inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

ya kaçıncı günündü bugün? bence de hiç idrar testleriyle uğraşma git bir kan ver. en kesini o olur yani. bu arada halen inofolic içiyor musun?

evet cnm iciyorum hala karar verdim simdi gidip kan testi yaptiricam 1 1. bucuk saat icinde sonuc cikar dediler aradim simdi hastaneyi bana boll boll dua ettt

evet cnm iciyorum hala karar verdim simdi gidip kan testi yaptiricam 1 1. bucuk saat icinde sonuc cikar dediler aradim simdi hastaneyi bana boll boll dua ettt
tüm dualarım seninle canım. inşallah sen de hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin. çokkk güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sen de inofolic sayesinde hamile kalanlardan olursun :)

inlsh cnm benm ilk defa kan veriyorum bunun icin cok heycanlandim kolum titredi resmen 1 bucuk saat snra internetten kontrol edicem ama vakit nasil gecicek hic bilmiyorummm ... gelirkende 1 cift eldiven aldim yenidogan eldiveni eger sonuc pozitif cikarsa aksama esime supriz yapicammm hediye vericemm ... guzel planlarim var ama hersey kismet

oyyyyy ne kadar duygulandım anlatamam sana. allah içinde bırakmasın inşallah sağlıklı bir bebeğe hamilesindir. kurban olduğum allah dualarını kabul etsin. inan ben de seninle birlikte heyecanla bekliyorum.

oyyyyy ne kadar duygulandım anlatamam sana. allah içinde bırakmasın inşallah sağlıklı bir bebeğe hamilesindir. kurban olduğum allah dualarını kabul etsin. inan ben de seninle birlikte heyecanla bekliyorum.

canim benm inlshh en kisa zamanda sende bende isteyen herkes bu guzel duyguyu tatsin ... cook tesekkur ederim canm destegin icin sonuc ne olursa olsun birbirimize destek olmaya devam edicezzz . inanirmisin suan hicbisey hissetmiyorum mal gibi bakiyorum saga sola .

şu anda değil zaten, hamile olduğunu anlayınca başlayacak sevincin inşallah.
dediğin gibi sonuç ne olursa olsun arkadaşız. ve yardımcı olmak için her daim buradayım. güzel dileklerin için de çok saol. umarım ben de sizlerden sonra hamile kalırım. bu topikteki tek hamile olmayan ben kaldım zaten. darısı bana inşallah

inslhh cnm benm moral bozmak yok hicbisey icin inafolic e inaniyorum ben bu ay olmasa bile bi dahaki ay kullanmaya devam edicem . butun dualarim seninle olucakkk arkadasim ... inanirmisin orda silik cizgi var mi yok mu diye ikilemde kalmak bile insani mutlu ediyo yani bikac gun once yaptigin testtte ilk gordugum an yerimde duramadim evin icinde 250 tur attim gittim erken gebelik testi aldim yaptim negatifti . sonra dusundum kisa sureligine bile olsa o cizgiyi gordugumu sanmak bile cok mutlu etmisti inlsh sende en kisa zmanda bu duyguyu tadicaksin

bende kan testi yaptirmaya gidiyorum bol sans dileyin bana

hayırlı haberler alırız inşallah her birinizden kızlar. değerim 2 günde fazla çıktı 415.25 şimdide niye bukadar arttı diye evham yaptım. Allahım ne olur bu defa yaşatmasın o sıkıntıları. mutluluk,korku,ümit bir buçuk yıldır sabır meyve verdi mi sonunda.

inlsh tatlim . yaaa sakin sacmalama her sey yolunda olmasi gerektigi gibi hormonlarin guzel calisyooo ondan boyle . sabrin sonu selamet canm benm buna inan

inlsh tatlim . yaaa sakin sacmalama her sey yolunda olmasi gerektigi gibi hormonlarin guzel calisyooo ondan boyle . sabrin sonu selamet canm benm buna inan
duaya devam edicem, inşallah hayırlısı olur. destek oldunuz gerçekten çok sağ olun kızlar. dualarım sizlerle olacak. inşallah keseyide görürüz ve kalp atışlarınıda duyarız.

duaya devam edicem, inşallah hayırlısı olur. destek oldunuz gerçekten çok sağ olun kızlar. dualarım sizlerle olacak. inşallah keseyide görürüz ve kalp atışlarınıda duyarız.

hepsi sirasi gelince olucak canim benm sonra bize yazicaksin kalp atislarini duydum soyle mutlu oldum boyle heycan yaptim diyee simdi ona odaklan negatif dusunceyi cikar kafandan

Allah duysun sesini inşallah. ben de bu ay hamile kalamasam bile devam edicem kullanmaya. daha önce benim de başımdan böyle bir şey geçtiği için anlıyorum ne demek istediğini. inşallah hayırlısıyla gerçek ve sağlıklı bebişlere seviniriz artık en kısa zamanda

bence kendini gerçekten boşuna üzüyorsun değerin çok güzel. 2-3 katı kadar artması çok normal lütfen stres yapma kendine

sanirim ben HAMILEYIM.... sonucum 55.60 iki gun sonra tekrar yaptiricam ayyyyy cok heycanliyim

gözün aydınnnnnnnnn
çok tebrik ederim canım arkadaşım. biliyordum böyle olacağını. hayırlı uğurlu olsun umarım çok daha güzel sonuçlar alırsın iki gün sonra

cok tesekkur ederim canim benim insh her sey yolunda gider. tum dualarim seninle bitananm en kisa zamanda sende mutlu haberi vericeksin

cok tesekkur ederim canim benim insh her sey yolunda gider. tum dualarim seninle bitananm en kisa zamanda sende mutlu haberi vericeksin
benim test yaptırmak için en azından bir haftaya daha ihtiyacım var. inşallah o zamana ben de sizler gibi güzel haberler veririm. o zamana kadar inofolic kullanmaya devam
sende herhangi bir belirti falan var mıydı?

canm beniim en buyuk belirtim 10 gundur suren bel agrisi oturup kalkrken cok zorlaniyodum ters hareket yaptim yada gecen ay isi birakmistim butun gun yatmaktan diye dusundum aklima hamilelik geliyodu ama cok baglamak istemedim .. 3 4 gun onecede goguslerim agirmaya basladi .. ara ara kasiklarima batma oluyodu o kadar .. bence en buyuk belirti iki gundur adet olcakmisim gibi karnim agriyodu cok hafif 2 dk suruyodu bugun kan verdikten sonra yine adet olcakmisim gibi karnima agri girdi sadece akinti geldi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…