ne güzel söylüyorsun canım çok haklısın... artık vitamin takviyesi hariç hiçbirsey denemeyecegımHanımı iyi bakar kocasına şüphem yok:) Allah tez şifa versin canım. Senin yum 13 max 14.günlerde çatlamıştır için rahat olsun. Bundan sonra bat ı bekle. Önümüzdeki ay da ilacı kullanma yum takibide yaptırma goreceksin gelecek bebeğin. Ben kimyasaldan sonra 1 yıl neler yapmadimki sürekli hormon testleri yum takibi ovulasyon testleri ateş olçmeler baltarçınçörekotu kürü eşime keciboynuzu kürü günaşırı denemeler her gün denemeler rahim filmi en son klomen baktım yine yok bırakıyorum dedim. Sürekli 2.5 yıldır yazıştığım sayfa vardı orda herkes hamile kaldı doguranlar var hatta birlikte ilk bebege hamile kalmaya ugrasirken dogurup 2.bebege hamile kalanlar var; aralık ayında o sayfayada hiç girmedim. Herseyden cektim kendimi. Sende önumuzdeki ay yum takibini bırak o da yoruyor insanı. Göreceksin gelecek bebeğin inşallah. Sperm testi yaptırmıştınız değil mi?
Canım çok teşekkür ederimCanım gecmisolsun benim 2 kürtajimda bos gebelikten. Genetik pihtilasma testlerim yapiliyo 40gune cikacak sonuclar. Tahminimce 3 defa adet olmussundur kurtajdan sonra. Zaten dr ilk 2 ay korunun diyor. Yani 1 kez denemis oldun daha umutsuzluk icin cok erken bunu yolun başı gibi görelim canım. Inofolic sanıřim zararli değil dr a sormadan kullanilabilir ama eger Allah korusun bilmedigin bi kan hastalıgın varsa coraspin zararlı olabilir. Benim dr umun dedigi coraspine hamile kalınca baslayacaksın. Tabi sen daha iyi bilirsin yanlıs yönlendirmek istemem. İnofolic 2 hafta sonra dr a gidicem o zaman dr a sorucam canım. Ben diger kürtajda 3ay korundum bıraktiğım ay hamile kaldım o da kimyasal gebelik oldu. Sonra tam 1 yil hamile kalamadim. Kaldiğımda da yine boş gebelik. Benimkisi çok çok istisna. Pıhtılasma testi yaptırdın mı?
Maaşallah canım şükür bizimde sperm testi iyi. Bende eylüle kadar bişey yapmayacağım belki eylülde klomen kullanırım. Şimdilik sadece folik asit. Hamile kalıp aynısını yaşamaktan korkuyorum şu an. İnşallah çıkarım bu psikolojiden.ne güzel söylüyorsun canım çok haklısın... artık vitamin takviyesi hariç hiçbirsey denemeyecegımeşime sperm testi yapıldı değerleri bile aklımda totalde sperm sayısı 414 milyon... 1ml ' de sperm sayısı 144 milyon... ve spermlerin %42 hareketli... doktora göre eşimin sonucu ço iyi maşallahı var diyor eşinin
Canım coraspini sorman daha iyi olur bencede. Benim ilk düşukte pıhtılasma genetik normal cıktı ama pıhtılasmanın bi kısmını yapmamıslar. Şu an onuda yapıcaklar. Sana tavsiyem genetik olmasada pıhtılaşma testini yaptırman. Çunkü Allah korusun pıhtılasma varsa coraspin yeterli gelmeyebilir iğne kullanman gerekebilir. Araştırma hast de pıhtılaşma yaparlar. Ama pıhtılasmaninda çesitli testleri varmış. Hepsini yaptır. Benim ilk kürtajda eksik yapmışlar 3.düşukte farkettik eksik yaptıklarını. Bakalım 5 hafta sonra çıksın sonuclar. Hayırlısı..Canım çok teşekkür ederim
evet 3 kre adetoldum
corasprin konusunda kararsız kaldım şimdi
geçen gün dr hormon testlerini gönderdim sorun yok dedi
nasıl bir yol izlewyelim diye soruyorum kadınların çoğunun başına geliyor boş gebelik olayını abartmaya gerek yok vs dedi.
