PKO.LUYUM CANIM BEN PROBLEMLE UĞRAŞIYORUM PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ VAR ONUNLA İLGİLİDE İLAÇ KULLANIYORUM 1 YILDIR ALAMADIM MELEĞİMİ KUCAĞIMAHerhangi bir rahatsızlık var mi canım sende. Pko falan mesela. Inşallah bu ay işe yarar inofolic. Kullan da, durumunu bildir bize burdan olur mu?
kızla selam.bu ınofolıc şase pkoya baya etkı saglıyormu?bende pkoyum.çok sayıda mınık kıstlerım war.etkısını goren var mı bana sölesın lutfen...nezaman ıcmeye baslanıyor bu??
Pkolu olanlarda kullaniliyormus ozellikle zaten canim. Benim doktorum herhangi bir tarih dikkate almadan yazdi inofolici. Bir problemin yok, bir de toz kullanmaya basla bakalim dedi. Oylelikle basladim ben de. Bilseydim daha erken baslardim.
Cnm pkolumyydn sen birde hayrlı olsn rabbim sağlıklı kucağına almayı nasıp etsn darısı bizlere inşArkadaslar cok sükür hamileyim inofolic kullandım bir bucuk ay o vedile oldu sanırım rabbim isteyen herkese nasip etsin 9 aydır istiyodum dün gece ögrendim hamileliğimi
Pko yoktu cnm ama doktor bebek istiyrm diye vermişti rabbim isteyen herkese nasip etsin bende keseyi görüp kalp atısnı duyaym inş cnmCnm pkolumyydn sen birde hayrlı olsn rabbim sağlıklı kucağına almayı nasıp etsn darısı bizlere inş
Arkadaslar cok sükür hamileyim inofolic kullandım bir bucuk ay o vedile oldu sanırım rabbim isteyen herkese nasip etsin 9 aydır istiyodum dün gece ögrendim hamileliğimi
Allah razı olsun cnm ben bir bucuk ay kullandm ilk aldgmda adetim bitmişti öyle basladm ama aralık ayında ful kullandm zaten adetin üçüncü günü yumurtalar gelismeye baslıyomus aralık ayında hamile kaldm 9 aydır istiydm kasım ayında doktora gitmiştm inofoliği verdi rabbim isteyen herkese nasip etsin inş skıntısız bi gebelik olurtebrıkler cnm.nekadar ıctın ınofolıgı cnm suresı nedır?
Allah razı olsun cnm ben bir bucuk ay kullandm ilk aldgmda adetim bitmişti öyle basladm ama aralık ayında ful kullandm zaten adetin üçüncü günü yumurtalar gelismeye baslıyomus aralık ayında hamile kaldm 9 aydır istiydm kasım ayında doktora gitmiştm inofoliği verdi rabbim isteyen herkese nasip etsin inş skıntısız bi gebelik olur
Allah razı olsun cnm darısı herkese nasip olsun ama ben bu ilacı kullanınca cok ümitliydim hiç ümidimi kesmedim doktor cok hafif yumurtalıklarda tembellik var dedi inofolic combi verdi kapsül olandan 3 ay kullan hamile kalmazsan gel demişti ama ben cok inanarak ve düzenli kullandım cnm rabbim kimseye aratmasınIns cnm saglikla alirsin kucagina.ne icin kullanmistin inofoligi sen?pko falanmi wardi?inofolic combimi kullandin birde cnm?bizde isteyeli bi sene olucak
Allah razı olsun cnm darısı herkese nasip olsun ama ben bu ilacı kullanınca cok ümitliydim hiç ümidimi kesmedim doktor cok hafif yumurtalıklarda tembellik var dedi inofolic combi verdi kapsül olandan 3 ay kullan hamile kalmazsan gel demişti ama ben cok inanarak ve düzenli kullandım cnm rabbim kimseye aratmasın
Canımmmm ederim tabi dua inş rabbim gönlüne göre verir bu ilaç pko lulara iyi geliyo diye biliyorm umarım sanads iyi gelir ümidini kesme kuzum rabbim evlat hasretiyle imtihan etmesin hayırlı evlatlar nasip etsinAmin cnm bizlerede dua et nolur.bende de pko war yumurtlama sorunu
Canımmmm ederim tabi dua inş rabbim gönlüne göre verir bu ilaç pko lulara iyi geliyo diye biliyorm umarım sanads iyi gelir ümidini kesme kuzum rabbim evlat hasretiyle imtihan etmesin hayırlı evlatlar nasip etsin
Yani canm hayırlısı olsun tabiki ne kadarlık evlisinAmin cnm benim amin.sabirla bekliyorum Rabbimden umudumu keser miyim hic.o herseyi en iyi bilendir
Yani canm hayırlısı olsun tabiki ne kadarlık evlisin
Anladm cnm hayırlısı olsun rabbim verir inş bende cuma günü keseyi gmrdüm 2 hafta sonra kalp atısları için gidecem allahın izniyle umarm bi skıntı olmaz ama inş inofolic sanada vesile olur cnm3 bucuk yıl oldu cnm.1 senedır ıstıyoruz nasıpse
Bende infolic kullandm suan keseyi gormesekte 4 haftalik hamileyim şükür salı keseyi gorcez insssss tavsiye ederimAnladm cnm hayırlısı olsun rabbim verir inş bende cuma günü keseyi gmrdüm 2 hafta sonra kalp atısları için gidecem allahın izniyle umarm bi skıntı olmaz ama inş inofolic sanada vesile olur cnm
Bende infolic kullandm suan keseyi gormesekte 4 haftalik hamileyim şükür salı keseyi gorcez insssss tavsiye ederim
Arkadaslar cok sükür hamileyim inofolic kullandım bir bucuk ay o vedile oldu sanırım rabbim isteyen herkese nasip etsin 9 aydır istiyodum dün gece ögrendim hamileliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?