inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Ya acaba değer yükselmez mi sonra adetimin bu kadar gecikmesine anlam veremiyorum İnan

Canım 0.1 0.2 yükselmez muhtemelen adet geçince yapmissin birde 2 3 olsa yükselir derdik yumurtlama günü de önemli tabi ne zaman yumurtladin
Canım bugün doktora gittim adet olamadım diye anlattım testin negatif çıktığını da söyledim bana rahmin çok kalınlaşmış belki geç döllenme olabilir ilaç söktürücü vermeyelim dedi olmazsan 1 hafta sonra tekrar test yaptır dedi sanmıyorum olurum ama yine de sevindim yaa inşallah diyorum başka bşe demiyorum

Kuzum aynen geç döllenme olabilir bende o yüzden sordum ne zaman yumurtladigini? Biliyormusun ne zaman yumurtladin

Tuh öbür ay inşallah umudunu yitirme en azından dzunli adetin var 47 48 gün oldu hala yok benimki bebekde yoktur yumurtlama bile kesin değil
. Ben şimdi 9unda adet oldum yumurtlamam hangi gün olur gerçi doktora gidcem yine de test istedi adetin içinde onları yaptırcam yarın canım

Adetten 14 gün oncedir muhtemelen küçük bir ihtimal 15 16 gün önce
Canım bugün gittim doktora bir kaç test istemişti sonuçları götürdüm yumurta tembelliği var dedi yani yumurtaların güçlü değil dedi.bu ay daha yumurtam çatlamamış bu ay geçsin gelecek ay ilaca başlayalım dedi.Ama ne ilacı bilmiyorum ‍

Anladim canim yumurtla gelistirici klomen falandir o.zaman bak sana ne tavsiye edicem yumurta gelistirmek icin kesinlikle incir kuru catlatmak icin de havuc suyu neti soyle bi yokla mucizevi etkisini gorursun benimde pkosum var yani sen gibi yumurtalarim gelismiyor ama prolaktinden dolayi yapamiyorum incir.kurunu sen dene bence bu ay dene olmazsa diger ay ilac kullan yapimi nette vardir aksamdan iki.inciri zeytinyagina koyup sabah yiyorsun bi de kaybatma yintemi var sen.netten arastir ne zman baslanicana bak ona gore yaparsın

Kizzzlaaaarrr beni hatirladiniz mi???Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....[/QUOTE]

selam kızlar bende 5 yıldır doğum kontrol hapı kullandım 4 ay oldu bırakalı. geçen ay rutin kontrole gittim çünkü kızım a klomenle hamile kalmıştım. doktor yumurtlayamıyosun dedi :) inofolic combi verdi şaşesi yoktu hapını aldım. bekliyoruz bizde :)
rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Selam bende adet olduktan sonra inofolic kullanmayı düşünüyorum inşallah hayırlı bir şekilde güzel sonuçlar alırım ben de yazarım buraya hamileyim diyer

Canım incir kürüne bende başlamak istiyorum ama iki türlü mü kür var birisi senin dediğin birde kaynatma hangisini yapmak lazım çok kafam karıştı birde kaynatma işini tam anlamadım.

Cevap veren olmayacak mi ?
Lütfen paylaşın ??
Ben bir kutu aldım adet bitince içmeye başladım 17. Gün yumurtladım gün aşırı değerlendirdik çok şükür hamile kaldım hatta 10 tanesi kaldı elim de inofolic yumurtlamaya yardımcı son aylarda adet günleri 55 60 Günlere çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…