Inofolic combi

mucizelereinanin1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
167
Puanlar
33
Kizlar dun doktora gittim polikistikover oldugumu ama daha baslangici oldugunu soyledi inofolic combi verdi 5 aya kadar her gun 1 tane al gebe kalinca birak dedi kullanan var mi aranizda gebe kalan kacinci ayda kaldiniz yazar misiniz

Kizlar dun doktora gittim polikistikover oldugumu ama daha baslangici oldugunu soyledi inofolic combi verdi 5 aya kadar her gun 1 tane al gebe kalinca birak dedi kullanan var mi aranizda gebe kalan kacinci ayda kaldiniz yazar misiniz
Selam, bana da polikistik over dedi devlette ki özele gittim sadece hormona bakılarak diyemeyiz dedi bende regl filan düzenli muanede de bi bulgu yok, bende inofolic combi hp kullanmaya başladım bu hamile kalman için diyemem ama yumurtaları uyarıcı minik bir etki dedi hayırlısı inşallah faydası olur

Canım benimde başlangıcı ve senin kullandığın ilacdan kullanıyorum ovalasyon takibi yapiyormuydun

Bende faydasi oldu canim kutuyu bitirmeden hamile kaldim

Doktorum bana tekrardan verdi 3 ay boyunca kullanıcam inşallah nasıp olur

Doktorum bana tekrardan verdi 3 ay boyunca kullanıcam inşallah nasıp olur
Bende inofolic combi hp mavi kutudan kullanıyorum banada doktorum 3 ay süre verdi değerlerim normal sadece yumurta tembelliği var dedi 1 aydır kullanıyorum adet oldum inşallah bi dah ki ay olur

Bende inofolic combi hp mavi kutudan kullanıyorum banada doktorum 3 ay süre verdi değerlerim normal sadece yumurta tembelliği var dedi 1 aydır kullanıyorum adet oldum inşallah bi dah ki ay olur
İnşallah ama yumurtlamaya etkisi var gerçekten ben ilacı bulamadım hiçbir yerde kalmamış bugün başka yere daha sorucam

`