inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Son düzenleme:
Kızlar Allah'ın izniyle hamileyimm. O kadar mutluyum ki anlatamam. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin.

İnşaallah bende hayırlısıyla bebeğimin kalp atışlarını duyarım ve sağlıkla kucağıma alırım. Inanın her şeyin bir vakti var. Rabbim tüm

isteyenlere nasip etsin. Dualarım sizlerle..

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin sen de demi pko vardı inofolic mi kullanıyordun ?

Kahverengi lekelenme oldu dr crinone jel ve depo primolut iğne verdi nelerden kaçınmam lazım ogün biraz yürümüştüm ondan mı oldu acaba
kızlar forumda yeniyim 7 aylık evliyim ve ileri derecede pco hastasıyım.Doktorum gonal-f iğne 37,5 doz ,glukofen 1000 mg ve inofolic günde 2 kere kullanmamı istedi.Pazartesi kontrolüm var işallah yumurtalarım büyümüştür.Buradaki herkes gibi okadar çok istiyorum ki bebiş sahibi olmayı.Allah'ım bian önce tüm isteyenlere nasip eder inşallahh..

ALLAH ım gönlüne göre versin..çook sevindim canımcım ALAH ım gönlünün muradını versiinn...

inşALALH dediğin gibi olur..bizerde çok istiyoruzz ALAH ım aratmadan hepimize nasip etsin.......

Okulum, Zuhal Turan ve GÜLCHAN hepinizden Allah razı olsun. Ben bu süresi kısaca anlatayım: 1.5 sene önce bir düşük yaşadım çok zor günlerdi. Rabbim bir daha yaşatmasın. 1 yıldır tekrar bebek istiyorduk fakat olmadı. Sonra doktora gittim ve inofolic+ serophene verdi. Ikisinide günde 2 şer tane kullandım ve ilk ay adet oldum. Sonra Dr aynı tedaviye devam dedi. 2. Ay bunların yanında yumurtlama gününe kadar her gün 2-3 tane kuru incir yedim. 15. Gün 18 mm lik tek yumurta oluşmuş Dr çatlatma iğnesi vurdu. 15 gün sonra adet sancısı çektim fakat adet olmayınca test yaptım ve pozitif. Rabbim sizlerede ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah.

Son düzenleme:
Bu arada bol bol dua ettim. Sürekli 'RABBI YESSIR VE LA TU ASSIR, RABBI TEMMİM BIL HAYR' ( Rabbim zorlaştırma, kolaylaştır. Hayırla tamamına erdir) duasını okudum. Lütfen sizlerde okuyun ve bol bol dua edin Rabbim ' OL' derse olur çünkü. Allah'ım herkesin gönlündekinin en hayırlısını kolaylıkla nasip etsin..hamile olanların,hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

Kahverengi lekelenme oldu dr crinone jel ve depo primolut iğne verdi nelerden kaçınmam lazım ogün biraz yürümüştüm ondan mı oldu acaba

Canım kahverengi lekelenme yerleşme kanamasıymış korkma bence ve dinlenmelisin. Açık pembe veya kırmızı olursa kanama o zaman riskliymiş. Dr arkadaşıma bu şekilde söylemiş. Bir de progestan vermiş arkadaşıma. Ben de şuan progestan kullanıyorum. Belim ve karnım ağrıdığı için korkuyorum. Rabb'im korusun bizi ve bebişlerimizi..

Amin canim benim Rabbim sana da bebisini bagislasin... Dualarinda bizede her zaman yer ver ... Bende kuru incir kuru yapayim diyorum umarim ise yarar...

Canım ben de bu duayı son zamanlarda çok okudum ve bir çok dua daha duaların hikmetine inanıyorum Rabbim mutlak bir gün karşılığını veriyor hamd olsun Allah sağlık versin tüm hamişlere ve bebeklerine Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu duyaı bugün ezberliyip okuycam hep dün doktora gittim kullandığım iğne ilaçlar yumurtalarımı büyütmemiş ))))): okadar ümitlenmiştim ki moralim çok bozuldu.Bir hafta daha gonal-f in dozunu arttırıp kullanıcam bakalm pazartesi sonuç ne çıkıcak.

Doğru diyorsun canım Rabbim o kadar büyük ki zamanı gelince duaların karşılığını veriyor. Binlerce hamd olsun dualarımız kabul oldu. İnşaallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Tüm isteyenlere de hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin Rabbim.

Canım Allah o kadar büyük ki "OL" derse olur. Sen de umudunu hiç kaybetme o bebişin Allah'ın izniyle bir gün sana gelecek. Bu duayı bol bol oku. Rabb'im herkesin gönlüne göre versin.

arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı sizlere. çocuk düşünüyoruz aile hekimi folbiol verdi fakat ilacım bitmek üzere yeni kutuda folbiol yerine inofolik almak istiyorum ama bende pco rahatsızlığı yok. yine de folik asit için inofolik kullanabilir miyim. yaşadığım yerde doktora gitmek biraz sıkıntı oyüzden size soruyorum. pco olmamasına rağmen bu ilacı kullanan var mı aranızda??

Pko rahatsızlığı olmayanlarda inofolic kullanabilir diye biliyorum. Bu başlığın ilk sayfalarını oku canım, bazı arkadaşlarda Pko olmadığı halde Dr vermiş. Şuan da bazıları hamile. Rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…