bhen genetik tarama da yaptıralım mı diyince.. ama ben tıbbi genetik bölümüne kendim gidicem karar verdim.. ve dr bırakıcam ..
yeni dr arıyorum :) bu arada dediğim gibi asprin ve inofolic başladıom ama asprin konusunda şimdi kararsız kaldım
en iyisi bi dr a sorana kadar beklemek dorğu diyosun hormon testlerim normal çıkasada belki bilmediğm başka bi hastalık varsa durduk yere kötü etkilemiyim kendimi
amin canım hayırlısı ile bizlerde evlat sahibi olalaım artıkCanım coraspini sorman daha iyi olur bencede. Benim ilk düşukte pıhtılasma genetik normal cıktı ama pıhtılasmanın bi kısmını yapmamıslar. Şu an onuda yapıcaklar. Sana tavsiyem genetik olmasada pıhtılaşma testini yaptırman. Çunkü Allah korusun pıhtılasma varsa coraspin yeterli gelmeyebilir iğne kullanman gerekebilir. Araştırma hast de pıhtılaşma yaparlar. Ama pıhtılasmaninda çesitli testleri varmış. Hepsini yaptır. Benim ilk kürtajda eksik yapmışlar 3.düşukte farkettik eksik yaptıklarını. Bakalım 5 hafta sonra çıksın sonuclar. Hayırlısı..
İnşallah canım benim. Olsun haftaya git ama dr gerek yok 1.düşükte desede benim tavsiyem mutlaka pıhtılaşma testlerini yaptır. Kaçıncı denemede hamile kalmıştın?amin canım hayırlısı ile bizlerde evlat sahibi olalaım artık
ben haftaya gidebileceğim araştırma hastanesine ancak
yaptırıcam canım tüm testleri hormonlar bitti ama işte şimdi diğer ne test varsa yapılması gereken araştırıp bulup talep edicem :)İnşallah canım benim. Olsun haftaya git ama dr gerek yok 1.düşükte desede benim tavsiyem mutlaka pıhtılaşma testlerini yaptır. Kaçıncı denemede hamile kalmıştın?
Şükür hamile kalabiliyoruz. Benim bebek hasretim 3 yıldır.. 3 te kayıp.. Marta kadar korunucaz. Sonrası Allah kerim..yaptırıcam canım tüm testleri hormonlar bitti ama işte şimdi diğer ne test varsa yapılması gereken araştırıp bulup talep edicem :)
10 aylık evliyiz, ilk günden beri deniyoruz da 6. deneme de hamile kaldım canım ben
canım en çok ona sevinmiştim ben de şükür hamile kalabiliyorum diyeŞükür hamile kalabiliyoruz. Benim bebek hasretim 3 yıldır.. 3 te kayıp.. Marta kadar korunucaz. Sonrası Allah kerim..
Canm önce söyle söylim bende doktora gitmiştim cok hafif yumurtalarn tembel ama hafif dedi 8 aylık evliydim direk inofolic verdi kapsül olandan cok güzel bi ilaç brn o ilacı bir bucuk ay kullandım hamilr kaldım 7 haftalığız aşlahın izniyle kalp atısını duyacax bi hafta sonra bu ilaç pkolularada veriliyo normal bebek isteyen kişilerede süreci kısaltmak için veriliyo cogu kişi olumlu sonuc almıs umarım herkesin işinr yarar 3 ay kullan hamile kalamazsan gel demişti doktor bir bucuk ayda hamile kaldıminş işe yarar canım çok geçmiş olsun...
