Inofolic combi hp kullanan varmi kizlar

Benim yumurtalarim tembel iste yumurta uyarici ilaclar anca ise yariyor klomen fln acaba inofolik ile birlikte klomen ise yararmi dersin ovulasyon takibi ile birlikte
Ovulasyun testi kullanmak saçma zaten gebelik isteyen gün aşırı ilişki yaşaması gerek ilaç konusunda da doktorunuz danışın ilaç tedavisi sonra da bir yolunu bulun ben sağlıklıyım ama 6 7 deneme yapıyoruz ama olmoyur ilk gebeligimde 2 denemede tuttu oda kürtaj sonrası nedense olmadı

Ya neden böyle ya maddiyatınız el veriyorsa 6 ay 7 ay filmden sonra bence tüp bebek tedavisi olun boşuna stres yapmayın böyle ergenlikten beri böyle ise düzelmez ki
TAbi filmden sonrada olmazsa eger doktorlada konusucam bakalim bende oyle dusunuyorum
Insallah filmde bi sikinti cikmaz en azindan ilaclarla doktor kontrolunde bir sekilde olur diye dusunuyorum ama cok uzun surerse tup bebek dsunebilirim

TAbi filmden sonrada olmazsa eger doktorlada konusucam bakalim bende oyle dusunuyorum
Insallah filmde bi sikinti cikmaz en azindan ilaclarla doktor kontrolunde bir sekilde olur diye dusunuyorum ama cok uzun surerse tup bebek dsunebilirim
Allah ol.derse olur doktor falan bahane ben mesela her ay düzenli olurum ama gebelik oluşmadı daha bu ay da daha 20 gün var döngüye

2 gunde bir oluyor zaten iliski bir defa tutmustu ama kimyasal oldu Him belki rahmin kendjni henuz toparlayamamistir vajinal buhar dene istersen insllah bu mubarek ayda ikimizinde yuzu guler

Allah ol.derse olur doktor falan bahane ben mesela her ay düzenli olurum ama gebelik oluşmadı daha bu ay da daha 20 gün var döngüye
PEki esinde bir sikinti varmi benim esimin sperm sayisi dusuktu 3 ay jlac kullandi suan duzeldi cok sukur 3 ay once doktor bakti bi sikinti yok dedi banada kilo ver dedi 8 kilo fln verdim 2 ayda

2 gunde bir oluyor zaten iliski bir defa tutmustu ama kimyasal oldu Him belki rahmin kendjni henuz toparlayamamistir vajinal buhar dene istersen insllah bu mubarek ayda ikimizinde yuzu guzel
Bir gün var bir gün yok biz öyle yapıyoruz adetime 10 gün kala artık rahat davranıyoruz aslında hatayı orda yapıyoruz stres de izin vermiyor ama benimde şüphem ordan rahim uyumuş dinleniyor sanırım ama bu takviye uyandırıyor farkındayım bu ay mesela tam düzenli oldum kürtajdan sonra zaman alabiliyor bazılarında sizde olmuş mesela bir kere buda iyi bir haber belkide yapınız öyledir 2 ayda 1 adet bir kız arkadaşım şuan öyle 2 ayda 1 oloyur

PEki esinde bir sikinti varmi benim esimin sperm sayisi dusuktu 3 ay jlac kullandi suan duzeldi cok sukur 3 ay once doktor bakti bi sikinti yok dedi banada kilo ver dedi 8 kilo fln verdim 2 ayda
Bilmiyorum ki bu ay tutmasa eşim mecbur özelde verecek tahlil devlet 24 nisana erteledi diye inşallah gerke kalmadan bu bayram isteyen herkes yüzü güler geçen bu yıl bayramda 1 aylık hamileydim şuan hala olmadı bebeğimiz

Evet zaten bazi pocslular normalden dqha uzun oluyor adet dongusu

Bu arada iki taraf folic asit alimi dqha iyi oluyormus ben infertilite tup bebek merkezine gidiyorum mesela doktor esimede banada folic asit verdi
Onunda etkisi cok

işte sperm testini yaptırmak istiyoruz bu ay son zaten 15 gün içinde düşünüyorum da biraz maddi sıkıştırıyor bu aralar herşey üst üste gelmiş Allah sabır versin

Hamgi taşı kaldirsam pcos lanet şey eskiden böyle şeyler yoktu inanmıyorum ya
Bu arada esimin kullandigi folik asit cok iyi geldi sperm dusuklugu ve hareket bozuklugu vardj onu 2 ay kullandi yari yariya duzeldigini soyledi doktor ameliyat olacakti ama cok sukur duzeldi eged oyle bir sirununuz olursa ilaci oneririm

Kizlar pcosluyum inofolik hp kullaniyorum 3. Kutudayim gunde 2 adet kullaniyorum
fakat öbur adetten bu gune kadar 2 ay oldu hala adet olmadim bu tur seyler yasayan
varmi acaba neden boyle oluyor ya
Merhaba PCOS görünümüm vardı yaklaşık 7 ay kullandım hiç ara vermeden ama reglim düzene girmedi ve niye böyle düzelmedim diye doktora gidince nur topu gibi kistlerimi gördüm artık pcostum sonra bi arkadaşım polysitol kullanmaya başladım ocean markasından 3 aydır düzenli regl oluyorum inanın ne fayda etti anlamadım ama bu son kullandığım çok çok iyi ve daha uygun bi şans verebilirsin

`