teşekkür ederimmmo sadece folik asit değil canım. bence kullanma onu, zararı var mı bilmiyorum ama. ya folik plus kullan yada folbiol kullan. her kes bunları kullanıyor. hem inofolikte tam olarak kaç mg folik asit olduğu yazmıyor geliba. bilmiyorum tam da. günde 4 mg alman gerek folik asit. bebiş hayırlı olsun bu arada
benimde bat 19 nisan inşallah bu ay başladım inofolic'e hayırlısı bakalım günde 1 tane al dedi doktorum ben pko lu değilim..İnsallah iyi haberlerini alırıZ CANIM. BENimde tahminim 12 nisan yine bi gecikme olmassa .. hepimiz bekmeledeyiz.
benimde bat 19 nisan inşallah bu ay başladım inofolic'e hayırlısı bakalım günde 1 tane al dedi doktorum ben pko lu değilim..
inşallah güzel haberler alan bildirsin:)))İnsallah bu ay hepimiz guzel haberleri alırız...
Hiç bişi yok ne regl ne gebelik belirtisi.. bakalım.. sendede yok daha sanırımhaber verecek olan yok mu?
Benim yarın regl olmam gerekiyor bekliyorum ben de. çok tuhafım bu ara bi yanıyorum bi üşüyorum akıntım da çok fazla
hayırlısı olsun canım benim bat 19 inşallahHiç bişi yok ne regl ne gebelik belirtisi.. bakalım.. sendede yok daha sanırım
bende aynı ama belli olmaz psikolojikte olabilir ben bu ay bu ilaçla çok kafaya taktımBenim yarın regl olmam gerekiyor bekliyorum ben de. çok tuhafım bu ara bi yanıyorum bi üşüyorum akıntım da çok fazla
İnşallah canmhayırlısı olsun canım benim bat 19 inşallah
Tebrikler canım silikte olsa sayılıyor. Yarın kan testi yaptır bence....Bugün test yaptım çok silik 2. Çizgi çıktı belki yanılıyorum diye eşime gösterdim o da var dedi acaba hamile miyim
inşallah hayırlısı bakalım umutlandım biraz bendeBugün test yaptım çok silik 2. Çizgi çıktı belki yanılıyorum diye eşime gösterdim o da var dedi acaba hamile miyim
marka neydi canım ?Canım ben de bugün yaptım ben de de silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?