Bebe time diye bi markamarka neydi canım ?
İnş canımmmlabquic marka test kullandım. 4 tane 3 gündür hayalet çizgi çıkıyordu ve bu gün kan verdim 0.1 çıktı. ya bu testler bozuk yada olumsuz bir durum yaşıyorum. bir daha ki aya ne olur gel bebişim
hayırlısı olur inşallah adetin kaç gün geçti ?labquic marka test kullandım. 4 tane 3 gündür hayalet çizgi çıkıyordu ve bu gün kan verdim 0.1 çıktı. ya bu testler bozuk yada olumsuz bir durum yaşıyorum. bir daha ki aya ne olur gel bebişim
gebelik kesinleşti mi senin?Ben de bulantı falan yapmadı canım
Bilmiyorum henüz canım burda kan testi yapılmıyor biraz daha bekleyeceğim olumlu ya da olumsuz haber veririmgebelik kesinleşti mi senin?
HAYIRLI olsun canım. Bir doktora git kan testide yaptırDayanamadım İdrar testi yaptım yine ikinci çizgi daha da belirginleşmiş
Tebrik ederim canım. İnşallah saglıkla kucagına alırsın...Gebeliğimm kesinleşti arkadaşlar :)
bende yapmadı canım bulantı. diğer sorun içinde regl oldum çoktan canım. testler bozuktu muhtemelen.hayırlısı olur inşallah adetin kaç gün geçti ?
ya birde bir şey soracam bu ilaç mide bulantısı yapıyor mu? midem bi tuhaf
Sağol canım Allah razı olsun bidaha ki aya sen de hayırlı haberler alırsın inşallah
Sağol canım Allah razı olsun bidaha ki aya sen de hayırlı haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?