inofolic kullananlar adet gecikmesi yasadinizmi

TemelinSafinazi cnm ne güzel darısı basimiza...ben de kendim alıp baslayayim bari çünkü ben pko um
Ben de kendim almıştım ama sana tavsiyem önce ıyi bir dr bul kendine hormonlarına baktir insulinine felan hep baktir bana dr glifor vermişti ikisini birlikte kullandım aynı zamanda kilo verdim 4 5 kilo kadar az yiyip çok su içtim bu sekilde kaldim

Cnm bnm Dr Prof bakıldı hormonlarima hersey normal .tek sorunum yumut tembelliği .kendim alıp başlıca eczaneden

Evet cok sukur once allah sonra onun vesilesiyle 2. Gebeligim daha once dusuk yasadim
Merhaba. Bende bir buçuk aydın kullanıyorum combi adetim 17 gün geçti bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Herkesin adetini düzenliyor benim ise mahvoldu ilk defa adet olamıyorum geç döllenme olabilirmi ilginiz varmı

Cnm benim daha önce düzensiz miydi ki ben de bilemicem ki.inş bilen arkadaşlar inş cevaplar.ama zaten duzensizse dogaldir

Evet olabilir ama olmasa da stres yapma kullanmaya devam günde 2 tane al sabah akşam tok karinla ve elinden geldiğince az ye ve bol su tüket hazır gıdaları da çok tüketme özellikle kafein içeren gıdalar alma ben bu şekilde ise yaradığını düşünüyorum

Adet düzensizliği yapıyor başlarda gecikme olabiliyormuş benimde normalde düzenliydi ama geç olmaya başlamıştım kendini hazırlıyor vucut demişti doktorum ama sizin baya gecikmiş bıkaç gün geç oluyordu bende inşallah bebiş vardır sizin

İnşallah canım ya 19 gün oldu hala Yok yatın hastaneye gidicem tekrar hapıda bıraktım 3 gün oldu

Stres çok yapıyorum aslında belkide ondandır 19 gün oldu ben hep stresli bir insanım ama ilk defa böyle oldu hapıda bıraktım inofoliği yarın doktora gitçem tekrar

Cnm benim daha önce düzensiz miydi ki ben de bilemicem ki.inş bilen arkadaşlar inş cevaplar.ama zaten duzensizse dogaldir
Yok canım değildi en geç 5 gün gecikirdi oda nadir. Şuan 19 gün oldu: inşallah canım sağol

Stres çok yapıyorum aslında belkide ondandır 19 gün oldu ben hep stresli bir insanım ama ilk defa böyle oldu hapıda bıraktım inofoliği yarın doktora gitçem tekrar
Stres çok önemli stres yapma bu arada ben inofolic i glifor ile beraber kullandım sen dra danış yine pko vardı degilmi

Stres çok önemli stres yapma bu arada ben inofolic i glifor ile beraber kullandım sen dra danış yine pko vardı degilmi
Şimdi geldim doktordan bebekte Yok dedi ufak ufak kistlerim varmış. Adet söktürücü yazdı içtim az önce işte adetinin 3. Günü gel tedaviye başlayalım bebek olmasını hızlandıralım dedi canım

Oo süper bence de dr kontrolünde kalman en iyisi inşallah tez zamanda kavuşursun

benim de 15-20 gun once 39. gün gecıktıgımden oturu 6 cm kıst olmusdu dün gıttım tabı bu sure zarfında tarlusal la sokturduk regllı sonra dogum kontrol hapına basladım ve ben aspır yagı keten tohumu yagı ve cıvanpercemı kullandım . 17. gundur ben de sureklı kahverengı akıntı parca parca bole pıhtılar vardı dun kontrle gıttım ve 6 cm kıstım temızlenmıs suan sadece pko var o butun kıstler gıtmıs sımdı de duphaston baslıcaz 3 ay lık bakalım bu sefer nolcak

Ne zor bu işler ya uzun süre çocuğu olmayanlara yardım etsin valla ben şimdiden çöktü. Ya banada adet söktürücü verdi doktor bugün 2. Günüm inşallah hemen gelirde bian önce tedaviye başlarım. Senin adına sevindim canım inşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…