inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için benim ikinci ayım çok şükür yumurtam çatlıyor artık ilk ayda benim de 10 gün gecikmişti adetim şimdiki nasıl olacak bilmiyorum bekliyorum bende

Merhaba kızlar bende bugün başlıyorum inofolic kullanmaya.İnşallah faydasını görürüz.Ben 6 aydır uğraşıyorum ve pkolu değilim

günde bir tane mi içtiniz iki mi

kızlar selam bende 4 aylık ewliyim bebek istemi üzerine dr gittiğimde pkolu olduğumu söylemedi yumurtlamamda oluyor yinede inofolıc toz sabah akşam birer poşet aç karnına içmemi ve fottare tab kullanmamı söyledi 1 kutu bitirdim ayrıca tahlil sonuçlarıma göre iltıhap olduğundan dolayı fitil 2 adette antibiyotik tab verdi.Benim gibi olup hamile kalan war mı aranızda?

Kizlar mrb bende 17 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim doktorlar biseyin yok denemeye devam diyorlar simdi adetime 3 gun kaldi bende alip kullansam mi ne zaman kullanmaya baslamaliyim adetten sonra mi bide dozunu nasil ayarliyacagim

Kizlar mrb bende 17 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim doktorlar biseyin yok denemeye devam diyorlar simdi adetime 3 gun kaldi bende alip kullansam mi ne zaman kullanmaya baslamaliyim adetten sonra mi bide dozunu nasil ayarliyacagim
Canım bu ilaç değil bir takviye istediğin zaman kullanabilirsin günde 2 tane alırsan sabah akşam daha iyi olur ovulasyon testi de yap sonuç iyi olacaktır inşallah rabbim sevindirir

Canım bu ilaç değil bir takviye istediğin zaman kullanabilirsin günde 2 tane alırsan sabah akşam daha iyi olur ovulasyon testi de yap sonuç iyi olacaktır inşallah rabbim sevindirir
Cvbin icin tsk ederim canim bu arada adetken kullanabiliyor muyum ins bende sevindirici haberi alirim bu ay vesile olur

Kizlar bende aldim inofolik kombi bugün normalde pazartesi adet gunumdu ama bugun lahve leke gelmis galiba erken olacagim adet bitince baslayacagim ins gunde kac tane iceyim ve ac tok fark eder mi

Bilmiyorum ki

canim daha adet olmadim inofolikte kullaniyorum acaba inofolikten dolayimi gecikti ama yumurtladigim kasigimda ara ara feci batma oluyor test yapsam mi beklesem mi sizce
Adetin geciktiyse kesinlikle yap bı test canım. Sonucu da burda bildir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…