- 30 Mayıs 2017
- 59
- 24
- 3
- 39
sağolasın canım iyi gidiyor çok şükür, oğlumuz olacak nasipseCanım nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti belli oldu mu baya ilerlemişsiniz maşallah Allah kucagına almayı nasip etsin sağsalim
Inofolic kullandıktan sonra hamile kalmadım. 3. Aşılamayla hamile kaldım 2015te. Tabi onun yanında havuç kürü incir kürü, Yakı bandı , yumurtalik çektirme. İyi beslenme folic asit hepsini aynı ay denedim. Hangisi faydalı oldu inanın bilmiyorum. Rabbim size de nasip etsin inşallah.Zeymer57 merhaba şuan hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alin inşallah i inofolic kullanmissiniz 2013te hamile kaldniz mi o zamanda?
Hayırlı olsun canım benim bende tekrar süpriz bi şekilde kendiliğimden hamile kaldım şükür şuanlık herşey yolunda sağsalim kucagımıza alalım inşallahsağolasın canım iyi gidiyor çok şükür, oğlumuz olacak nasipsesenin de gebeliğin hayırlı olsun, nasıl gidiyor ?
Doktorlar ne diyorr canım herhangi bi sorun çıktı mıMerhaba canim, sorunu hemen yanitlayayim Hayir kalmadim hatta hala ugrasiyorum
Amin amin amin ecmainInofolic kullandıktan sonra hamile kalmadım. 3. Aşılamayla hamile kaldım 2015te. Tabi onun yanında havuç kürü incir kürü, Yakı bandı , yumurtalik çektirme. İyi beslenme folic asit hepsini aynı ay denedim. Hangisi faydalı oldu inanın bilmiyorum. Rabbim size de nasip etsin inşallah.
Canım kaşık ağrısı sağlıklı yumurtlama nin işareti diye duydum bos geçme o günleriSlm kızlar bi sorum olucak bende kullanıyorum ikinci ayım kullanmaya başlayalı ama sorum şu ben yumurtlama zamanımda kasık bölgemde ağrılarım oluyo sizde böyle bişey oldumu daha önceleri böyle bişey yaşamıyordum ilaca başladıktan sonra yumurtalıklarda ağrılar olmaya başladı cevap verirsiniz sevinirim tşk
Çok kişiden duydum bu u bilmiyorum benimki hep geciktiğii için değişen bi durum yok belki de bebistendir yani inşaallah haber et test yapınca :)Normalde adetim düzenlidir 1 inde olurum genelde 1 gün oynar ama ilk defa bu kadar attı adetim eğer bu ilaç geciktirme yaptırdıysa bu da sorun çünkü hep düzenli olurdum testide erteledikçe erteliyorum bayram iznine çıktık kan için merkeze inmemiz lazım üzülüp tatili zehir etmek istemiyorum
canım hiç gecikmezdi bu kadar ama testler negatif Umudumu kaybettim ama yarın kan vercemÇok kişiden duydum bu u bilmiyorum benimki hep geciktiğii için değişen bi durum yok belki de bebistendir yani inşaallah haber et test yapınca :)
Sen yine de umudunu kaybetme canım bu ay olmaz öbür ay olur 6 kullanıp hamile kalanlar da var senin gibi ilk ay gecikip ikinci üçüncü ay hamile kalanlar var üzülme lütfencanım hiç gecikmezdi bu kadar ama testler negatif Umudumu kaybettim ama yarın kan vercem
Korunmayı ne zaman bıraktin peki ? Çoban çantası aslan pençesi civan percemi bu uç otla gebe kaln çok var kan testi yaptırdın mi sonuç kaçİnşallah canım ya eşimin işinden dolayı her zaman bir arada bulunamıyoruz. Yani bir an önce kalmak istiyorum çünkü hep yanımda değil 3. Senemize döndük işte
Canım eşim korundu hep ben korunmadım hiç 1 sene oluyor aşağı yukarı ama her ay düzenli denemedik eşim yoktu çünkü kan verdim 2 saate çıkacak sonuç ama umudum yokKorunmayı ne zaman bıraktin peki ? Çoban çantası aslan pençesi civan percemi bu uç otla gebe kaln çok var kan testi yaptırdın mi sonuç kaç
Canım düzenli adet oluyorsan catliyordur yumurta.belki stresten gecikmiştir bu ay negatif derken değer kaç 0 .1 0.2 mi yoksa 2 3 falan mı sordun mu bazen dusuk olup sonra yükseliyor yaNegatif yumurtan çatlamıyor olabilir dedi bu ay test vermişti inofolic başladı adetin içinde test yaptır dedi ama daha adet olamadım bu ay bu çıktı birde
Önümüzdeki ay insAllah.0.100 Canım negatif dedi
İnşallah canım hem hayırlısı olsun diyorum hemde istemekten vazgeçemiyorum yaÖnümüzdeki ay insAllah.
Aynen aynen hep oyleyiz :))İnşallah canım hem hayırlısı olsun diyorum hemde istemekten vazgeçemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?