inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

cogu kisiden klomenle bir kullanildigini okudum ama benim dr klomen kullandigim zaman degilde kist olusup klomen kullanamadigim icin inofolic verdi ki kaliteli yumurta olussun diye

Arkadaşlar merhaba benimde yaklaşık 1 yıldır çoçuğum olmuyor eşimde de bende de problem yok gözüküyor. İnofolic kullanmak belki kaliteli yumurtlama yaptırır diye düşünüyorum. Kullansam olur mu ? Ne zaman başlanıyor ve nasıl kullanılıyor yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar bu kullandığınız inofolic ilacının rengi nedir ? benim kullandığım dışı mavi içi kahve rengi gibi

adet olmadan once herhangi bir gun doktor istedi
kan tahlili ile yumurtalik rezervlerine bakiyorlar. genital muayenede cok net anlasilmiyor die istedi.

Merhaba hanımlar 1 kızım var 1,5 sene olacak tekrar hamile kalmak istiyorum ama kımset olmuyor doktora gittim herşey normal dedi ama neden olmuyor çok takıyorum kafaya son gittiğim doktor inofolic şase verdi geçen ay kullandım 1 hafta önce adet oldum bu son günüm yani bitti sayılır şuan ama değişik bir batma var kasıklarımda adet bitiminde böyle olmazdı bitmişti inofolic bugün tekrar başlıcam sizde böyle oldumu ümitlenmekte istemiyorum her seferinde hayal kırıklığı ama adet olmama rağmen hamileysem ilk kızımda öyle oldu üzerine gördüm

Neden olmasın canım gamile olabilirsn yada yumurtan gelişip çatlayacak da olabilir o da kasık ağrısı yapar polikistk overliler de genelde oluor böyle şeyler yumurtlama ne zaman belli olmadığı için

Teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı bugün hala ağrıyla geçti günüm test falanda yapmadım hala

4 senedir tedavi görüyorum 3 düşük yaptım kanda pırtılaşma olduğu için tutmamış gebelillerım genetik test yaptırdım sonuçta çıktı

Ben 6 ay oldu hala ne hamilelik ne adet duzenlendi bu kilo alimini azaltrmis oyle biseyde olmuyo bende biseye yaramadi ama daha devam edyorm uygun zamanda gidicem doktora.ben kahverengi olan hapi kullaniyorm.gunde 1 kre cokta pahali bi ise yarasa gozum gormuyo ama bole insan uzulyo

Canim ben glifor ile kullandım ve günde 2 kere aldım sabah akşam bol su içtim az yedim 5 kilo verdim kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…