Hic bilmiyrm cnm drumla gorus istersen ins. Guzel bisidr yerlesme kanamasi faln adetine cok varmiKizlar bu inofolik kanama yapti mi sizde gecen ay yumurtlamadan sonra kullanmaya baslamistim hic kanama falan yapmadi hatta kimyasal gebelik gecirdim adetim bittikten sonra tekrar kullanmaya basladim bugun 4. Gun ve kahve lekem geliyor neden sizce basina gelen var mi
Bende kullanıyorum ama kanama veya lekelenme olmadıHic bilmiyrm cnm drumla gorus istersen ins. Guzel bisidr yerlesme kanamasi faln adetine cok varmi
valla canım bende aldım ilaç değil pco lar için ek takviye falan diye yazmışlardı hatta faydasını görende görmeyende var ama ben kullanmadım daha yinede dr bi söyliycm bişi öğrenirsen yaz sende bilgimiz olsunKızlar inofolici kendimiz alip kullanabilir miyiz pcoyum doktoruma soyledim insulin direncin yok dedi vermedi ama pcolular olmayanlar bile kullaniyo eczaneden alabilir miyim
Valla bende ilk kez bu ay kullandim adetin son gunu basladim.doktorum bi sorun olmayacagini kullanabilirsin dediKızlar inofolici kendimiz alip kullanabilir miyiz pcoyum doktoruma soyledim insulin direncin yok dedi vermedi ama pcolular olmayanlar bile kullaniyo eczaneden alabilir miyim
belli bir başlama günü yok diye biliyrm doğrumu kızlarValla bende ilk kez bu ay kullandim adetin son gunu basladim.doktorum bi sorun olmayacagini kullanabilirsin dedi
Genelde adet bitimi basliyor herkes.ben yumurtlamaya kadar kullandim bitti.simdi sadece folikasit kullancambelli bir başlama günü yok diye biliyrm doğrumu kızlar
peki su kadar zamn kullanın vs. gibi bişi varmı 1 pakette 20 tane falan vardı sanırım ben toz olanından aldımda kullanmadım henüzGenelde adet bitimi basliyor herkes.ben yumurtlamaya kadar kullandim bitti.simdi sadece folikasit kullancam
Genelde adet bitimi basliyor herkes.ben yumurtlamaya kadar kullandim bitti.simdi sadece folikasit kullancam
canım zaten ınfolice aynı zamanda folikasıt olarak kullanılıyor yanı ıllaki polikistik olmaya gerek yok sanırım,ama kafanda soru varsa sor yinedevalla canım bende aldım ilaç değil pco lar için ek takviye falan diye yazmışlardı hatta faydasını görende görmeyende var ama ben kullanmadım daha yinede dr bi söyliycm bişi öğrenirsen yaz sende bilgimiz olsun
Ben de aşılamaya karar verdiğimizde Doktorum bana Klomen ile birlikte inofolic vermişti reçetesiz özel alabiliyorsun hamileliği kolaylaştırır demişti başka da bir şey söylemediKızlar inofolici kendimiz alip kullanabilir miyiz pcoyum doktoruma soyledim insulin direncin yok dedi vermedi ama pcolular olmayanlar bile kullaniyo eczaneden alabilir miyim
Bende bu ay kullanmaya basladim bi kutudan 6 tane hap kaldi yani.ama ictigimden beri baş agrisi bel agrisi delircem ya sizdede bu agrilar oluyomu.doktor 3 ay sonra gel dedi demekki 3 ay icinde olmasi gerekiyo olmazsa yumurta takibi yaptrcam sorun yok tumurtani tetiklesin diye veryom dedislm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?