Evet cok sukur once allah sonra onun vesilesiyle 2. Gebeligim daha once dusuk yasadimBen pko um bu inoflic Combi fayda ediyormu bize kizlarrr
Ben de kendim almıştım ama sana tavsiyem önce ıyi bir dr bul kendine hormonlarına baktir insulinine felan hep baktir bana dr glifor vermişti ikisini birlikte kullandım aynı zamanda kilo verdim 4 5 kilo kadar az yiyip çok su içtim bu sekilde kaldim
Merhaba. Bende bir buçuk aydın kullanıyorum combi adetim 17 gün geçti bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Herkesin adetini düzenliyor benim ise mahvoldu ilk defa adet olamıyorumEvet cok sukur once allah sonra onun vesilesiyle 2. Gebeligim daha once dusuk yasadim
Evet olabilir ama olmasa da stres yapma kullanmaya devam günde 2 tane al sabah akşam tok karinla ve elinden geldiğince az ye ve bol su tüket hazır gıdaları da çok tüketme özellikle kafein içeren gıdalar alma ben bu şekilde ise yaradığını düşünüyorumMerhaba. Bende bir buçuk aydın kullanıyorum combi adetim 17 gün geçti bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Herkesin adetini düzenliyor benim ise mahvoldu ilk defa adet olamıyorumgeç döllenme olabilirmi ilginiz varmı
Merhaba. Bende bir buçuk aydın kullanıyorum combi adetim 17 gün geçti bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Herkesin adetini düzenliyor benim ise mahvoldu ilk defa adet olamıyorumgeç döllenme olabilirmi ilginiz varmı
İnşallah canım ya 19 gün oldu hala Yok yatın hastaneye gidicem tekrar hapıda bıraktım 3 gün olduAdet düzensizliği yapıyor başlarda gecikme olabiliyormuş benimde normalde düzenliydi ama geç olmaya başlamıştım kendini hazırlıyor vucut demişti doktorum ama sizin baya gecikmiş bıkaç gün geç oluyordu bende inşallah bebiş vardır sizin
Stres çok yapıyorum aslında belkide ondandır 19 gün oldu ben hep stresli bir insanım ama ilk defa böyle oldu hapıda bıraktım inofoliği yarın doktora gitçem tekrarEvet olabilir ama olmasa da stres yapma kullanmaya devam günde 2 tane al sabah akşam tok karinla ve elinden geldiğince az ye ve bol su tüket hazır gıdaları da çok tüketme özellikle kafein içeren gıdalar alma ben bu şekilde ise yaradığını düşünüyorum
Yok canım değildi en geç 5 gün gecikirdi oda nadir. Şuan 19 gün oldu: inşallah canım sağolCnm benim daha önce düzensiz miydi kiben de bilemicem ki.inş bilen arkadaşlar inş cevaplar.ama zaten duzensizse dogaldir
Stres çok önemli stres yapma bu arada ben inofolic i glifor ile beraber kullandım sen dra danış yine pko vardı degilmiStres çok yapıyorum aslında belkide ondandır 19 gün oldu ben hep stresli bir insanım ama ilk defa böyle oldu hapıda bıraktım inofoliği yarın doktora gitçem tekrar
Şimdi geldim doktordan bebekte Yok dedi ufak ufak kistlerim varmış. Adet söktürücü yazdı içtim az önce işte adetinin 3. Günü gel tedaviye başlayalım bebek olmasını hızlandıralım dedi canımStres çok önemli stres yapma bu arada ben inofolic i glifor ile beraber kullandım sen dra danış yine pko vardı degilmi
Oo süper bence de dr kontrolünde kalman en iyisi inşallah tez zamanda kavuşursunŞimdi geldim doktordan bebekte Yok dedi ufak ufak kistlerim varmış. Adet söktürücü yazdı içtim az önce işte adetinin 3. Günü gel tedaviye başlayalım bebek olmasını hızlandıralım dedi canım
Amiinn allah gönlüne göre versin seninde inşallahhhOo süper bence de dr kontrolünde kalman en iyisi inşallah tez zamanda kavuşursun
Amin canımAmiinn allah gönlüne göre versin seninde inşallahhh
Merhaba.bir yıl olmuş ama merak ettim şuan aynı durumdayım sizinle acaba hamilemiydiniz :)
Ne zor bu işler yabenim de 15-20 gun once 39. gün gecıktıgımden oturu 6 cm kıst olmusdu dün gıttım tabı bu sure zarfında tarlusal la sokturduk regllı sonra dogum kontrol hapına basladım ve ben aspır yagı keten tohumu yagı ve cıvanpercemı kullandım . 17. gundur ben de sureklı kahverengı akıntı parca parca bole pıhtılar vardı dun kontrle gıttım ve 6 cm kıstım temızlenmıs suan sadece pko var o butun kıstler gıtmıs sımdı de duphaston baslıcaz 3 ay lık bakalım bu sefer nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?