Ya bende şüpheye düştüm hala olmadım bugün belim ağrıyor gidiyorum wc ye yok bişey bebek yoksa ne olabilir ki bugün 34. güncanm bazen idrar testinde çıkmayabiliyor en garantilisi kan testi
canm hastaneye yada sağlık ocağına git bence kan tahlili yaptırYa bende şüpheye düştüm hala olmadım bugün belim ağrıyor gidiyorum wc ye yok bişey bebek yoksa ne olabilir ki bugün 34. gün
merhaba canım walla bildiğim kadarıyla şu kadar süre kullanmalısın diye bir şey yok bundaMerhaba arkadaşlar kasımda ilk ay gbe kalıp 10 haftalıkken düşük yapmıştım, baya ara vermek durumunda kaldık...geçen ay çalışmalara basladık ancak dün kırmızıları gördüm ve moralim çok bozuldu. Çünkü eşimle farklı îllerde çalışıyoruz ve sadece yazları uzun süre birlikte olabiliyoruz, açıkçası bende hemen hamile kalmak istiyorum...inofolic i ne kadar ve ne zaman kullanmam gerekir? Hızlandın istiyorum süreç?
Tatlım birde ben pco hastası değilşm ve adetlerim de düzenli sence kafama göre kullanmalımıyım?merhaba canım walla bildiğim kadarıyla şu kadar süre kullanmalısın diye bir şey yok bunda
Bende pko yok ama , insülin direnci var sanırım...oyüzden kullanmaya karar verdim bu açıklamaları okumak çok iyi oldu.Product Information
What is Inofolic?
Inofolic is a combination of myo-inositol and folic acid, which improves the metabolic and hormonal disorders, regulates menstrual cycles and improves fertility.
How does it work?
Myo-inositol is the fundamental constituent of cell membranes and is a component of compounds (second messengers) essential to the signaling of different molecules such as insulin.
Furthermore, it has been noted that the content of myo-inositol in follicular fluid (the fluid that surrounds the oocyte before ovulation) is critical for proper oocyte development. In fact, the presence of high levels of inositol in the follicular fluid is a marker of good oocyte quality.
Folic acid is essential for cell division and proliferation and its contribution is very important for women seeking pregnancy. Furthermore, it helps to reduce homocysteine levels that are elevated in some women, and are a marker of cardiovascular risk.
Daily supplementation with two bags of Inofolic has clinically shown to improve the metabolic and hormonal profile:
- Reduction of insulin resistance
- Improvement in glucose tolerance
- Decrease in hyperandrogenism
- Reduction of hirsutism and acne
Ürün Bilgileri
Inofolic nedir ?
Inofolic miyo- inositol ve metabolik ve hormonal bozukluklar artırır adet döngüsü düzenler ve doğurganlık geliştirir folik asit, bir kombinasyonudur .
......
..
Nasıl çalışır ?
Miyo -inositol , hücre zarlarının esas bir bileşenini oluşturur ve insülin gibi farklı moleküllerin sinyal için gerekli bileşiklerin (ikinci haberciler) bir bileşenidir.
Ayrıca, foliküler sıvısından ( yumurtlama önce oositi çevreleyen sıvı ) miyo -inositoliçeriğini doğru oosit gelişimi için kritik olduğuna dikkat edilmiştir. Aslında, foliküler sıvısında inositol yüksek seviyelerinin mevcudiyeti, iyi oosit kaliteli bir belirtecidir.
.
Folik asit hücre bölünmesi ve çoğalması için gereklidir ve katkısı gebelik isteyen kadınlar için çok önemlidir . Ayrıca, bazı kadınlarda yükseltilmiş homosistein seviyelerini azaltmak için yardımcı olur , ve kardiyovasküler risk bir göstergesi bulunmaktadır.
..
..
Inofolic iki çanta ile günlük takviyesi klinikmetabolik ve hormonal profil artırdığı gösterilmiştir :
.
