Arkadaslar bende pko var 4aydir deniyoruz olmuyor malesefdoktor inofolic verdi ama sabah 2poset aksam 2poset olmak üzere gunde 4poset ic dedi normalmi bu doz sizcee? Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebisler versin ins
İnşallah canım bende sen dedikten sonra başladım ertesi gün adet oldum :44:
hadı bakalım hayırlı haberlerını bekliyorum canım
inşallah canım inşallahh.Sen kaç yıllık evlisin?
daha 1 yıl olmadı canım bayadır ıstıyoduk bebişi
sen daha yeni sayılırmışsın canım allah kimseye aratmasın.Seninde sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.daha 1 yıl olmadı canım bayadır ıstıyoduk bebişi
bu ayda yumurtalıklar calısmıyo canım.inofolik + klomen kullandım yine olmadı...
sen daha yeni sayılırmışsın canım allah kimseye aratmasın.Seninde sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.
amin canım inş allah isteyen herkese sag salim versin
hadı bakalım hayırlı haberlerını bekliyorum canım
Bende inofolic ve klomeni kullandigim ilk ay hamile kaldim kizlar
hayırlı olsun canım allah kucağımıza almayı nasip etsin.benimle yakın sayılır hamileliğin
merhaba ben 35 yaşındayım, bu ay doktorumu değiştirdim, yeni doktorum inofolic verdi, sabah akşam suda eriterek içmem gerekiyormuş, aynı zamanda yumurta takibi yapıyor. İnşallah işe yarar, Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin
ewrem hamileyimmmmmmArkadaşlar uzun bir süreçten sonra hamile kalabilenlerdeyim.İnofolici bu ay kullanmaya başladım 3 kutu kullandım şükürler olsun hamileyim.
süppeeeerrrrrrr çok sevindimmmmm
Product Informationslm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
Kimse bana cevap vermeyecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?