Adet olayım , doktorumada danışayımCanm önce söyle söylim bende doktora gitmiştim cok hafif yumurtalarn tembel ama hafif dedi 8 aylık evliydim direk inofolic verdi kapsül olandan cok güzel bi ilaç brn o ilacı bir bucuk ay kullandım hamilr kaldım 7 haftalığız aşlahın izniyle kalp atısını duyacax bi hafta sonra bu ilaç pkolularada veriliyo normal bebek isteyen kişilerede süreci kısaltmak için veriliyo cogu kişi olumlu sonuc almıs umarım herkesin işinr yarar 3 ay kullan hamile kalamazsan gel demişti doktor bir bucuk ayda hamile kaldım
S sinkar dün telf işyerinde unuttum sanada yazamadım burayada giremedim. 5 gün kaldı bata belirtin yok mu canım?Adet olayım , doktorumada danışayımfriendlyfriendly arkadaşımla beraber kullanacagız inş... Hayırlı olsun, Rabbim kucagınızada almayı nasip etsin. Darısı başımıza benim bat 7 şubat
canım inan hiç belirtim yok sadece akşam daha erken uykum gelmeye başladı o kadar... adetten önce belirti oluyor mu onuda bilmiyorum; birde dün adet olucak mışım gibi biraz belim ağrıdı o kadar, bu belirtileride hamileliğe yormak istemiyorum.... ama birkaç tane rüya gördüm, rahmetli babaannemi görüyorum benım evime geliyor ve bana bebek bırakıp gidiyor, bu senın bebeğin ona iyi bak diyor... sarışın güzel bir erkek çocugu görüyorum rüyamda
Hayir olsun canım hayırlara vesile olsun inşallah. Benim ikinci hamileligimde hic belirti yoktu bunda iğrenme oluyodu hamburgerden iğrenmiştim. Pazar gününe kadar sabirla bekle adet olmayacaksın pazartesi sabah test yapacaksın ve pozitifi göreceksin insallah.canım inan hiç belirtim yok sadece akşam daha erken uykum gelmeye başladı o kadar... adetten önce belirti oluyor mu onuda bilmiyorum; birde dün adet olucak mışım gibi biraz belim ağrıdı o kadar, bu belirtileride hamileliğe yormak istemiyorum.... ama birkaç tane rüya gördüm, rahmetli babaannemi görüyorum benım evime geliyor ve bana bebek bırakıp gidiyor, bu senın bebeğin ona iyi bak diyor... sarışın güzel bir erkek çocugu görüyorum rüyamda
ihş canım benımHayir olsun canım hayırlara vesile olsun inşallah. Benim ikinci hamileligimde hic belirti yoktu bunda iğrenme oluyodu hamburgerden iğrenmiştim. Pazar gününe kadar sabirla bekle adet olmayacaksın pazartesi sabah test yapacaksın ve pozitifi göreceksin insallah.
canım benımkısıde sebebsiz inferlite 1,5 senedir bebişim olmadı malesef... eğer yumurtlama dönemine geçmişsen adet olmanı bekle ve daha sonra bu ilacı kullnamaya başlıyabilirsin, pkolulara tavsiye ediliyor ama bizim gibilerde kullanabilir... inş vesile olur canım... ama yinede doktoruna danış... inş bu ilaç sana vesile olurmerhaba arkadaşlar benimde 13 aydır bebeğim olmuyor eşim ve ben bütün tetkikleri yaptırdık hsg dahi çektirdim her şey temiz çıktı
yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden büyüyor ve çatlıyor yani hiç bir sorunumuz yok ama bana ilaç vermedi herşeyin normal dedi
çok üzülüyorum ne yapacağım bilmiyorum bu infolic nasıl bir ilaç ne işe yarar adetli iken mi kullanıyorsunuz
canım benımkısıde sebebsiz inferlite 1,5 senedir bebişim olmadı malesef... eğer yumurtlama dönemine geçmişsen adet olmanı bekle ve daha sonra bu ilacı kullnamaya başlıyabilirsin, pkolulara tavsiye ediliyor ama bizim gibilerde kullanabilir... inş vesile olur canım... ama yinede doktoruna danış... inş bu ilaç sana vesile olur
reçetesiz satılıyor canım kullanabılırsın...aslında adetim yeni bitti cumartesi doktora sormadan kullanılır mı eczaneden alsam
reçetesiz satılıyor canım kullanabılırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?