inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

ben hala beklemedeyim bugun bekliyodum ama gelmedi demekk ki 1 hafta icinde gelmesi gerek ( tabi inlsh gelmez ) sende ne var ne yok tatlim ?
Ben inofolic icerek beklemeye devam ediyorum. Cok fazla sancim var sanki adet olacakmis gibi hissediyorum. Ama daha 17. Gunum ben de anlamiyorum bu sancilarin nedenini.

bende umutlu gibiyim degil gibiyim bende bilmiyrum artik ne dusundugumu . 7 aydir korunmuyoruz ama son 3 - 4 ayi bilinci sekilde deniyoruz ya siz ?

yok canım benim BAT a 5 gün kaldı. hafif adet sancım var sanki. inşallah gebelik olmuştur. ama olmadıysa bidahaki aya daha kontrollü ilerlicem. dr. a gidip klomen talebinde buluncam. vermez diye korkuyorum inşallah verir.

tatlimmmmm sende durumlar nsil gelen giden var mi?

tatlimmmmm sende durumlar nsil gelen giden var mi?
ben dün gebeliğimi öğrendim canım, öğrendiğim gibi kanama başladı. sevincim yarım kaldı. il dışındaydım birde, pıhtılaşma olduğu için coraspirin kullanıyordum ama 3 gündür kullanmamıştım. çünkü adet sancılarım başlamıştı ve kesin adet olucam diye bekliyordum kestim coraspirini. cumartesi sabah şiddetli meme ve meme ucu aĞRISIYLA uyandım. adete yakın meme hassasiyeti bu derece olmazdı. neyse hemen kan verdim bir özel hastanede 143.5 değerim. ama burada dr.lar 3.30 da ayrılıyormuş özelde bile ve dr. a görünemedim. ama dün nekadar kötü olduğumu bilemezsin canım çok çok üzgündüm. hem pıhtılaşma hem dış gebelik problemim vardı, 2 kayıp yaşamıştım ve 3. defa bu acıları yaşamaktan çok çok korktum. şimdi kahverengiye döndü kanama ama adte sancım devam ediyor az az. koraspirin ve progestan aldım dün hemen kullandım. yarın aynı hastaneye gidip inşallah değerim 2 katına çıkarsa ferahlıcam. dua ediyorum rabbim bu defa kaderimi güzel yazar inşallah.

Canim ilacinu birakmasaydin keske daha iyi olurdu. Ama hic uzme kendini allah izin verirse iyi olur insallah. Cok sevdim hamile olmana kurban oldugum allah hayirlisiyla tamamina erdirsin inşallah umarim butun korkularin yersiz cikar insallah yarin cok guzel sonuclar alirsin

amin canım amin, dediğin gibi inşallah her şey güzel çıkar yarına, Allah en hayırlı ve sağlıklı bebekleri hepimize nasip etsin. sizlerdende güzel haberler duyucaz inşallah. şuan düzenli kullanıyorum ilacımı bakalım yarında değerim 2 ye katlarsa iğne başlatır inşallah. arada adet sancım oluyor korkutuyor beni.

kafani ne kadar rahat tutarsan sansin o kada yukselir icini ferah tut tatlim

kafani ne kadar rahat tutarsan sansin o kada yukselir icini ferah tut tatlim
Allah razı olsun canım, haklısın aklımdan kötü şeyleri çıkarıp bebeğime odaklanmalıyım. rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin. Çok destek oldunuz gerçekten sağ olun. :)

Gerçekten moral cok onemli. Hic biseyi dusunmeyip bebeginin iyi olacagini dusunmelisin. Bu arada devamli dinlen sakin kendini yorma ve kan yapici seyler ye bol su ic bebegine oksijen gitsin. Cok sevdim gercekten senin adina darisi da bize olsun hayirlisiyla

nasılsın şimdi? kaçta gideceksin doktora? merak ediyoruz yiğenimizi

sen nasılsın? nasıl gidiyor?

vallaa canm karmakarisigim suan az once test yaptim sanki ikinci cizgi var gibi .(idrarimi sadece 1 saat tuttum ).. bundan bikac gun once cok dandik bi test yapmistim ondada sanki vardi ssonra gittim erken gebelik testi aldim hic bisey yoktu . suan diyorum acaba gormek istedigim icin mi goruyorum cok karmakarisigim . esim eczaci gelirken bana test getir dedim getirmicem daha zamani var ben biliyom yapmicaksin diyoo yarin sabah yapmak istiyorum tekrar yada kan testi mi yaptirsam diyorum bilmiyorum

çok sağ ol canım, söylediklerini yapıcam. Allah sizlerede en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı gebelikler. bu gün yine kan verdim donuç daha çıkmadı haber veririm sizlere
nasılsın şimdi? kaçta gideceksin doktora? merak ediyoruz yiğenimizi
inşallah yeğeniniz sağlıklıdır arkadaşım. gittim de sonuç bekliyorum

ya kaçıncı günündü bugün? bence de hiç idrar testleriyle uğraşma git bir kan ver. en kesini o olur yani. bu arada halen inofolic içiyor musun?

aminnnn biz de güzel haberler verelim burada inşallah :)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…