Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktor bana kimyasal gebelikteki kanama zamanımda yazdı dediki istediğin zaman basla.. bana kapsül verdi bende kanamam bitti işte o ara araştırdım çok ilacı dün akşam başladım bakalım telime alarm kurdum hep aynı saatte içicem ama zaman vermedi kanamayla bile başlayabilirdim yaniKızlar ne zaman başlanıyor kullanılmaya inofolic ve günde ne kadar alıyorsunuz hap olarak
Ben de toz olanini aldım sabah akşam birer paket içmeyi düşünüyorum o bitince bende kapsül alicam sabah akşam aç mi içiyor sunuzCanım doktor bana kimyasal gebelikteki kanama zamanımda yazdı dediki istediğin zaman basla.. bana kapsül verdi bende kanamam bitti işte o ara araştırdım çok ilacı dün akşam başladım bakalım telime alarm kurdum hep aynı saatte içicem ama zaman vermedi kanamayla bile başlayabilirdim yani
Bu arada sabah ve akşam birer kapsül dedi bana
Bana aç yada tok demedi bende o yüzden ne aç ne tok oluyorum sabah 9 30 gibi kahvaltı ettim,11 de ilacı aldım. Akşam da öyle yapıcam farketmiyor diyorlar nette falan.Ben de toz olanini aldım sabah akşam birer paket içmeyi düşünüyorum o bitince bende kapsül alicam sabah akşam aç mi içiyor sunuz
Peki anladım TeşekkürlerBana aç yada tok demedi bende o yüzden ne aç ne tok oluyorum sabah 9 30 gibi kahvaltı ettim,11 de ilacı aldım. Akşam da öyle yapıcam farketmiyor diyorlar nette falan.
Rica ederim inşallah faydasını goruruz ya. Hayırlı haberleri paylaşırız burdanPeki anladım Teşekkürler
Valla onu bende merak ediyorum eski kullananlar yazsa keşke ama galiba herkeste etkisi farklı oluyormuş okuduklarımdan benim daha ilk gunum başladım bakalım henüz ikinciyi içtim gece 11 de 3 yu içicemKızlar ne kadarlık kullanımda fayda gördünüz hemen etkiledimi yumurtaları
Merak ettimde pkolumusun doktor kullan dedi dedin ya ne sebeple verdiKızlar bende kullandım kapsülünü hiç bir faydasını göremedim her Dr bişi ya başka Dr da folbiol kullan dedi
Canım folbiolu gebe kalmaya yardım içinmi verdi? İnofolic gebeliğe yardımcıya ondan soruyorum bende folbiol kullanıyorum galiba içerikleri aynıKızlar bende kullandım kapsülünü hiç bir faydasını göremedim her Dr bişi ya başka Dr da folbiol kullan dedi
Aynen canım folik asit içeriyor hepsi yani hepsi aynı yani ben hiçbirini kullanmıyorum sıkıldım yaCanım folbiolu gebe kalmaya yardım içinmi verdi? İnofolic gebeliğe yardımcıya ondan soruyorum bende folbiol kullanıyorum galiba içerikleri aynı
Anladım canım sagol. Sıkıcı iş sabır işi inşallah biran once gelir bebeginAynen canım folik asit içeriyor hepsi yani hepsi aynı yani ben hiçbirini kullanmıyorum sıkıldım yabide folik asit 3 ay kullanıp 1 ay ara vermeniz gerekiyor sonra yine devam bilginiz olsun
Ben gebelik düşünüyorum diye gittim geçen sene karından muayene etti herşey yolunda kistin Yok dedi bu ilacı kullan yardımcı olur dedi o zaman kullanmıştım bu zaten embriyonun tutunmasına yardımcı olur folik asitMerak ettimde pkolumusun doktor kullan dedi dedin ya ne sebeple verdi
Amin canım Rabbim hayırlısı ile versin hepimize versin hepimiz burdan çığlık atalım inşallah :)Anladım canım sagol. Sıkıcı iş sabır işi inşallah biran once gelir bebegin
Ay inşallah :)Amin canım Rabbim hayırlısı ile versin hepimize versin hepimiz burdan çığlık atalım inşallah :)
Ben gebelik düşünüyorum diye gittim geçen sene karından muayene etti herşey yolunda kistin Yok dedi bu ilacı kullan yardımcı olur dedi o zaman kullanmıştım bu zaten embriyonun tutunmasına yardımcı olur folik asit
Selam canım. Ben de inofolic icmistim ve tabii femara (pko olduğu için) o ay hamile kaldım ama bebeğin kalbi 8. Haftada durdu ve kürtaj oldum. Şimdi yeniden inofolic combiye başlayacağım günde 1 kere mi 2 kere mi içiliyor? Ben daha önce inofolic toz olanlardan kullanmıştım sabah iki akşam iki poşet kullaniyordum. Combiyi bilmiyorum o yüzden soruyorum.bir ay kullanıp hamile kalmıstım :) kaybettim amakullanmanı tavsiye ederim ama doktorunada sor yinede