.....- Insülin direncinin azaltılması
.....- Glukoz toleransı İyileştirme
.....- Hiperandrojenizm azalış
.....- Hirsutizm ve akne Azaltma
Günde 4 paket içersen tabi çok yumurtan olur ve büyüyemez. Allahtan kist yapmamış. Pko lu değilsen günde bir tane içMerhaba bayanlar. Bende doktora bebek istiyorum diye gittiğimde ve bu konuda aceleci olduğumuz için bana Inofolic verdi günde 4 doz. Ictigim zaman ilacın etkilerini hissediyorum bel ve kasık ağrısı yapıyor. Yumurtlama zamanında çağırdı tekrar doktorum ve yumurtalarimin çok fazla olduğunu bundan sebeple buyuyemedijlerini söyledi sonra da ekledi günün geçerse test yap diye. Adetimin 2. Günü çağırdı beni klomen +inofolic tedavisi başlayacak. En son 26 haziran da adet oldum ve üzerinden 36 gün geçti hala adet olamadım. 2 gündür şiddetli bel ve kasık ağrım arada da batmalar oluyor kasigima. Sağlık ocağına idrar testi yaptırdım negatif çıktı kan verdim sonucu yarın ogleden sonra alicam. Yumurtalar ufak olduğu için hamilelige hiç ihtimal vermiyorum
Bak hamişmişsin işte hayırlı olsun :) ne kadar kullandın inofolic şase yi? Pko varmıydı sende?Kızlar bende yazmıştım buraya inofolic kullandım bu ay ilk kez diye yaklaşık 1 haftadır kullanmıyorum 19 nda adet olmam lazımdı hala olmadım normalde 28 günde bir olur hiç gecikmezdi dün idrar testi yaptım öğlen negatif çıktı yine umutlarım tükendi . Bebek yoksa neden gecikmiş olabilir ki(
Sağol canım darısı sana olsun inşallah :) inofolic 1 ay kullandım o ay hamile kalmadım bende pko yoktu sonra normal folic asite döndüm kpss stresiyle boğuşuyordum inofoloici filan bıraktım işe yaramayınca bebek için öteki ay tam çalışırız diyordum :) bebişim geldi çok şükür süpriz yaptı bana preseed kullandım sadece ve hamile kalmadan önce 2 günde 1 bebek asprini içtim bir ay önce adetim çok yoğun geldi ertesi ay bebiş ama bebek gelincede stres endişe bitmiyor kalp atışını duyacak mıyım sağlıklı olsun diye dualar . Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla versin bebişleri :)Bak hamişmişsin işte hayırlı olsun :) ne kadar kullandın inofolic şase yi? Pko varmıydı sende?
Amin canım inşallah. Endişe etme bol bol dua et allah sağlık versin sana ve bebişine. Bende 1,5 kutu oldu inofolic. Benim de çok yoğun oldu adetim bu ay... büyük ihtimalle inofolic yumurta kalitesini ve sayısını arttırdığı için. Zaten yoğun adetin arkası bebişmiş. Presed jeli de kullanıp hamile kalan çok. Eylülde de bebiş olmasa bende kullanıcam. Bebe aspirinini neden kullandın?Sağol canım darısı sana olsun inşallah :) inofolic 1 ay kullandım o ay hamile kalmadım bende pko yoktu sonra normal folic asite döndüm kpss stresiyle boğuşuyordum inofoloici filan bıraktım işe yaramayınca bebek için öteki ay tam çalışırız diyordum :) bebişim geldi çok şükür süpriz yaptı bana preseed kullandım sadece ve hamile kalmadan önce 2 günde 1 bebek asprini içtim bir ay önce adetim çok yoğun geldi ertesi ay bebiş ama bebek gelincede stres endişe bitmiyor kalp atışını duyacak mıyım sağlıklı olsun diye dualar . Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla versin bebişleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?