- 26 Temmuz 2016
- 116
- 116
- 18
- 40
bende inafolic kullanmaya baslayali 38 gun oldu regl olmadim hala reglim cok gecikdi bugun 41.gunum test yaptim negatif cikti ama hala hastalanmadim da pko var bende acaba ilac bu kadar gecikme yaparmi bilmiyorum.bazi arkadaslarim belki bebek 15 gunlukdur o yuzden test negatif gostermis olabilir diyo.pazartesi gunu doktora gidecem
sende pko varmi inafolic ne kadar kullandin ve zarari ne oldu her bunyede ise yaramiyor demekki bende hasta olmadim belkide bende de ise yaramicak
sanırım ben de geç yumurtlayacağım bu ay inofolikten dolayı... bırakıcam bendeBendede gecıkme yaptı kızlar 33 gunde olan adetım 39 gun geldı.17.gun yumurtlarken ınfolıc ıctıgım ay 23.gun yumurtladm.o yuzden bu ay kullanmıyorm.
PKO yok. Doktor vermedi ama ben kendim bir umut kullandım işte. 3 hafta kadar kullandım. Faydasını göremedik henüz. Zararı da adeti geciktirmesi oldu. Sen yarın gidecek misin doktora? Haber ver doktorun söylediklerini. Meraklardayım:)
sende pko varmi inafolic ne kadar kullandin ve zarari ne oldu her bunyede ise yaramiyor demekki bende hasta olmadim belkide bende de ise yaramicak
Ben bir ay kullandım ertesi ay hamile kaldım, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Canım anlatabilir misin ilk çocuk mu? Kaçıncı yılında oldu? Daha once herhangi bir sorunun var mıydı? Vs. Vs. Ben 3 yıl olmak üzere evliyim eşim ve benim hiç sorunum yok ama hiç daha gebelik yaşamadım. Bu ay kullanmaya başlıyorum inşallah Rabbim şifa verir
Bende 1 aydır kullanıyorum doktorum verdi günlük 1 tane aç karnına al demişti 2 tane dahamı etkili olurki acaba benimde adet günüm 4 gün gecikti ama olacak gibiyim o hassasiyet var ara sıra sancı falan oluyor ama bi türlü olamadım bendede gecikme yaptı bebek oldugunu sanmıyorum eşim yanımda degildi geçen ay 2 gün sadece birliktelik oldu ondada olmaz yani sanmam okadar düzenli yapıyoruz olmuyorda 2 ye çıkarsammı bende daha etkiliyse bi zararı olmaz heralde
Merhaba.bir yıl olmuş ama merak ettim şuan aynı durumdayım sizinle acaba hamilemiydiniz :)bende inafolic kullanmaya baslayali 38 gun oldu regl olmadim hala reglim cok gecikdi bugun 41.gunum test yaptim negatif cikti ama hala hastalanmadim da pko var bende acaba ilac bu kadar gecikme yaparmi bilmiyorum.bazi arkadaslarim belki bebek 15 gunlukdur o yuzden test negatif gostermis olabilir diyo.pazartesi gunu doktora gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?