inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Evet canım ayrı ayrı 2 su bardağı sabah, 2 su bardağı akşam içiliyor. 1 poşet 1 su bardağına karıştırılıyor. Hadi bakalım inşaallah güzel haberler veririz birbirimize.

TEŞEKKÜR EDİYORUUMM..İNŞALALH güzel haberler veririz..........

Hanimlar iki poseti bir bardak suya bosalticaksinizzzz ... Sabah iki aksam iki dendiyse zaten paketlerin içinde azcik varrr

Hanimlarrr hala yok mu guzel haber yaaa paylasin da umutlarimiz yesersinnnn... İnofolicle hamile kalan arkadaşlaryaninda bbaşka ilaç kullandi mi ?
Gülcihancım umut olmak adına ben de yazmak istedim ben inofolic in 11. paketin yarısını bitirdiğimde gebe olduğumu öğrendim Allah ın izniyle eşimde sperm sayı hareketi azdı proxeed plus içti son iki ay iNcir kürü artı bir çok vitamin almaya bAşlamıştım onun öncesinde m eraslan gıda takviyeleri kullanmıştık hayıt suyu da kullandım ve elimden geldiğince organik mevsiminde beslendim hepsi birden işe yaradı belki bir arkadaş bile faydalansa mutlu olurum

Son düzenleme:

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşaallah

Son düzenleme:
Allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin canim. Benimde adetin 13 gün geçti bekliyorum ama adet olmuş gibi goguslerim ve belik çok agriyor. Bakalim umarim gerek kalmaz . bende hayit suyu ve incir kuru kullanmaya karar vermiştim ki adetin boyle gecikti bi umut bekliyorum. Dualarinizda bana da yer verin.
öyle miii..daha başlamadım zaten teşekkür ediyorummm ..
Rica ederim canim. Bende uçbucuk aydir kullaniypdum ayda 4 kutu oluyor. Doktoruna ikinci defa kontrole gidince ilgilenmediği için sogudum pek inancim da kalmadi o yüzden 4 kurumoöylece duruyor ne yapacagima karar veremedim :18:
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşaallah

Amin canim aminnnnn...

Canım dualarım hep evlat hasreti çekenler için sen de kavuşursun inşallah ben de de aynı belirtiler vardı sonu bebişli olsun inşallah

Canım dualarım hep evlat hasreti çekenler için sen de kavuşursun inşallah ben de de aynı belirtiler vardı sonu bebişli olsun inşallah
Amin canim Allah razi olsun sen hamile misin simdi canim ? Ne zaman hamile olduğunu öğrendim ?

Son düzenleme:
PKOS var demişlerdi 2.ayda inofolic kullanımıyla hamileyim:)))) maşallah sübhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…