- 4 Şubat 2018
- 278
- 161
- 53
- 32
İğneden snra 12 - 14 gun snra yapmalısın iğneden dolayı pozitif çıkmıstır canım maalesefMerhaba arkadaşlarım bu ay iki tane yumurtam büyüdü dok ovıtırel verdi iğne adetın 14 .günü vurdurdum göbekten bugun 6 .gün adete 9 gün var idrar test yaptım pzıtıf çıktı sevindim ama korkuyorum yanıltanilir diye
Canım sende pko varmiydiCanim ben glifor ile kullandım ve günde 2 kere aldım sabah akşam bol su içtim az yedim 5 kilo verdim kaldım
Evet var canımCanım sende pko varmiydi
Evet var canım
promeni vitamin sanırım özele mi gitmiştiniz?Promemi Dr verdi eşime 3 ay önce sprm kalitesi için bu 3 aynmız ben yanı sıra keçi boynuzu kuru yaptım eşime sabah akşam ayrıca dok banada inofolc verdi bende kullandım 2 ay oldu hala kullanıyorum yumurtlama günümde doktor iğne verdi obıtırella vuruldum bir hafta sonra gel dedi gittim yumurta çatlamİş 11 . Uzerinde eger Rahime tutunursa hamilelik oluşur diye pregestan verdi bakalım hayırlısı
İnofolic ve glifor bi arada kullandım kilo verdim 5 kilo kadar kaldıminofolıcle mi hamile kaldınız?
inofolıc düzenli kullanmadım ben içtiğimde de günde tek paket içiyordum bir ara panşk ataktan dolayı da antideprasana da başlayınca son 6 aydır boşladım bebek meselesini bakalım inofolıce başlayacağım inşallah spor yapmam lazımİnofolic ve glifor bi arada kullandım kilo verdim 5 kilo kadar kaldım
Aynen ve günde 2 tane almanı tavsiye ederim sabah akşam tok bol su iç az ye sporla filan verirsin insallahinofolıc düzenli kullanmadım ben içtiğimde de günde tek paket içiyordum bir ara panşk ataktan dolayı da antideprasana da başlayınca son 6 aydır boşladım bebek meselesini bakalım inofolıce başlayacağım inşallah spor yapmam lazım
çok teşekkür edrim bizlere de dua eder misin ben de 5 senedir bekliyorum bebeğimin gelmesiniAynen ve günde 2 tane almanı tavsiye ederim sabah akşam tok bol su iç az ye sporla filan verirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?