Evet pko idim ben ama âdetlerim hep duzenli olmasina ragmen pko oldugu soylendi hep bana.. insallah sizde bu ay mutlu haberi alırsınız bu arada ovulasyon da yumurtlama gorunceye kadar yumurtlama masaji yapin ben yapmıştım belki onunda faydası olduCanım merhaba, bende inofolic combi kullanıyorum 2. Aya döndüm problemin neydi pko muydu bende ovulasyon yapıyorum hemde inofolic combi kullanıyorum bakalım hayırlısı nasıl süreçti çok sordum ama anlatır mısın heyecan yaptım şimdi
Kesinlikle masajın faydalı olduğunu düşünüyorum inşallah canım Rabbim herkeze nasip etsinEvet pko idim ben ama âdetlerim hep duzenli olmasina ragmen pko oldugu soylendi hep bana.. insallah sizde bu ay mutlu haberi alırsınız bu arada ovulasyon da yumurtlama gorunceye kadar yumurtlama masaji yapin ben yapmıştım belki onunda faydası oldu
Amin inşaallah canımKesinlikle masajın faydalı olduğunu düşünüyorum inşallah canım Rabbim herkeze nasip etsin
Pko ultrasonda 12 den fazla yumurta görünmesi adetler düzenli oluyor ama pkos da adet düzensizliği yumurtlama çatlayamama tembellik anyalacağın kuzum bilmiyorum doktorum pko diye birşey demedi gebelik hızlansın diye yumurtlama tetiklesin dedi inofolic combi verdi birde hikayem de 2 kimyalsal oldu gibi o yüzden yapılan testlerde kan pıhtılaşma problemi çıktı o yüzden de kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım kuzim artık hayırlısıEvet pko idim ben ama âdetlerim hep duzenli olmasina ragmen pko oldugu soylendi hep bana.. insallah sizde bu ay mutlu haberi alırsınız bu arada ovulasyon da yumurtlama gorunceye kadar yumurtlama masaji yapin ben yapmıştım belki onunda faydası oldu
Insallah. Hayırlısı olsun benimde 1 kimyasal gebelik gecmisim var aslinda stres yapmayo bıraktığımız an oluyor da iste elde degil stres yapmamakPko ultrasonda 12 den fazla yumurta görünmesi adetler düzenli oluyor ama pkos da adet düzensizliği yumurtlama çatlayamama tembellik anyalacağın kuzum bilmiyorum doktorum pko diye birşey demedi gebelik hızlansın diye yumurtlama tetiklesin dedi inofolic combi verdi birde hikayem de 2 kimyalsal oldu gibi o yüzden yapılan testlerde kan pıhtılaşma problemi çıktı o yüzden de kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım kuzim artık hayırlısı
Malesef kuzum her zaman akıllılar da o var rabbim hayırlısını versinInsallah. Hayırlısı olsun benimde 1 kimyasal gebelik gecmisim var aslinda stres yapmayo bıraktığımız an oluyor da iste elde degil stres yapmamak
AminnnMalesef kuzum her zaman akıllılar da o var rabbim hayırlısını versin
Selam, bana doktor sabah 2 akşam 2 olarak önerdi canım ama üzerinde yazılan günde 1 tane aç karnına istersen üzerinde yazan kullanım önerisine göre kullanKızlar selam bana da yardımcı olur musunuz? Bende inofolic combiye başlicam bugün ama doktor tavsiyesiyle değil nasıl kullanmalıyım bide deneyip sonuç alan çok var diyorlar çok muallakta kaldım
Merhaba bende femara ve inofolic kullanıyorum evde ovilasyon ile takip ediyorum size yumurta tetikleyici başka bir ilaç verdimiCanım merhaba, bende inofolic combi kullanıyorum 2. Aya döndüm problemin neydi pko muydu bende ovulasyon yapıyorum hemde inofolic combi kullanıyorum bakalım hayırlısı nasıl süreçti çok sordum ama anlatır mısın heyecan yaptım şimdi
