inofolic kullananlar adet gecikmesi yasadinizmi

Kızlar ben de inofolic kullanıyorum 1 aydır. 2 gün gecikti reglim. Hamilelik belirtileri de yok. İnofolic e bagliyorum. Test yapmaya korkuyorum. Bıktım tek çizgi görmekten. Kabuslarim oldu.

bende inafolic kullanmaya baslayali 38 gun oldu regl olmadim hala reglim cok gecikdi bugun 41.gunum test yaptim negatif cikti ama hala hastalanmadim da pko var bende acaba ilac bu kadar gecikme yaparmi bilmiyorum.bazi arkadaslarim belki bebek 15 gunlukdur o yuzden test negatif gostermis olabilir diyo.pazartesi gunu doktora gidecem

bende inafolic kullanmaya baslayali 38 gun oldu regl olmadim hala reglim cok gecikdi bugun 41.gunum test yaptim negatif cikti ama hala hastalanmadim da pko var bende acaba ilac bu kadar gecikme yaparmi bilmiyorum.bazi arkadaslarim belki bebek 15 gunlukdur o yuzden test negatif gostermis olabilir diyo.pazartesi gunu doktora gidecem

Senin çok gecikmis. İnşallah vardır bebek. Ben de beklemedeyim. Bıraktim inofolic kullanmayı. Fayda beklerken zarar gördük

sende pko varmi inafolic ne kadar kullandin ve zarari ne oldu her bunyede ise yaramiyor demekki bende hasta olmadim belkide bende de ise yaramicak

sende pko varmi inafolic ne kadar kullandin ve zarari ne oldu her bunyede ise yaramiyor demekki bende hasta olmadim belkide bende de ise yaramicak

PKO yok. Doktor vermedi ama ben kendim bir umut kullandım işte. 3 hafta kadar kullandım. Faydasını göremedik henüz. Zararı da adeti geciktirmesi oldu. Sen yarın gidecek misin doktora? Haber ver doktorun söylediklerini. Meraklardayım:)

çok güzel konu başlığı olmuş, ben de inofolik kullanıorum bu ay... ve kafamda deli sorular

Canım en son gecikme olduğunu söylemişsin bebis yok mu bebis? Tüm yazıları okudum ama senin sonucu ogrenemedim bende kullanmayi düşünüyorum da

Merhaba Didem bende inofolic kullanmayı dusunuyorum sen kullandın durum ne oldu gecikmen olmuş bebek vardır inşallah

Ben bir ay kullandım ertesi ay hamile kaldım, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Ben bir ay kullandım ertesi ay hamile kaldım, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Canım anlatabilir misin ilk çocuk mu? Kaçıncı yılında oldu? Daha once herhangi bir sorunun var mıydı? Vs. Vs. Ben 3 yıl olmak üzere evliyim eşim ve benim hiç sorunum yok ama hiç daha gebelik yaşamadım. Bu ay kullanmaya başlıyorum inşallah Rabbim şifa verir

Canım ikinci gebeliğim allah nasip ederse, ilk gebelimde de hemen hamile kalmadım ama hiç bir şey kullanmadım, korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra hamile kalmıştım. yavrum şimdi 6 yaşında.

bu gebeliğimde yaklaşık 1,5 senedir korunmuyorduk dr gittim testlerimi yaptı herşey çok iyi 6 ay daha bekle olmazsa tedaviye başlarız dedi ama ben gitmedim Rabbim verirse dedim ilk bebeğim tedavisiz olmuştu nasibimizde varsa gelir dedik eşimle.

sonra forumlarda inofolici duydum denemekten zarar gelmez dedim şubat ya da mart ayında kullandım nisan ayında da hamile kaldim.

allah isteyen herkese versin en sağlıksından.

İnşallah Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin. Benimde 3 yıl olmak üzere hamile kalmadım hiçbir korunma yok nasip bir sorumuzda yok adetlerim duzenlidir. İlk defa geçen ay kist olmuş bir ay doğum kontrol hapı kullandım geçti şükür şimdi inofolic kullanmaya başladım inşallah Rabbim vesile kılar da bize de hayırlı bir hediye emanet gonderir.

ben regl dönemlerimi normal sanardım ama 30-35 gün gibi uzun süreli donemlerde duzensız oldugunu ogrendım normalde duzenlı duzensızmıs gıbı geldı bana bu durumda o yuzden doktorumda pko gıbı dedı yumurtalar acıcık buyukmus ve kılo almak cok etkıler dedı ya kılo ver yada kılonu sabıt tut dedı bana bende 8 kg vermeye calısıyorum ve cocuk sahıbı olmaya karar verdıgım ıcın doktora gıtmısdım bu sekılde bı olayla karsılasıp bana 6 ay boyunca ınfolıc kullan cocuk olmazsa tekrar gel dedı bakalım daha bır kutum bıtmedı ya hayırlısı hakkımızda

Bende 1 aydır kullanıyorum doktorum verdi günlük 1 tane aç karnına al demişti 2 tane dahamı etkili olurki acaba benimde adet günüm 4 gün gecikti ama olacak gibiyim o hassasiyet var ara sıra sancı falan oluyor ama bi türlü olamadım bendede gecikme yaptı bebek oldugunu sanmıyorum eşim yanımda degildi geçen ay 2 gün sadece birliktelik oldu ondada olmaz yani sanmam okadar düzenli yapıyoruz olmuyorda 2 ye çıkarsammı bende daha etkiliyse bi zararı olmaz heralde

İnfolic kullanmaya başlamıştım geçen ay normalde benim regl düzenim 33 gün ortalama bu ay ilaç sayesinde 28. gün doldu ve dün regl oldum :/ tamam düzenli düzensiz bir regl düzenim vardı her ay ortalama oluyordum bı haftada geçse bu sefer ilaç sayesinde tam olması gereken 28. gün gecince oldum . hamile olmadığımada üzüldüm demek ki diğer aylar olma ihtimalim var diyorum çünkü bişeyler düzeldi sanki hı ?

Valla ben bu ay 13. günden itibaren bi hafta boyunca gün aşırı denicem çocuk ıcın saatlı planlı gıbı olcak ama nabalım

Merhaba.bir yıl olmuş ama merak ettim şuan aynı durumdayım sizinle acaba hamilemiydiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…