İnnovita gebelik testi hep silikmi çıkararır ?

Bugünde adete 7 gün var ama hiç umudum yok belirtim de … yaptıgım testi atıyorum güler misin ağlar mısın :) geçen aydan sonra bir daha kanmam. İnşallah gönlüne göre olur arkadaşım inşallah
Amin canım inşallah evet ya hep silik çıkarıyor innovita tek başına güven olmaz ona oyüzden farklı markalarla da yapıyorum hep inşallah bu ay gebe oluruz sağlıklı bir şekilde

Sabah tekrarla inşallah koyulaşır

Benimde normalde pazartesi yada Salı olmam gerekiyordu ama az önce lekelenme oldu muhtemelen adet oluyorum bu ay da kısmet olmadı..neden erken geldi anlamadım
Geçen ay benim de 3 gün erken geldi çatlamayı ateş yoluyla takip etmiştim çok şaşırmıştım ateş yanıltmazdı beni, az önce adet ağrılarım başladı benim de afadersin sulu beyaz akıntım geliyor eli kulağındadır 1-2 güne görürüm
Belki yerleşme kanamasıdır takip edin

Sanmam canım eğer yerleşme olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum çünkü daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım testte pozitif görüp ertesi gün olmuştu

Sanmam canım eğer yerleşme olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum çünkü daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım testte pozitif görüp ertesi gün olmuştu
Hayırlısı böyleymiş üzülmeyin demicem üzülüyor insan Çünkü hakkımız da hayırlı olan buymuş birdaha ki ay pozitifleri görelim inşallah

Bu arada ben bu ay böğürtlen kökü kürünü yapıcam sende yapmak istersen tarifini atabilirim rahimi Güçlendirme özelliği var ve yumurta kalitesini artırıyor

Yaaa olur canım bu ay işte yani 16 Eylül de rahim filmi çekmiştim ozaman inositol e başladım ben normalde son bir senedir geç adet olmaya başladım hatta korktum menepoza mı giriyorum diye daha önce hormon testleri yaptırmamıştım yaptırdım değerlerim çok iyi çıktı amh 3 çıktı mesela yaşıma göre çok çok iyi çıktı adet düzensizleşmesinin sebebini doktor kilo almama bağladı son bir senede kilo alımım oldu işte böyle 35 45 50 günde bir adet olmaya baslamıştm bu ay rahim filmindenmi yoksa inositolden mi bilmiyorum hem yumurtlamam hemde adetim erken oldu yorumun nedir canım

İnositol işe yaramış gibi duruyor devam edin bence hsg de baya etkili ikisi kombo olmuş, kesinlikle kilo bütün dengeyi bozuyor evlendiğim 5 sene olacak yaklaşık 20 kilo almışım 55-60 kiloda hamile kaldım(kürtaj oldum)üstüne 10 kilo daha aldım ve bütün dengem şaştı boyuma göre kilom ideal bile çıksa vücudum bunu kabul etmiyor o kadar belki ediyor ki kilo ver diyor resmen, hatta bir doktorum kilo verdikçe hamile kalman kolaylaşır 5 kilo kadar vermeye çalış dedi hiç üstüne düşüpte kilo vermedim şuan 72kg çıkmışım bu ay kilo vermeye odaklıyım. Demem o ki 60 kg da 1 kere ovülasyon kullanarak hamile kaldım buna şans mı denir kiloyla alâkalımıdır bilmiyorum ama ben tamamen kiloya bağladım , 1 buçuk sene geçti hala hamile kalamadım 70 kiloyla

Bende canım evlendikten sonra 15 kilo aldım gittikçe arttı benimde 4 kimyasal bir tane de bos gebeliğim var inositol olduğunu düşündüm bende bir yandan da mutlu oldum erken olabildim diye kilo veresim yok ya yapamıyorum yani 100 kilo 110 kiloyla hamile kalanlar var ben 80 90 arasında gidip geliyorum ama bilemedim ama kilo da etki ediyor tabi

Çok geçmiş olsun genetik test verdiniz mi 4 düşük 1 boş gebelik fazla kayıp bende öyle düşüyordum ama kişiden kişiye değişiyor bence benim vücudum kiloyu asla kabul etmiyor ve bu yüzden zorlandığımı düşünüyorum , sporcu geçmişim de var vücuda birden kilo yüklenince tepki vermeye başladı yüzümde sivilcelenme, adet gecikmesi , nefes alışım da zorlanma, yürümem de yavaşlık bunların hepsini yaşıyorum. Tek adetlerim düzene girdi diğer hepsi mevcut

Genetik test bütün herseye baktrdık canım ama bişey çıkmadı işte bu durumun bir açıklaması yok dediler

Eşiniz gitti mi sperm testi vermeye
Evet canım hemde iki kez ve herseyi normal çıktı onunda aklına gelebilecek herseye baktık işte sadece hormon testlerim ve rahim filmi kalmıştı yapmadığım ki onlarıda sürekli teklif etmeme rağmen doktorlar gerek yok diyordu bu ay kendi isteğimle yaptırdım onlarda iyi cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…