- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
cogu kisiden klomenle bir kullanildigini okudum ama benim dr klomen kullandigim zaman degilde kist olusup klomen kullanamadigim icin inofolic verdi ki kaliteli yumurta olussun diyeMrb bn de 1 yıllık ewliyim 6 aydır çocuk deniyoruz olmadı pcoluyum esimde bndede sorun yokk bu ilaç ne için nasıl kullanılır klomen + birlikte dedi bn 3 kez owerlite vuruldum ama genede olmamıştı
Yardımci olurmuusnuz
Tam olarak nedir amh neden ve ne zaman yaptırılır? Ben daha inofolic kullanmadım.kizlar bence inofolicten once bi amh haltirsaydiniz keske ona gore yol alirdiniz.
Neden olmasın canım gamile olabilirsn yada yumurtan gelişip çatlayacak da olabilir o da kasık ağrısı yapar polikistk overliler de genelde oluor böyle şeyler yumurtlama ne zaman belli olmadığı içinMerhaba hanımlar 1 kızım var 1,5 sene olacak tekrar hamile kalmak istiyorum ama kımset olmuyor doktora gittim herşey normal dedi ama neden olmuyor çok takıyorum kafaya son gittiğim doktor inofolic şase verdi geçen ay kullandım 1 hafta önce adet oldum bu son günüm yani bitti sayılır şuan ama değişik bir batma var kasıklarımda adet bitiminde böyle olmazdı bitmişti inofolic bugün tekrar başlıcam sizde böyle oldumu ümitlenmekte istemiyorum her seferinde hayal kırıklığı ama adet olmama rağmen hamileysem ilk kızımda öyle oldu üzerine gördüm
inofolicin toz olanından mı kullandınız siz? günde bir kez mi özele mi gitmiştinizTeşekkür ederim hakkımızda hayırlısı bugün hala ağrıyla geçti günüm test falanda yapmadım hala
Evet toz olandan kullandım pembe olan özele gittim evetinofolicin toz olanından mı kullandınız siz? günde bir kez mi özele mi gitmiştiniz
günde bir paket mi içtiniz? sizi de soru yapmuruna tuttum kusura bakayın yaklaşık 5 senedir bebeğim olmuyor benim de ondan soruyorumEvet toz olandan kullandım pembe olan özele gittim evet
Günde 2 paket içtimgünde bir paket mi içtiniz? sizi de soru yapmuruna tuttum kusura bakayın yaklaşık 5 senedir bebeğim olmuyor benim de ondan soruyorum
ben de içeceğim bakalım inşallah bir ara kullanmıştım ama sadece bir paket içmitimGünde 2 paket içtim
Canim ben glifor ile kullandım ve günde 2 kere aldım sabah akşam bol su içtim az yedim 5 kilo verdim kaldımBen 6 ay oldu hala ne hamilelik ne adet duzenlendi bu kilo alimini azaltrmis oyle biseyde olmuyo bende biseye yaramadi ama daha devam edyorm uygun zamanda gidicem doktora.ben kahverengi olan hapi kullaniyorm.gunde 1 kre cokta pahali bi ise yarasa gozum gormuyo ama bole insan uzulyo
Glifor ile birlikte inofolic combi kullandım ovu testiyle günlerimi takip ettim ilk ay hamile kaldım yedi ay olmamıştıHala içen varmı bu ilacı faydasını gören varmı arkadaşlarım çok bunalımdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?