe arttı benimde 4 kimyasal bir tane de bos gebeliğim varinositol olduğunu düşündüm bende bir yandan da mutlu oldum erken olabildim diye kilo veresim yok ya yapamıyorum yani 100 kilo 110 kiloyla hamile kalanlar var ben 80 90 arasında gidip geliyorum ama bilemedim ama kilo da etki ediyor tabi
Genetik test bütün herseye baktrdık canım ama bişey çıkmadı işte bu durumun bir açıklaması yok dedilerÇok geçmiş olsun genetik test verdiniz mi 4 düşük 1 boş gebelik fazla kayıpbende öyle düşüyordum ama kişiden kişiye değişiyor bence benim vücudum kiloyu asla kabul etmiyor ve bu yüzden zorlandığımı düşünüyorum , sporcu geçmişim de var vücuda birden kilo yüklenince tepki vermeye başladı yüzümde sivilcelenme, adet gecikmesi , nefes alışım da zorlanma, yürümem de yavaşlık bunların hepsini yaşıyorum. Tek adetlerim düzene girdi diğer hepsi mevcut
Ümmüsübyan olabilir o zaman sizde internetten bakabilirsinizGenetik test bütün herseye baktrdık canım ama bişey çıkmadı işte bu durumun bir açıklaması yok dediler
Onun içinde birkaç hocaya gittik ama üstüne yine aynı şeyleri yaşadım canımÜmmüsübyan olabilir o zaman sizde internetten bakabilirsiniz
Eşiniz gitti mi sperm testi vermeyeOnun içinde birkaç hocaya gittik ama üstüne yine aynı şeyleri yaşadım canım
Evet canım hemde iki kez ve herseyi normal çıktı onunda aklına gelebilecek herseye baktık işte sadece hormon testlerim ve rahim filmi kalmıştı yapmadığım ki onlarıda sürekli teklif etmeme rağmen doktorlar gerek yok diyordu bu ay kendi isteğimle yaptırdım onlarda iyi cıktıEşiniz gitti mi sperm testi vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?