inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Merhabalar bende 40 gundur kullaniyorum ve pcos um, istah olarak cok cok bi etkisini goremedim. İnofolic ( pembe kutu ,kapsul) ile hamile kalan var mi? Guncelllll

konunun üzerinden epey geçmiş ama birşey sormak istiyorum saşe olanını günde sabah 2 akşam 2 şeklinde içilmiş hep ancak bir pakette 200 mg folik asit var günde toplam 800 mg folik asit alımı olmuş oluyor bunun bir zararı yokmu ben bugün başladım saşe kullanmaya. hapını sabah bir akşam 1 içiyordum şase neden günde 4 tane bilgisi olan var mı

Ben de aldım canım internetten 79 tl ye aldım aklında olsun ordan alabilirsin
Kıbrısa göndermesi kargo ücreti 90 TL canım, ozmn da 169 TL ye gelir. Ben bulduğuma şükrettim, bulmak için 4 eczane gezdim
Yani inan bu topiği baştan sona okudum güzel sonuç alanlar var, neden bunlardan biride biz olmayalım ki

Anladım ben TÜRKİYE desin sandım canım evet kesinlikle öyle benim bi akrabamda bunu kullandı kaldı hatta adeti azaldı diye strese vs girmişti sonra bununla kaldı şükür inşallah bize de nasip olur

Anladım ben TÜRKİYE desin sandım canım evet kesinlikle öyle benim bi akrabamda bunu kullandı kaldı hatta adeti azaldı diye strese vs girmişti sonra bununla kaldı şükür inşallah bize de nasip olur
Benimde bu ay adetim varla yok arasında geldi hala kahverengi akıntı devam ediyor. Bende stresteyim ilk şaseyi bugün kullandım mide bulantısı yaptı ama kullanmaya devam edecem,Allahım bizlerede nasip etsin inşallah

Benimde bu ay adetim varla yok arasında geldi hala kahverengi akıntı devam ediyor. Bende stresteyim ilk şaseyi bugün kullandım mide bulantısı yaptı ama kullanmaya devam edecem,Allahım bizlerede nasip etsin inşallah
İnşallah şifa bulursun canım hadi bakalım hayırlısı ile mide bulantısınu düşünmemeye çalış inşallah sağlık getirsin bebiş getirsin

Mrb kızlar. Benim de bir sorum olacak. Inofolic ve klomen verdi doktor. Bugün adet oldum. Inofolic dün kullanmaya başladım. 1 aylık zaten. Bunu 1 ay kullanıp sonraki ay mi klomen kullanmalıyım.

Kızlar selam bana da yardımcı olur musunuz? Bende inofolic combiye başlicam bugün ama doktor tavsiyesiyle değil nasıl kullanmalıyım bide deneyip sonuç alan çok var diyorlar çok muallakta kaldım

Kızlar selam bana da yardımcı olur musunuz? Bende inofolic combiye başlicam bugün ama doktor tavsiyesiyle değil nasıl kullanmalıyım bide deneyip sonuç alan çok var diyorlar çok muallakta kaldım
Bana doktorum gunde 1 kere demisti. Kahvalti sonrasi içiyordum ilk kullandim hatta kutuda 20 tane hap var ben 19.hapta gebe olduğumu öğrendim insallah seninde hemen olur

Bana doktorum gunde 1 kere demisti. Kahvalti sonrasi içiyordum ilk kullandim hatta kutuda 20 tane hap var ben 19.hapta gebe olduğumu öğrendim insallah seninde hemen olur
Yaaa çok teşekkür ederim yorumunu benimle paylaştığın için ben bi gebelik geçirdim yaklaşık bir buçuk sene olcak nerdeyse korunmuyoruz ama bi türlü gebe kalamadım son çare bunu kullanmaya karar verdim doktoruma da sormadım artık hastanelere gitmekten sıkıldım her ay bi umut beklemekten de yoruldum sana merhem olan bu haplar bana da merhem olur inşallah bununla beraber başka bişey kullandın mı bi de özel olmazsa bişey sormak istiyorum kaç gün arayla ilişki oldu

Ben ovulasyon tesi ile takip ettim yumurtlama ve catlama gününü degerlendirdim 2gün.. ve yumurtlama görünceye kadar yumurtlama masajı yaptim.ovulasyon testinde yumurtlama görünce masaji biraktim.baska hic birsey yapmadım

Ben ovulasyon tesi ile takip ettim yumurtlama ve catlama gününü degerlendirdim 2gün.. ve yumurtlama görünceye kadar yumurtlama masajı yaptim.ovulasyon testinde yumurtlama görünce masaji biraktim.baska hic birsey yapmadım
Anladım umarım bu ay bende hayırlı haberler alırım tekrar teşekkür ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Anladım umarım bu ay bende hayırlı haberler alırım tekrar teşekkür ederim Allah sağ salim kucağına
bu arada bugün reglmin ilk günü başladım ben inofolic combiye sorun olmaz dimi

Canım merhaba, bende inofolic combi kullanıyorum 2. Aya döndüm problemin neydi pko muydu bende ovulasyon yapıyorum hemde inofolic combi kullanıyorum bakalım hayırlısı nasıl süreçti çok sordum ama anlatır mısın heyecan yaptım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…