doktordan sonra haber ver canım bize de?
mrb canm bu ay bende inofolic kullanmaya başladm ama doktor bana günde 1 defa kullanmamı söyledi.Herkes 2 defa kullanıyor acaba bende 2 tane kullansam bişey olurmu ? Çok sabırsızlanıyorum arkadaşlar yardm edin.Şimdi geldim dr.dan yumurtam oluşmuş tekrar haftasonu çatlar dedi.. inofolic istedim çok istiyorsan kullan dedi. Sabah 1 akşam 1 olarak kullanıcam..
Canim herkes sabah 2 aksam 2 kullaniyir bana dr.m sabah 1 aksam 1 verdi..mrb canm bu ay bende inofolic kullanmaya başladm ama doktor bana günde 1 defa kullanmamı söyledi.Herkes 2 defa kullanıyor acaba bende 2 tane kullansam bişey olurmu ? Çok sabırsızlanıyorum arkadaşlar yardm edin.
yok canm ben 28 günde bir oluyorumCanim herkes sabah 2 aksam 2 kullaniyir bana dr.m sabah 1 aksam 1 verdi..
sende pko varmi?
bende pko yok ama yine de doktorum sabah 2 akşam 2 içeceksin aç karnına dedi.Canim herkes sabah 2 aksam 2 kullaniyir bana dr.m sabah 1 aksam 1 verdi..
sende pko varmi?
yok canm ben 28 günde bir oluyorum
bende pko yok ama yine de doktorum sabah 2 akşam 2 içeceksin aç karnına dedi.
Ohh ne güzel maşallahh.. İnşallah tez zamanda Allah gönlüne verir.. Nekadardır korunmuyorsun ?
Ya bende pko var ama ileri düzeyde değilmiş hoş tahlil yapmadı ama..
Bende mi 2 2 içsem acaba ?
Sen ne kadardır istiyorsun ?
ben 8 aylık evliyim canım ve hiç korunmadık.
darısı hayırlısıyla bize olsun canım. kasmamaya çalışıyorum şimdi kendimi rahat olup düşünmemeye çalışıyorumBen de evlendiğimde hiç korunmamıştım 7. ay da oldu oğluşum..
Ohh ne güzel maşallahh.. İnşallah tez zamanda Allah gönlüne verir.. Nekadardır korunmuyorsun ?
canm 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz bana günde 1 defa verdi sabah 1 akşam 1 içsem bi sorun olur mu acaba
canm ya ne kadar kasmamaya çalışsakta illaki düşünüyoruz.Bide yeni evlenmiş hemen hamile kalmış birini duyunca ister istemez cann sıkılıyor.darısı hayırlısıyla bize olsun canım. kasmamaya çalışıyorum şimdi kendimi rahat olup düşünmemeye çalışıyorum
biliyorum canım ama ben neredeyse iki aydır kullanıyorum bu ilacı. ilaçla falan alakası yok bence ya olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor. tabi stresin de çok önemli rolü var. rahat olmaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum orası tartışılırGgünde sadece 1 tane içip hamile kalanı da okudum.. O yüzden stres yapma bence faydasını göreceksinn.
günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben bir iki gündür inofolic içmeyi de bıraktım. aslında içmek istiyorumm ama bir yandan içim diyor ki boşver
Selam canım.. Bugün 1 hafta oldu ilaca başlayalı sabah akşam bir tane içiyorum.. Dün akşamda ovulayon testimde 2 koyuyu yakaladım bi kaç saat sonrada akıntım başladı zaten.. Değerlendirdik bakalım BAT 07.07 olarak gözüküyor..
kullanmaya devam et canım umarım faydasını görürsün ve lütfen stres yapma. bak çok şükür bir çocuğun var. kurban olduğum allah hayırlısıyla ikincisini de verir inşallah
canm bazen idrar testinde çıkmayabiliyor en garantilisi kan testiKızlar bende yazmıştım buraya inofolic kullandım bu ay ilk kez diye yaklaşık 1 haftadır kullanmıyorum 19 nda adet olmam lazımdı hala olmadım normalde 28 günde bir olur hiç gecikmezdi dün idrar testi yaptım öğlen negatif çıktı yine umutlarım tükendi . Bebek yoksa neden gecikmiş olabilir ki(
inşallah canım ama ben bu ay hiç tedavi olmadım. kaç gündür inofolic de içmedim. sanmıyorum yani zaten bu ay tedavi de olmadığım için bebeği çok düşünmemeye çalışıyorumUmarımm.. Stres yapmamak elimde olsa keşke
Çok şükür Allahıma tabi ki.. İlk ay daha denememizde ama bakalım kısmet artık..
İnşallah bu ay güzel haberler verirsin sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?