inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar kasımda ilk ay gbe kalıp 10 haftalıkken düşük yapmıştım, baya ara vermek durumunda kaldık...geçen ay çalışmalara basladık ancak dün kırmızıları gördüm ve moralim çok bozuldu. Çünkü eşimle farklı îllerde çalışıyoruz ve sadece yazları uzun süre birlikte olabiliyoruz, açıkçası bende hemen hamile kalmak istiyorum...inofolic i ne kadar ve ne zaman kullanmam gerekir? Hızlandın istiyorum süreç?

merhaba canım walla bildiğim kadarıyla şu kadar süre kullanmalısın diye bir şey yok bunda

Bence kullanmamalisiniz madem bi problem yok ozaman bekle derim kas yapalım derken göz çıkarmak istemezsin heralde git bi doktora görüş sonra kullan cnm

Merhaba bayanlar. Bende doktora bebek istiyorum diye gittiğimde ve bu konuda aceleci olduğumuz için bana Inofolic verdi günde 4 doz. Ictigim zaman ilacın etkilerini hissediyorum bel ve kasık ağrısı yapıyor. Yumurtlama zamanında çağırdı tekrar doktorum ve yumurtalarimin çok fazla olduğunu bundan sebeple buyuyemedijlerini söyledi sonra da ekledi günün geçerse test yap diye. Adetimin 2. Günü çağırdı beni klomen +inofolic tedavisi başlayacak. En son 26 haziran da adet oldum ve üzerinden 36 gün geçti hala adet olamadım. 2 gündür şiddetli bel ve kasık ağrım arada da batmalar oluyor kasigima. Sağlık ocağına idrar testi yaptırdım negatif çıktı kan verdim sonucu yarın ogleden sonra alicam. Yumurtalar ufak olduğu için hamilelige hiç ihtimal vermiyorum

Bende pko yok ama , insülin direnci var sanırım...oyüzden kullanmaya karar verdim bu açıklamaları okumak çok iyi oldu.

Günde 4 paket içersen tabi çok yumurtan olur ve büyüyemez. Allahtan kist yapmamış. Pko lu değilsen günde bir tane iç

Bak hamişmişsin işte hayırlı olsun :) ne kadar kullandın inofolic şase yi? Pko varmıydı sende?

Bak hamişmişsin işte hayırlı olsun :) ne kadar kullandın inofolic şase yi? Pko varmıydı sende?
Sağol canım darısı sana olsun inşallah :) inofolic 1 ay kullandım o ay hamile kalmadım bende pko yoktu sonra normal folic asite döndüm kpss stresiyle boğuşuyordum inofoloici filan bıraktım işe yaramayınca bebek için öteki ay tam çalışırız diyordum :) bebişim geldi çok şükür süpriz yaptı bana preseed kullandım sadece ve hamile kalmadan önce 2 günde 1 bebek asprini içtim bir ay önce adetim çok yoğun geldi ertesi ay bebiş ama bebek gelincede stres endişe bitmiyor kalp atışını duyacak mıyım sağlıklı olsun diye dualar . Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla versin bebişleri :)

Amin canım inşallah. Endişe etme bol bol dua et allah sağlık versin sana ve bebişine. Bende 1,5 kutu oldu inofolic. Benim de çok yoğun oldu adetim bu ay... büyük ihtimalle inofolic yumurta kalitesini ve sayısını arttırdığı için. Zaten yoğun adetin arkası bebişmiş. Presed jeli de kullanıp hamile kalan çok. Eylülde de bebiş olmasa bende kullanıcam. Bebe aspirinini neden kullandın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…