Ben bir kutu aldım adet bitince içmeye başladım 17. Gün yumurtladım gün aşırı değerlendirdik çok şükür hamile kaldım hatta 10 tanesi kaldı elim de inofolic yumurtlamaya yardımcı son aylarda adet günleri 55 60 Günlere çıkmıştı
İnşallah vesile olur bunlar kucaklarımız dolar Allah'ın izniyle bacım..Ben neredeyse 4. Aydır kullanıyorum canım daha yok maalesef klomene başladık artık inşallah sende işe yarar
günde bir tane mi içtiniz iki miBen bir kutu aldım adet bitince içmeye başladım 17. Gün yumurtladım gün aşırı değerlendirdik çok şükür hamile kaldım hatta 10 tanesi kaldı elim de inofolic yumurtlamaya yardımcı son aylarda adet günleri 55 60 Günlere çıkmıştı
Günde bir içtim Cnmgünde bir tane mi içtiniz iki mi
ben bir kez bir kutu içmistim sonrasında da içmedim ama yine alayım inşallahGünde bir içtim Cnm
Canım bu ilaç değil bir takviye istediğin zaman kullanabilirsin günde 2 tane alırsan sabah akşam daha iyi olur ovulasyon testi de yap sonuç iyi olacaktır inşallah rabbim sevindirirKizlar mrb bende 17 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim doktorlar biseyin yok denemeye devam diyorlar simdi adetime 3 gun kaldi bende alip kullansam mi ne zaman kullanmaya baslamaliyim adetten sonra mi bide dozunu nasil ayarliyacagim
Cvbin icin tsk ederim canim bu arada adetken kullanabiliyor muyum ins bende sevindirici haberi alirim bu ay vesile olurCanım bu ilaç değil bir takviye istediğin zaman kullanabilirsin günde 2 tane alırsan sabah akşam daha iyi olur ovulasyon testi de yap sonuç iyi olacaktır inşallah rabbim sevindirir
Evet canım her zaman kullanabilirsinCvbin icin tsk ederim canim bu arada adetken kullanabiliyor muyum ins bende sevindirici haberi alirim bu ay vesile olur
Beeeeennn beeeennn, tabi önce Allahın izniyle inofolic kullandığım ay hamile kaldım, 1 yıllık evliyiz ve beş ay denedik olmadı, akıntı şikayetiyle kadın doğumcuya gittim, sohbet ederken hamile kalmak istiyorum dedim, o da inofolic verdi, kullandım. O ay adet olmadım hamile kaldığım da aklıma gelmiyor, saf saf aynı doktora gidip adet söktürücü yazmasını istedim, yine de ultrasondan bakalım dedi, bi de ne görsün, beşşşşş haftalık hamileyimmm :) direk kesemi gördü...
Velhasıl kelam kullanmakta fayda var.
İnşallah işine yarar. Allah'ım aratmadın bebek sahibi olmayı..
Belki üstüne görmüşsundurKizlar bende aldim inofolik kombi bugün normalde pazartesi adet gunumdu ama bugun lahve leke gelmis galiba erken olacagim adet bitince baslayacagim ins gunde kac tane iceyim ve ac tok fark eder mi
canim daha adet olmadim inofolikte kullaniyorum acaba inofolikten dolayimi gecikti ama yumurtladigim kasigimda ara ara feci batma oluyor test yapsam mi beklesem mi sizceBelki üstüne görmüşsundur
Adetin geciktiyse kesinlikle yap bı test canım. Sonucu da burda bildir bizeBilmiyorum ki
canim daha adet olmadim inofolikte kullaniyorum acaba inofolikten dolayimi gecikti ama yumurtladigim kasigimda ara ara feci batma oluyor test yapsam mi beklesem mi sizce
Kizlar dun gecikmenin birinci gunu yaptim test normal testte varla yok arasi cikti erken gebelikte boyle Eki Görüntüle 2117416
Bugun biraz yurudum eve geldigimde kahve leke gelmis ins bebegim tutunmaya calisiyordurVAR GİBİ SANKİ CANIM...İSTERSEN BİR KAN TESTİ YAPTIR HEMEN BELLİ OLUR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?