Yok canım vermedi benim 2 tane kimyalsal hikayem var o yüzden inofolic combi verdi birde benim analizler de kan pıhtılaşma sorunu çıktı onun içinde kan sulandırıcı kullanıyorum öyle başka da birşey kullanmıyorumMerhaba bende femara ve inofolic kullanıyorum evde ovilasyon ile takip ediyorum size yumurta tetikleyici başka bir ilaç verdimi
Hadi hayırlısı inşallah en geç 2 ay içinde güzel haberler alalimYok canım vermedi benim 2 tane kimyalsal hikayem var o yüzden inofolic combi verdi birde benim analizler de kan pıhtılaşma sorunu çıktı onun içinde kan sulandırıcı kullanıyorum öyle başka da birşey kullanmıyorumçakşır duymuştum bu ay ilk kez onu kullandım bakalım
İnşallah canım inofolic ile çok olumlu sonuç alan arkadaşlar var artık bilmiyorum bize de nasip olur mu o duyguyu tatmak ama insanın içinde hep bir umut oluyor ya, umutsuz da yaşanmaz zaten ben bundan yanayım Rabbim olamayan bu yolda uğraş veren herkeze nasip etsinHadi hayırlısı inşallah en geç 2 ay içinde güzel haberler alalim❣
Amin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasin ben de çok umutluyum umutsuzluğa kapilmak yokİnşallah canım inofolic ile çok olumlu sonuç alan arkadaşlar var artık bilmiyorum bize de nasip olur mu o duyguyu tatmak ama insanın içinde hep bir umut oluyor ya, umutsuz da yaşanmaz zaten ben bundan yanayım Rabbim olamayan bu yolda uğraş veren herkeze nasip etsin
Amin inşallah kuzum Allah'ın izni ile inşallah olacak bir gün kün fe yekün o isterse neler olmazsa inşallahAmin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasin ben de çok umutluyum umutsuzluğa kapilmak yok
A.selam ben kapsül kullandım son 4 günlük doz kaldı ama içimde tuhaf bi his var hamile gibi hissediyorum kendimi yada artık sıyırdım da diyebilirim :)) siz sonuç aldınız mı pekiSelam, bana doktor sabah 2 akşam 2 olarak önerdi canım ama üzerinde yazılan günde 1 tane aç karnına istersen üzerinde yazan kullanım önerisine göre kullan
Selam, benim 11 Eylülde ilaç bitti canim o hafta ovilasyon testinde koyu cizgi yakaladim gebelik testi icin 4-5 günüm daha var ama kendimde herhangi bir değişiklik hissetmiyorA.selam ben kapsül kullandım son 4 günlük doz kaldı ama içimde tuhaf bi his var hamile gibi hissediyorum kendimi yada artık sıyırdım da diyebilirim :)) siz sonuç aldınız mı peki
Aminnnn inşallahSelam, benim 11 Eylülde ilaç bitti canim o hafta ovilasyon testinde koyu cizgi yakaladim gebelik testi icin 4-5 günüm daha var ama kendimde herhangi bir değişiklik hissetmiyorReglinize kaç gün var insallah bebiş vardir
Canım benim adetlerim çok düzensiz Polikistik over var bende o yüzden regli düzenim yok bazen 35-40 günde oluyorum bazen 1 ay olmuyorumAminnnn inşallah8 gün var adetime benim her ay adete 14 gün kala aşırı göğüs ağrılarım olurdu ama bu ay 8 gün var ve göğüslerimde hiç hassasiyet yok takip ediyorum belirtileri ama yine de emin değilim tabiki inşallah vardır bi gebelik geçirdim bebeğimi kaybetmiştim o zaman da göğüslerim aynı böyleydi şimdi de o yüzden heycanlıyım biraz bu hissi tanıyorum inşallah sende hamilesindir senin kaç gün var
birCanım benim adetlerim çok düzensiz Polikistik over var bende o yüzden regli düzenim yok bazen 35-40 günde oluyorum bazen 1 ay olmuyorum35 günden hesaplarsam 17 gün var daha sanki bu ay bebiş olmadı gibi hissediyorum ama inşallah yaanılıyorumdur. Umarım sen hamişsindir allah sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin senden güzel haber bekliyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?