Benim ananne den geçmiş anneme bu arada avtar ve yazıların çok hoşuma gitti
Bana da doktorum aynen faa anne karnında olduğunu söylemişti bu pkonun aminnsagol canım ırsı bı hastalıkmıs bu anne karnında oluyormus dogustanmıs pko oyle dıyorlar genelde ama dogrumu bılmıyorum allah hepımıze anne olmayı nasıp etsın ınsallahhh amınnnnn
Benzemez inşallah canım Rabbim fazla bekletmez inşallah genetik olduğu çok açıkBenim babaannemde babamda anaannemde diyabet var maalesef . annemde pkoluydu beni doğurduktan sonra 18 yil çocuğu olmadi sonra da ikiz kardeşlerim oldu... Kaderim annemin kine benzesin istemiyorum.....
Bana da doktorum aynen faa anne karnında olduğunu söylemişti bu pkonun aminn
Benzemez inşallah canım Rabbim fazla bekletmez inşallah genetik olduğu çok açık
canım bır kutuyu bıtırmıssın ya gunde kactane ıcıyorsun gunde 4 tanesı 4 kutu edıyo ben bır kutu aldım ssk karsılamadıgı ıcın bır kutu alabıldım ama dıyorum gunde ıkıtane ıcsem tam yumurtlama donemıne kadar yetıyor oylemeı yapsam gunde bıtanemı ıcsem kararsız kaldıminofolic polikist overde gerçekten işe yarıyor. İnofolic bir kutu bitirdim ikinciye başladım geçen hafta muayenede doktorum inanamadı yumurtalarıma..bence deneyin arkadaşlar
canım bır kutuyu bıtırmıssın ya gunde kactane ıcıyorsun gunde 4 tanesı 4 kutu edıyo ben bır kutu aldım ssk karsılamadıgı ıcın bır kutu alabıldım ama dıyorum gunde ıkıtane ıcsem tam yumurtlama donemıne kadar yetıyor oylemeı yapsam gunde bıtanemı ıcsem kararsız kaldım
canımın ıcı ben kullanıyorum agnucastonkızlar agnucaston kullanan varmı aranızda kendim alıp içsemmi
canımın ıcı ben kullanıyorum agnucaston
bugün aldım canım faydası ne biliyormusun canım
canım bunu doktorlarda yazıyormus bebek steyenlere hayıt suyunun hapı duzensızlıge hormon yukseklıgıne felan cok ıyı gelıyormus ben suyunu ıcıyordum ama hapını kullanmak daha rahat dıye aldım bu ay basladım[/QUOTE][minigmanigQUOTE=isyan123;33944305]bu nekiiii :44::44:
Haklısın canım ya hamilelik haberleri alsak ne güzel olur. Ben serophene+inofolic kullanıyorum. Bu ikinci ayım. Inşallah güzel haberler veririz birbirimize. Bu arada geçen hafta doktor progestan da ekledi.onuda kullanıyorum bakalım artık hayırlısı Allah'tan..Hanimlarrr hala yok mu guzel haber yaaa paylasin da umutlarimiz yesersinnnn... İnofolicle hamile kalan arkadaşlaryaninda bbaşka ilaç kullandi mi ?
haklısın canım ya hamilelik haberleri alsak ne güzel olur. Ben serophene+inofolic kullanıyorum. Bu ikinci ayım. ınşallah güzel haberler veririz birbirimize. Bu arada geçen hafta doktor progestan da ekledi.onuda kullanıyorum bakalım artık hayırlısı allah'tan..
merhaba hanımlar bende katılabilir miyim aranıza... bugün doktodan geliyorum inofolic verdi ..2 sabah 2 akşam içilecekmiş
ayrı ayrı hazırlıyosunuz demi sabah 2 bardak akşam 2 bardak aç karnına mı içiliyor.......
Hoşgeldin canım. Inofolic aç karnına içiliyor. Ama ben sabah 1 akşam 1 içiyorum. Genelde herkes seninki gibi içiyor günde 4 tane.ben geçen hafta başka doktora gittim inofolici arttıralım sabah 2 akşam 2 iç dedi. Birkaç gün öyle yaptım ama zor oldu. Normalde su içen biri değilimdir dozu arttırınca idrara sık çıkmaya başladım. Bende sabah 1 akşam 1 içiyorum artık. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız..
hoşbulduk canım..bana da 2 2 dedi .içmeye başlamadım daha soğan kürü yapmıştım dün bitti o.bi kaç gün geçsin de öle başlayacam..canımm 2 poşeti bir bardağa dökmeyecem demi ..2 su bardağı hazırlayacamn sabah akşam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?