inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Ben 1 bucuk sene sonra hamile kaldm o da alinmasi gerekti saglik acisindan e simdi 3 ay sonra dusunulmesi gerekti 3 ayin sonunda 6 ay oldu yani bisey yok stresten dedi e guatrda var ama duzgun o.65 gu oldu daha adetim gelmedi adetim duzensiz ben zayigladm galan ama olmadi e yumurtalarina yardmci olsun diye verdi bu hapi hani adet hic olunmuyo anlamad8m bende bi ise yaramadi bu hakkimizda hayirlisi

Merhaba arkadaşlarım bu ay iki tane yumurtam büyüdü dok ovıtırel verdi iğne adetın 14 .günü vurdurdum göbekten bugun 6 .gün adete 9 gün var idrar test yaptım pzıtıf çıktı sevindim ama korkuyorum yanıltanilir diye

İğneden snra 12 - 14 gun snra yapmalısın iğneden dolayı pozitif çıkmıstır canım maalesef

Kızlar bugun Dr gittim dok pregestan verdi yumurta çatlamış Rahime kese yerleşin diye verdi galiba hayırlısı olur inşallah adet gününe 7 gün var eger olmasam hamıleyımmm

İnofolıc kullanıyorum iki aydır eşime prwmen k artı keçi boynuz kürü uyguladım 1 ay boyunca yumurta çatlama bugun test yaptı Dr pregestan verdi inşallah tutunur rahımıme

premen k ilaç mı doktor mu verdi eşinize progestanı ne zaman kullanmaya başladınız adete yakın mı

Promemi Dr verdi eşime 3 ay önce sprm kalitesi için bu 3 aynmız ben yanı sıra keçi boynuzu kuru yaptım eşime sabah akşam ayrıca dok banada inofolc verdi bende kullandım 2 ay oldu hala kullanıyorum yumurtlama günümde doktor iğne verdi obıtırella vuruldum bir hafta sonra gel dedi gittim yumurta çatlamİş 11 . Uzerinde eger Rahime tutunursa hamilelik oluşur diye pregestan verdi bakalım hayırlısı

promeni vitamin sanırım özele mi gitmiştiniz?
çok soru soruyorum kusura bakmayın ben hacettepe de profa gittim bir aşılama geçirdim onan önce de yarım kalan bir aşılamam var böyle ayrıntılı bakmıyorlar ilgilenmiyorlar yani özele gittiğimiz halde orada da eşime bir takviye olmadı bu ilacı hergün mü içt eşiniz

Canım arkadaşım 4 yıldır uğraşıyorum 3 tane düşük yaptım peş peşe ben de kan pıhts varmış anlamamış doklar ne özel kaldı gitmediğim ne devlet hastanesi en sonunda teşhis konuldu günlük coraspın alıyorum eşimin Sperm sayısı düşüktür bende eşime keçi boynuz kürü uyguladım birde premen k vitamin zaten kendinde alabilirsin istersen istediğin herşeyi sorabilirsin bildığim herşey soylerım

İnofolic ve glifor bi arada kullandım kilo verdim 5 kilo kadar kaldım
inofolıc düzenli kullanmadım ben içtiğimde de günde tek paket içiyordum bir ara panşk ataktan dolayı da antideprasana da başlayınca son 6 aydır boşladım bebek meselesini bakalım inofolıce başlayacağım inşallah spor yapmam lazım

Aynen ve günde 2 tane almanı tavsiye ederim sabah akşam tok bol su iç az ye sporla filan verirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…