- Emoji Skoru
- 167
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
-
Selam, bana da polikistik over dedi devlette ki özele gittim sadece hormona bakılarak diyemeyiz dedi bende regl filan düzenli muanede de bi bulgu yok, bende inofolic combi hp kullanmaya başladım bu hamile kalman için diyemem ama yumurtaları uyarıcı minik bir etki dedi hayırlısı inşallah faydası olurKizlar dun doktora gittim polikistikover oldugumu ama daha baslangici oldugunu soyledi inofolic combi verdi 5 aya kadar her gun 1 tane al gebe kalinca birak dedi kullanan var mi aranizda gebe kalan kacinci ayda kaldiniz yazar misiniz
Canım benimde başlangıcı ve senin kullandığın ilacdan kullanıyorum ovalasyon takibi yapiyormuydunKizlar dun doktora gittim polikistikover oldugumu ama daha baslangici oldugunu soyledi inofolic combi verdi 5 aya kadar her gun 1 tane al gebe kalinca birak dedi kullanan var mi aranizda gebe kalan kacinci ayda kaldiniz yazar misiniz
Hic yapmadim canim zaten 2 gunde 1 iliskiye giriyoduk esimle cok fazla kafayada takmamak lazim ben salmistim yani olursa olur olmazsa olmaz diyodumCanım benimde başlangıcı ve senin kullandığın ilacdan kullanıyorum ovalasyon takibi yapiyormuydun
Ve kutu bitmeden hamile oldugumu ogrendim suan 2 aylikCanım benimde başlangıcı ve senin kullandığın ilacdan kullanıyorum ovalasyon takibi yapiyormuydun
Bende faydasi oldu canim kutuyu bitirmeden hamile kaldimSelam, bana da polikistik over dedi devlette ki özele gittim sadece hormona bakılarak diyemeyiz dedi bende regl filan düzenli muanede de bi bulgu yok, bende inofolic combi hp kullanmaya başladım bu hamile kalman için diyemem ama yumurtaları uyarıcı minik bir etki dedi hayırlısı inşallah faydası olur
Ben adetliken başladım bir dokuztane kaldı Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin banada dua et lütfenVe kutu bitmeden hamile oldugumu ogrendim suan 2 aylik
Benim 4 tane kalmisti ogrendigimde ederim canim merak etme allahim sanada nasip etsinBen adetliken başladım bir dokuztane kaldı Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin banada dua et lütfen
Insallah canim allah isteyen herkese nasip etsinDoktorum bana tekrardan verdi 3 ay boyunca kullanıcam inşallah nasıp olur
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahBenim 4 tane kalmisti ogrendigimde ederim canim merak etme allahim sanada nasip etsin
Bende inofolic combi hp mavi kutudan kullanıyorum banada doktorum 3 ay süre verdi değerlerim normal sadece yumurta tembelliği var dedi 1 aydır kullanıyorum adet oldum inşallah bi dah ki ay olurDoktorum bana tekrardan verdi 3 ay boyunca kullanıcam inşallah nasıp olur
İnşallah ama yumurtlamaya etkisi var gerçekten ben ilacı bulamadım hiçbir yerde kalmamış bugün başka yere daha sorucamBende inofolic combi hp mavi kutudan kullanıyorum banada doktorum 3 ay süre verdi değerlerim normal sadece yumurta tembelliği var dedi 1 aydır kullanıyorum adet oldum inşallah bi dah ki ay olur
İnşallah ama yumurtlamaya etkisi var gerçekten ben ilacı bulamadım hiçbir yerde kalmamış bugün başka yere daha sorucam