inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

:) NASIL DEĞİŞİK ETKİLER YAPTI CANIM ECZANEDE YOK MUŞ GETİRTECEK İNŞ. 9 GUN SONRA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ
Yumurtlamadan beri akıntım devam ediyor ovulasyon zamanı pembe akıntım oldu (kaliteli yumurta işaretiymiş ) canım dün 21. gündü tıpkı yumurtlar gibi ağrım oldu tekrar korktum hatta yeni mi yumurtluyorum diye çünkü birgün önce çalışma olmamıştı akşam ne olur ne olmaz yine çalıştık ama çatladıktan sonra tutma ihtimali çok az oluyormuş 15. günden beri ovulasyon belirtilerim var ki hep 15. gün yumurtlarım bugünde akıntım ve sancım devam ediyor hayırlısı inşallah bebek yerleşiyordur :)

benim de yani neredeyse adet oluyorum diyecem o kadar sancım var. ya ben idrar testi yaptırmicam direk kanda baktırıcam zaten. uğraşamam idrarla
Benimde sancım çok fazla adet oluyormuş gibi daha adete 8 gün var ama ben 4 5 gün kala yaparım test :) kendimi biliyorum dayanamam varsa çıkar zaten diye ama çıkmasada bu ay adet olana kadar umutla beklerim

butun anne adaylari gunaydin nerelerdesin tatlim sen bat a ne kadar kaldi heycanla bekliyorum
ben heepppp burdayım canım yaaa :) asıl sen yoksun ortada :)
walla bugün 24. gün benim bat belirsiz normalde ama hastalanmadan yaklaşık 14 gün önce falan yumurtluyorsa insan bata 4 gün aldı demektir. biz de aşırı heyecanla bekliyoruz umarım ben de hamileyimdir yaaa hayırlısıyla .
güzel hamişler dua edin bana devamlı

Hanımlar bana da yardımcı olurmusunuz ?
Bende pko var.. Ve ikinci çocuğu istiyorum.. Bu ay büyük ihtimal adet olacağım sizce adet olur olmaz dr. sormadan başlasam mı ? Yani illa dr. kontrolü altında mı kullanmak gerekiyor ?

merhaba, ben de burada okumuştum ama sonra doktoruma danışıp başladım kullanmaya. hem adeti falan da beklemeden kullanmıştım. ben sana da doktorunla görüşüp öyle kullanmanı tavsiye ederim.

merhaba, ben de burada okumuştum ama sonra doktoruma danışıp başladım kullanmaya. hem adeti falan da beklemeden kullanmıştım. ben sana da doktorunla görüşüp öyle kullanmanı tavsiye ederim.

Ya ben dr. sordum gerek yok dedi.. Daha ilk ayın dedi normal folikasit verdi.. Ya onlar için hemen olması veya olmaması değişmediği için fark etmiyor.. Bekle diyorlar.. Yarın randevum var yine soracağım olmadı kendim başlarım..

doktordan sonra haber ver canım bize de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…