inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Hic bilmiyrm cnm drumla gorus istersen ins. Guzel bisidr yerlesme kanamasi faln adetine cok varmi

Kızlar inofolici kendimiz alip kullanabilir miyiz pcoyum doktoruma soyledim insulin direncin yok dedi vermedi ama pcolular olmayanlar bile kullaniyo eczaneden alabilir miyim

Kızlar inofolici kendimiz alip kullanabilir miyiz pcoyum doktoruma soyledim insulin direncin yok dedi vermedi ama pcolular olmayanlar bile kullaniyo eczaneden alabilir miyim
valla canım bende aldım ilaç değil pco lar için ek takviye falan diye yazmışlardı hatta faydasını görende görmeyende var ama ben kullanmadım daha yinede dr bi söyliycm bişi öğrenirsen yaz sende bilgimiz olsun

Valla bende ilk kez bu ay kullandim adetin son gunu basladim.doktorum bi sorun olmayacagini kullanabilirsin dedi

Genelde adet bitimi basliyor herkes.ben yumurtlamaya kadar kullandim bitti.simdi sadece folikasit kullancam
peki su kadar zamn kullanın vs. gibi bişi varmı 1 pakette 20 tane falan vardı sanırım ben toz olanından aldımda kullanmadım henüz

Ben adet bitimimden yumurtlama gunume kadar kullandim.gunde 2 kez.okudum arastirdim sordum sorusturdum ondan sonra basladim tabi doktoruma sorarak.benimki combi mavi olandan 20tane var icinde

adet bıtımı veya oncesi olmasına gerek yok al ve basla canım.kullanıp hamile kalanlar var mı ?

canım zaten ınfolice aynı zamanda folikasıt olarak kullanılıyor yanı ıllaki polikistik olmaya gerek yok sanırım,ama kafanda soru varsa sor yinede

Ben de aşılamaya karar verdiğimizde Doktorum bana Klomen ile birlikte inofolic vermişti reçetesiz özel alabiliyorsun hamileliği kolaylaştırır demişti başka da bir şey söylemedi

gecen ay klomen ve ovitrelle sonrasi kist olustu ve dr bu ay klomen kullanamayiz kist buyur dedi ve inofolic verdi 5gundur kullaniyorum bu ayda ovulasyon testleriyle deneyecegim bakalim nasipte belki vardir dr belki bu ayda olabilirsin bu ilacla dedi solumda kistimi hissediyorum sagimdada bugun birseyler oldugunu hissediyorum sanki yumurta olusmaya basliyor ins. bugun 11.gunum 13 yada 14 de teste baslayacahim

Bende bu ay kullanmaya basladim bi kutudan 6 tane hap kaldi yani.ama ictigimden beri baş agrisi bel agrisi delircem ya sizdede bu agrilar oluyomu.doktor 3 ay sonra gel dedi demekki 3 ay icinde olmasi gerekiyo olmazsa yumurta takibi yaptrcam sorun yok tumurtani tetiklesin diye veryom dedi

Mrb bn de 1 yıllık ewliyim 6 aydır çocuk deniyoruz olmadı pcoluyum esimde bndede sorun yokk bu ilaç ne için nasıl kullanılır klomen + birlikte dedi bn 3 kez owerlite vuruldum ama genede olmamıştı
Yardımci olurmuusnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…