- 19 Mayıs 2014
- 307
- 301
- 78
Inofolic kullanan kkızlar lütfen yazın ben yine inofolic kullanmaya başladım geçen ay ddüşük yaptım ama inofolic ilacına yeniden bbaşladım bu ay hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum ancak 26 günde bir adet oluyorum bugün 28.gunum daha adet olmadım acaba inofolic adet geciktirici mi yada düşükadet dongumumu degistirdi
Çok geçmiş olsun Allah bir daha acı yaşatmasın.Hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Ben hala kullanıyorum yazmıştım hatta buraya yeni başladım diye.
3. kutudayım 2. ayım, İnofolic benim adet döngümü kısalttı normale döndürdü, erken yumurtladım 27 günde adet oldum.Çok şiddetli akıntı ve kasık ağrısı yaşadım hatta yumurtlama çok net belli etti.
Acaba yeniden hamile olabilir misin gecikme ondan olabilir mi?
Canim ben de dort ay once Dusuk yaptim ve sonrasinda yumurtlsmada sorun yasiyorum ya kisye donusuyo ya hic yum gelismiyo. Ben de kullanmak istiyorm bu inofolicten ama kimi cok iyi diyo kimi bi ise uaramiyo normal folik asit diyo sence nasil inofolikSagol cnm amin Ins inofolic gecikme yapmamistir cnm biraz daha beklicem olmazsam test yaparim hamileyimdir diyemiyorum cunku gecen ay dusuk yasadimya hemen olmaz gibime geliyor gebelik ama bellide olmaz ins sanada fayda eder zaten inofolic kullandigin ay net anliyorsun catladigini cnm ins seninde en kisa zamanda gelir melegin
Canim ben de dort ay once Dusuk yaptim ve sonrasinda yumurtlsmada sorun yasiyorum ya kisye donusuyo ya hic yum gelismiyo. Ben de kullanmak istiyorm bu inofolicten ama kimi cok iyi diyo kimi bi ise uaramiyo normal folik asit diyo sence nasil inofolik
Kızlar doktorum bana femamed verdi varmı kullanan ben inofoligi çok duydum onunla hamile kalanda çok duyuyorum
Hayırlısı olsun canm inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın bizim 5 ay oldu ugrasioruz esimdede bendede bişey yok femamed verdi ilk defa duyuyorum adını kullaniorum aksatmadan bide tarçın bal çörek otu yiyiyoruz eşimle arada benim ilactanda veriyorum bakalım nasip kismetBen inofolic kullandım ilk ay hamile kaldım ama düştü şimditekrar bbaşladım kullanmaya bbakalım sonuç ne olacak
Hayırlısı olsun canm inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın bizim 5 ay oldu ugrasioruz esimdede bendede bişey yok femamed verdi ilk defa duyuyorum adını kullaniorum aksatmadan bide tarçın bal çörek otu yiyiyoruz eşimle arada benim ilactanda veriyorum bakalım nasip kismet
Aminnnnn canm sende nasil durumlarIns Allah im hayırlısıyla nasip etsin herkese cnm
Aminnnnn canm sende nasil durumlar
Canm dusukten sonra hemen hamile kalinirmis inşallah güzel haberlerini alırızCnm bugün 29.gunum dongum 26 ama Kasım 18de düşük yaşadım adetin le atılır dedi doktorum ederim 26 idi ilaç bile vermedi kontrolde gittim temizdi hersey ama hala adet olmadim o yüzden suan test dahi yapamıyorum korkudan nasılsa yoktur diyorum yarın 30.gunum olacak hala olmazsam doktora giderim birde gebelik testi yaparım herhalde
Canm dusukten sonra hemen hamile kalinirmis inşallah güzel haberlerini alırız
Cnm Allah bir daha yaşatmasın ne kadarlikti düşük olduğunda ve kendiliğinden mi düştü inofolic hem yumurta geliştirici hem folik asit cnm o yüzden sadece folik asit ile ayni olmasi mümkün değil ben kullandım ilk ay hamile kaldım ama düştü kendiliğinden kullanabilirsin bence sabah akşam 1er tane aç karnına al yumurtlamani düzene sokar eminim
6 haftalikti canm bnm de kendiliginden dustu bizde de sorun yok aslinda ama yum sknti ciikariyo sadece gecen ay yum olusmadan 15 gunde adet oldum..bu ay da oyle olacak diye Korkuyorun ama Kasiklarda surekli bi batma anlik sancilar oluyo yum olmustur insallah ondandir.. Bu ay da bebis olmazsa onumuzdeki ay kullanicam bn de ne zaman baslamaliyim
Tamam canm kac gun kullanicam pekiIns en kisa zamanda gelir melegin cnm adet olunca hemen basla cnm sabah aksam 1 tane ac karnina ic
Tamam canm kac gun kullanicam peki
Tamam cnm sagolCnm surekli hamile kalana kadar kullanacaksin kaldigin zaman birakacaksin
hayırlı olsun. inofolic kullanırken ovülasyon gününde herhangi bir belirti hissettin miÇok şükür hamileyim beta 1319 çıktı inş sağlıkla tutunur bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?