- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Ne kadar sürede çıktı test sonucunu canım?? Bende çok merak ediyorum var mı yok mu. Bi arkadaşımda bebeğini kaybedip pıhtılaşması olduğunu öğrenmişti. Ona doktoru gebe kalmadan öncesinden iğne kullanması gerektiğini söylemişti. Sizin doktorunuz ne söyledi? Pıhtılaşmanızın derecesi neymiş??EVET 8 haftalıkken kalp atışı durdu
Yok mu bilgi verebilecek kimse?Merhaba
Bana da kistim olmasi nedeni ile dokfof bu ilacu tavsiye etti. Kasikta sanci,siskinlik.gibi yan etkilerlekarsilasanlar oldu mu
Mehb inofolic burda duydum ben de bisi sormak istiyorum yasi gec olupta kullanip hamile kalan var mi malum yas ilerleyince yumurtlama azaliyo ve menopoz baslangici oluyor.Acaba bu ilacin faydasi olur mu diye merak ettim.ileri yaslarda kullanip olumlu sonuc alan var miValla bende ilk kez bu ay kullandim adetin son gunu basladim.doktorum bi sorun olmayacagini kullanabilirsin dedi
Mrhb incirin ileri yaslarda da etkisi olabilir mi acaba hic oyle kullanip hamile kalan oldu muMerhaba hanımlar bende bi kutu aldım kullanmak için 7 8 senedir evliyim ama bebek nasip olmamıştı tam bu ay kullanım diyirdum bi arkadaşım incir ye onun yerine her gün 3 tane kuru deyince bide ordan nasibimi arayın dedim ve yediğim ilk ay hamile haldun şok oldum tabi .ama 4. Haftada kanama ile düşük oldu ilk gebelik . Düşük sonrası kanama devam ederken incire devam ettin bırakmadım 46 gün sonra yaklaşık yine gebe kaldım 12 . Haftada ikiz olduğunu öğrendik bizim için mucizenin son demleri oldu tabi ama 13 haftaya girerken kalpleri durmuş yavrularımın nasip değilmiş dedim .1 sene aradan sonra yine incir temeliyim belki dedim ve 2 ay önce başladım hergun 3 tane bu ay öğrendim ki hamileyim çok şükür Allah a ama bebeklerinin tutuklanmasının sebebi 4 faktör taşımam mis sanırım şimdi her gün iğne vurgluyorum inşallah Allah bu sefer evladını bize bağışlar. Dileğim isteyen tüm kadınlara nasip etsin inşallah.... size nacizane tavsiyem şifayı birde incirde arayın . Inşallah sizede şifa olur
Inofolik mi canm .adetle baslanr zatn.yumurta dha kaliteli olsun ve zamannda catlasin dye .Kızlar bi sorum olacak ben şuan adetim ve ilacı bugün kullanmaya başladım sorun olurmu ki adetliyken
Ben kulandm dha akintili olyrdm yum doneminde bide dha erken buyutyr sanrm ymurtayi .ben erken adet olyrdmMehb inofolic burda duydum ben de bisi sormak istiyorum yasi gec olupta kullanip hamile kalan var mi malum yas ilerleyince yumurtlama azaliyo ve menopoz baslangici oluyor.Acaba bu ilacin faydasi olur mu diye merak ettim.ileri yaslarda kullanip olumlu sonuc alan var mi
Devam ediyor musunuz kullanmaya ya da hic gebelik olusturdu mu doktorunuz mu verdi kendiniz mi aldiniz cok sordum sanirimBen kulandm dha akintili olyrdm yum doneminde bide dha erken buyutyr sanrm ymurtayi .ben erken adet olyrdm
Hayr kndim karar verdm 2 adet donmin15 er gun kullndm ama benm yurmtalamri cok erkn buyttu icn biraktm. Tup bebk tedavisi gorecgm bazilari erkn buyuyr bazilari kuck kałyrms . Ztn infolik yurmtlmada sikntisi olan hanimlar kullnryms.adet doneminj duzenlisi kulanmyadabilrsznDevam ediyor musunuz kullanmaya ya da hic gebelik olusturdu mu doktorunuz mu verdi kendiniz mi aldiniz cok sordum sanirim
Yok daha iyi sonuc alirsin yumurtlamaya yardimci bi ilC cnkiKızlar bi sorum olacak ben şuan adetim ve ilacı bugün kullanmaya başladım sorun olurmu ki adetliyken
Anladim bende kendim alicaktim doktorum yok tabi nasil bir etki yapar bilmiyorum bende yumurta rezevri az onun icin istemistim ama sanirim bir doktora sormak gerekiyor Cvp icin tsk ederimHayr kndim karar verdm 2 adet donmin15 er gun kullndm ama benm yurmtalamri cok erkn buyttu icn biraktm. Tup bebk tedavisi gorecgm bazilari erkn buyuyr bazilari kuck kałyrms . Ztn infolik yurmtlmada sikntisi olan hanimlar kullnryms.adet doneminj duzenlisi kulanmyadabilrszn
Rezevi articagini sanmyrm yumrtlamaya yardmci. Sen ari sutu polen kullan istrsen canmAnladim bende kendim alicaktim doktorum yok tabi nasil bir etki yapar bilmiyorum bende yumurta rezevri az onun icin istemistim ama sanirim bir doktora sormak gerekiyor Cvp icin tsk ederim
Tmm ari stu bal polen alcam tskler cvp icinRezevi articagini sanmyrm yumrtlamaya yardmci. Sen ari sutu polen kullan istrsen canm
İnşallah öyle olur canımYok daha iyi sonuc alirsin yumurtlamaya yardimci bi ilC cnki
Merhaba konuyu açalı epey zaman olmuş ama size bişey sormak istiyorum bende yaklaşık 3 haftadır inofolic kullanıyorum aynı şekilde benimde iştahımı çok açtı hatta 2 kilo aldım sizde ne kadar sürede etki etti şe yaradı mı iştah açmasıda normal mi?wallaha arkadaşlar iştah açtı bende de ama folic asitten ariç olarak bu ilaç gerçekten kullananlarda işe yaramış. ben çok umutluyum bana da yarayacak inşallah. herkese de tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?